ΡΙΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ HELP

SaH

Member
7 Ιανουαρίου 2009
18
0
Sifnos
Κατ αρχας Χρονια πολλα καλλη χρονια να εχουμε. Το μαρτυριο μου ξεκιναει περιπου 15 μερες πριν οταν πηρα το σκυλακι μου με το μιχανακι να παμε επισκεψη σε ενα φιλο μου. Στον δρομο μου πεταχτικε ενα ιχ με αποτελεσμα να πεσουμε, οταν σικωθηκα παρατηρισα οτι η σκυλιτσα μου κουτσενε.Την επομενη μερα Δευτερα τιν πηγα στον αγροτηκο Κτηνιατρο(ο μονος κτηνιατρος στη Σιφνο) κ μετα απο εξεταση που της εκανε μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο φλεγμονη κ μου εδωσε Voltaren 25mg 1 Την ημερα ......Αμεσως λοιπον πηγα στο φαρμακειο κ ξεκινησα να της τα δινω.Την επομενη μερα Η Shanti μου ηταν κακοκεφη χωρις ορεξη για φαγητο (εφαγε ελαχιστα + το χαπακι)Την δεφτερη μερα το πρωι ηταν στιν ιδια κατασταση +εναν εμετο το μεσιμερι πραγμα που με εβαλε σε Υποψιες....Αρχησα να ψηλιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα μεχρι που ειδα κ αλλον ενα εμετο με Αιμα...Φρικαρισμενος εντελος αρχησα τα τηλεφωνα σε φιλους με κατηκιδια ζητωντας αλλον γιατρο.Οταν του εξηγησα λοιπον ο ανθρωπος τρελαθηκε με τα φαρμακα μου ειπε να μην διανοηθω να της να της δοσω αλλο γιατι εκτος το προβλημα με το ποδι πλεον επαθε κ γαστριτηδα διοτι τα φαρμακα αυτα ειναι πολι βαρια για σκυλια.Μου εδωσε λοιπον νεα φαρμακα (μου διαφευγει το ονομα) για να καταπολεμισουμε πλεον την πλιγη στο στομαχι..Λογο οικονομικων +δουλιας δεν μπορεσα ολεσ αφτες τισ μερες να την παω στην αθηνα....Αυτο μεχρι χτες .Η διαγνωση λοιπον ΡΙΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ το σκυλακι θελει ενχειριση με κοστος 1000 ευρο με τα λεγομενα του γιατρου.Το θεμα ειναι οτι απο οικονομικα δεν ειμαι κ στην καλητερη κατασταση....θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει παρομοια εμπηρια κ ποσο του κοστησε ...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

SaH

Member
7 Ιανουαρίου 2009
18
0
Sifnos
Τελικα λαθος διαγνωση Η Santi Μετα απο 2 ακτινογραφιες βρεθηκε να εχει θρομβοση.Πραγμα που ειπαν 2 ακομα κτηνιατροι για σηγουρια.Πηραμε CARPRODYL 20MG και ξεκινησαμε απο σημερα.Και μετα απο 20 μερερες θα γινει επανεξεταση...Επισης ο γιατρος ειπε να μην περπαταει σχεδον καθολου:confused::confused: Πως Θα την περιορησω δεν ξερω.......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.083
Νεότερο μέλος
Avra mummy