Πώς το κατάφερε;;;

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Για τα Nylabone, έχουν γραφτεί διάφορα στο Ίντερνετ, σχετικά με σκύλους που κατάφεραν να αποκόψουν και να καταπιούν κομμάτι από το παιχνίδι τους. Κι εγώ εκ των υστέρων τα διάβασα. Στον κτηνίατρο άμεσα, για παν ενδεχόμενο.

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Για τα Nylabone, έχουν γραφτεί διάφορα στο Ίντερνετ, σχετικά με σκύλους που κατάφεραν να αποκόψουν και να καταπιούν κομμάτι από το παιχνίδι τους. Κι εγώ εκ των υστέρων τα διάβασα. Στον κτηνίατρο άμεσα, για παν ενδεχόμενο.
Δεν το είχα διαβάσει δυστυχώς αυτό για τα Nylabone...! Τη γιατρό τώρα τη βρήκα, μου είπε λείπει εκτός πόλης σήμερα, αν συνεχιστούν συμπτώματα, εμετοί, δεν τρώει και λοιπά θα τον δει αύριο, αλλιώς Δευτέρα. Θα είναι αργά; Ευτυχώς δείχνει καλά.. και μια χαρά τρώει (στον εμετό δεν έβγαλε καθόλου φαγητό), και τουαλέτα όλα μια χαρά φυσιολογικά.

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Βλέποντας και κάνοντας. Το θετικό είναι ότι έχει ηρεμήσει το σκυλάκι.:)

• Like
Reactions: Eirpag

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Βλέποντας και κάνοντας. Το θετικό είναι ότι έχει ηρεμήσει το σκυλάκι.:)
Γενικά είναι ήρεμος, δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου ο εμετός ούτε στη διάθεση, ούτε στην όρεξη. Μια χαρά χαζοχαρούμενο ήρθε να με ξυπνήσει το πρωί να του βάλω να φάει, ενώ πριν λίγο είχε κάνει τον εμετό!! Αυτό με καθησυχάζει!!

• Like
Reactions: Tri

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Άμα είναι χλαπάκιας το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να του δίνεις με επίβλεψη πάντα κόκαλα άλλα κλειδώσεις που ειναι μαλακες, μεγαλύτερα από το κεφάλι του ώστε να μασάει χωρίς να μπορεί να καταπιεί.
Το συγκεκριμένο nylabone είναι για κουτάβια που αλλάζουν δόντια ΚΑΙ δεν είναι χλαπάκιδες ΚΑΙ δεν είναι aggressive chewers. Στη περίπτωση σου μόνο κόκαλα μεγαλύτερα από το κεφάλι του. Όχι πετσοπαδικα με κομπους γιατί μαλακώνουν και ο μουργος μπορεί να κόψει κομμάτι και να το κατεβάσει αμασητο.

• Like
Reactions: Pepev50

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Άμα είναι χλαπάκιας το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να του δίνεις με επίβλεψη πάντα κόκαλα άλλα κλειδώσεις που ειναι μαλακες, μεγαλύτερα από το κεφάλι του ώστε να μασάει χωρίς να μπορεί να καταπιεί.
Το συγκεκριμένο nylabone είναι για κουτάβια που αλλάζουν δόντια ΚΑΙ δεν είναι χλαπάκιδες ΚΑΙ δεν είναι aggressive chewers. Στη περίπτωση σου μόνο κόκαλα μεγαλύτερα από το κεφάλι του. Όχι πετσοπαδικα με κομπους γιατί μαλακώνουν και ο μουργος μπορεί να κόψει κομμάτι και να το κατεβάσει αμασητο.
Μέχρι τώρα δεν είχε χαλάσει κανένα τέτοιου τύπου παιχνίδι το τέρας! Ήταν πολύ σκληρό και δεν το περίμενα! Μόνο λούτρινο είχε χαλάσει! Το μασούλαγε καιρό, και δεν έδειχνε δείγματα ότι χαλάει. Δεν πάω να δικαιολογηθώ, ξέρω ότι έκανα βλακεία που έπαιζε με αυτό χωρίς να τον επιβλέπω. Απλά πραγματικά κάθε μέρα με εκπλήσσει με τα "κατορθώματά" του...!!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.506
Γενικα παρατηρεις διαθεση κ.τ.λ λογικα θα το βγαλει....απο καποια διοδο. Αν δεν ειναι κατι περιεργου σχηματος ή αιχμηρο, συνηθως δεν υπαρχει θεμα. Εμενα οταν φαει κατι το ξερναει μεσα σε 48 ωρες. Ξεσκισε 3 μετρα πλαστικη περιφραξη και τα ξερασε σε κομματακια πλαστικα σε σχημα σταυρου την αλλη μερα.
Να εχεις υποψιν σου απο εδω και περα παιχνιδια που ειχε μικρος ακεραια θα γινονται κομματια, εγω πλεον μονο το κερατο ελαφιου και κανα 2 αλλα αντοχης του εχω αφησει. Μη κοιτας που ηταν ακεραια τα παιχνίδια ως τώρα, μεγαλωνουν , εχουν αλλα δοντια και αλλη δυναμη. Μεχρι 6 μηνων δεν ειχε χαλασει τιποτα ο δικος μου, τωρα κανει χλαπ και κοβει κομματια. Μαζεψε οτιδηποτε λουτρινο και αμφιβολης ποιοτητας παιχνιδι.

