Ρεύμα

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.972
7.548
Ευχαριστούμε για τα περαστικά. Καλά δείχνει. Θα τον πάω το απόγευμα και θα τις ζητήσω να ακροαστεί έστω καρδιά-πνευμόνια και να πάρει κ σφυγμό για το φόβο των Ιουδαίων. (Κι έναν υπέρηχο τον έριχνα μη σας πω... ότι μου πει αυτή)

Δεν ξέρω πώς να την τσεκάρω η αλήθεια είναι, το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι επειδή ήταν ξεκοιλιασμένη και πιασμένη με ταινίες και σελοτέιπ (!) αν δω καμιά διαφορά στο... μερεμέτι θα καταλάβω ότι κάποιος πέρασε.

Ναι καλή ιδέα, θα στείλω και μαιλ.

100% σίγουρη ότι τον χτύπησε χωρίς να έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου (!) δε μπορώ να είμαι σίγουρα. Άλλη εξήγηση για αυτό που έγινε πάντως δεν έχω. Κοίταξα από δυο-τρια βήματα πιο πίσω να δω αν είχε ας πούμε τίποτα στο έδαφος, δεν είχε. Πάντως κι ένας κυριούλης που ερχόταν πίσω μας το ίδιο κατάλαβε και προειδοποίησε κάτι κυρίες που πλησιάζανε να προσέχουν γιατί το χτύπησε το σκυλί ρεύμα. Και με αυτόν που μίλησα στη διεύθυνση ηλεκτρολογικού ενώ στην αρχή φάνηκε δύσπιστος όταν του περιέγραψα ακριβώς τι έγινε κατάλαβε τι παίχτηκε και φάνηκε ανήσυχος (και γι'αυτό ελπίζω ότι τουλάχιστον σήμερα πήγε συνεργείο).

Πέρασε κι ο πατέρας μου σήμερα, δεν κατάλαβε όμως αν είχε επιδιορθωθεί.

Τις επιδαπέδιες λάμπες στην παραλία στο καινούριο κομμάτι τις βάλανε γιατί ακολουθήσαν τον ίδιο σχεδιασμό με το προηγούμενο κομμάτι, ίδια εταιρεία τις είχε, ίδιο το design και το ακολούθησαν δυστυχώς (και για άλλα πράγματα δυστυχώς) πιστά. Ήταν το ίδιο έργο δηλαδή χωρισμένο σε 2 συνέχειες.

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Έχεις δίκιο αλλά σε επιδαπέδια και επιτραπέζια χωρίζονται τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου, οπότε με το επιδαπέδια εκεί μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου που δεν ξέρει για τι ακριβώς μιλάμε και να μπερδευτεί, οπότε προτίμησα την περιγραφική οδό! :)
απλά εχει διαφορετική ιδεα για design εξωτερικου διάκοσμου ο Δήμος σας!!!
Πέρα από την πλάκα αν το επαθε ο Αρης αυτό που ειναι και σκυλος, δεν θελω να σκεφτώ τι θα γινοταν αν περνούσε πχ κανενα γιορκι....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Να με συγχωρείς enstranged γιατί αν και διάβασα όλο το τόπικ δεν προλσεξα ότι ο ´Αρης χοροπήδηξε και έκλαψε...εξού και η χαζή ερώτηση που σου έκανα πώς κατάλαβες ότι τον χτύπησε ρεύμα..
Περαστικά και πραγματικά ήσασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία σας θα μπορούςε να είχε γίνει μεγάλο κακό και στους δυό σας!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.972
7.548
Γιόρκι και μωρά που πάνε ας πούμε να στηριχτούν στην κολώνα! Έχει και δημοτικό στα 3 βήματα μην ξεχνάμε! Kyveli, σιγά καλέ, νο προβλεμ!

Λοιπόν, θα σας αναφέρω ότι μου πε η γιατρός για να ξέρετε (χθες που χε το περιστατικό μου μίλησε μια βοηθός, ευτυχώς που μου κοψε να τον πάω σήμερα αν και φαίνεται οκ γιατί η βοηθός δε μου πε τίποτα).

Μου είπε ότι φοβόμαστε πάαρα πολύ μετά από ηλεκτροπληξία, για καρδιά, πνευμόνια αλλά και αιμοπετάλια που πέφτουν. Γι'αυτό και μας πήρε κατευθείαν αίμα για αιματολογικές.