Last edited:

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Γενικα παρατηρεις διαθεση κ.τ.λ λογικα θα το βγαλει....απο καποια διοδο. Συνηθως εμενα οταν φαει κατι το ξερναει μεσα σε 48 ωρες. Ξεσκισε 3 μετρα πλαστικη περιφραξη και τα ξερασε σε κομματακια πλαστικα την αλλη μερα.
Να εχεις υποψιν σου απο εδω και περα παιχνιδια που ειχε μικρος ακεραια θα γινονται κομματια, εγω πλεον μονο το κερατο ελαφιου και κανα 2 αλλα αντοχης του εχω αφησει. Μη κοιτας που ηταν ακεραια τα παιχνίδια ως τώρα, μεγαλωνουν , εχουν αλλα δοντια και αλλη δυναμη. Μεχρι 6 μηνων δεν ειχε χαλασει τιποτα ο δικος μου, τωρα κανει χλαπ και κοβει κομματια. Μαζεψε οτιδηποτε λουτρινο και αμφιβολης ποιοτητας παιχνιδι.
Ναι μάζεψα ήδη σχεδόν τα πάντα. Δόντια μόνο 5 έχει αλλάξει, 2 πάνω, 3 κάτω μπροστά μπροστά!! Δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν τα αλλάξει όλα τότε...!! Ελπίζω ότι, αν το έχει φάει και το υπόλοιπο, θα το αποβάλει μόνος του.

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
Από το Σάββατο που έκανε εμετό το κομμάτι, δεν ξαναέκανε και όλα ήταν φυσιολογικά. Πήγαμε σήμερα πρωί πρωί και κάναμε ακτινογραφία, το μόνο που είδε η γιατρός ειναι κάτι πολύ πολύ μικρά στο παχύ έντερο που δεν είναι λόγος ανησυχίας. Άρα ή κάπου το έκρυψε το υπόλοιπο παιχνίδι και δε μπορώ να το βρω (πράγμα απίθανο), ή το έκανε πολύ μικρά κομμάτια και το έχει αποβάλλει...!! Ευτυχώς!!

• Like
Reactions: medusa and Tri

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.506
εμενα καταπιε πετραδακι σημερα....το καταλαβα επειδη το εβγαλε με εμετο!...γενικα οσα δεν κατσεστρεψε εφαγε μωρο τα εφαγε τις τελευταιες 10 μερες! ευτυχως τιποτα μεσα στο σπιτι, στη βεραντα εχει δωσει ρεσιταλ! οποτε προσεχε τα παντα! (διαολεμενη εφηβεια)

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
407
2.179
33
Πάτρα
εμενα καταπιε πετραδακι σημερα....το καταλαβα επειδη το εβγαλε με εμετο!...γενικα οσα δεν κατσεστρεψε εφαγε μωρο τα εφαγε τις τελευταιες 10 μερες! ευτυχως τιποτα μεσα στο σπιτι, στη βεραντα εχει δωσει ρεσιταλ! οποτε προσεχε τα παντα! (διαολεμενη εφηβεια)
Τέλεια! Ανυπομονώ να μπούμε κι εμείς στην εφηβεία! Καθόλου όμως! :p

• Like
Reactions: medusa