Τι κοιτάμε:
- Καρδιά: σφυγμούς, αρρυθμίες, δύναμη παλμών κτλ, με ακρόαση
- Πνευμόνια: ακροαστικά και οποιοδήποτε οποιοδήποτε σημάδι αρρυθμίας στην αναπνοή, δηλαδή ταχύπνοια, βραδύπνοια, δυσκολία στην αναπνοή, πνιξιματάκια, βηχαλάκια κτλ
- Αιμοπετάλια: μην έχουν αποχρωματιστεί τα ούλα, καθυστέρηση στην επαναφορά του χρώματος όταν πιέσεις (ψηλά) το ούλο - το φυσιολογικό είναι επαναφορά στα 2 δευτερόλεπτα, οποιαδήποτε εμφάνιση κόκκινου χρωματισμού σε ακκίδες ή γραμμές στα ούλα πάνω από τα δόντια
- Νευρολογικά συμπτώματα: μυικές συσπάσεις, τύπου ψιλά τινάγματα ποδιού, κεφαλιού, κτλ κτλ, δηλαδή οποιαδήποτε ακούσια σύσπαση μυός σε κατάσταση ηρεμίας (όχι στον ύπνο φυσικά που μπορεί να κάνει σαν κομπρεσέρ)
- Καλά όρεξη, διάθεση κτλ κοιτάμε πάντα.

Αυτά. Από τα παραπάνω για την ώρα το μόνο λίγο ανησυχητικό είναι πώς είναι ελαφρώς πιο χλωμά τα ούλα του και ότι αντί για 2 δευτερόλεπτα η επαναφορά του χρώματος γίνεται σε 3.

Περιμένουμε αποτελέσματα αιματολογικών την Παρασκευή και οτιδήποτε "δε μ'αρέσει" που να θυμίζει τα παραπάνω παίρνω αμέσως τηλέφωνο. Θα τον ξαναακροαστεί και την Παρασκευή.

Εντωμεταξύ μ'αυτά κ μ'αυτά πάλι καλά μου κοψε (και μένα κ το μάτι αυτηνής) ότι τσιμπλιάζει το ένα μάτι και θυμήθηκα ότι πριν 2 βδομάδες είχε κοκκινίσει και βρήκαμε ωραίοτατη εκ γενετής επιπεφυκίτιδα (φολιδώδη, φολιώδη, κάπως έτσι, με φολίδες κάτω από το "3ο βλέφαρο" τεσπα).

Εάν υπάρχει οτιδήποτε ύποπτο πάμε για ακτινογραφία θώρακος (που ευτυχώς έμαθα ότι διαθέτει πλέον η δικιά μου μετά την πρόσφατη επέκταση του ιατρείου, να και κάτι καλό, υπερπλήρης είναι πλέον).

Αναμένουμε.

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.972
7.548
Στον πυλώνα κάποιος πήγε όντως. Είχανε σκίσει τα προηγούμενα σελοτέιπ που κρατούσαν το καπάκι και το χανε ξαναπιάσει με μονωτική. Τώρα τι κάνανε ποιός ξέρει.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
τα φωτα ηταν αναμμενα την ωρα που εγινε αυτο;;
αν οχι αποκλειετε να τον χτυπησε ρευμα.

D

Deleted member 14614

Guest
Παναγιά μου τι άλλο θα διαβάσω... Εύχομαι όλα καλά να πάνε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάνε:)
Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις εδώ για τις εξετάσεις! Ρε τι παθαίνει ο κόσμος στα καλά καθούμενα...
μονολογώ εγώ, μη δίνεις σημασία

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.972
7.548
Οι εξετάσεις κ η επαναληπτική ακρόαση δείχνουν όλα καλά.

Τασο ναι αναμμένη ήταν η λάμπα.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
ε μετα ειχατε τυχη.
εχω εμπειρια,με εχει χτυπησει πολες φορες λογω δουλειας (απο εκει εχει μεινει το κουσουρι).
δεν παθενει τιποτα,μην φοβασαι.

mamatouf

Member
7 Ιουλίου 2017
21
2
50
Πριν λίγο επιστρέφοντας από τη βόλτα δεν πρόλαβα να τραβήξω τον Άρη που πήγε να μυρίσει τη βάση μιας λάμπας του δρόμου, μιας από τις 100άδες ξεκοιλιασμένες σιχαμένες λάμπες που έχουμε στο κέντρο της Θεσ/νίκης που δεν τον αφήνω ποτέ να πλησιάσει και πετάχτηκε πάνω σκούζοντας.

Είμαι σίγουρη ότι τον χτύπησε ρεύμα. Στο λουρί τον είχα, δεν ένιωσα τίποτα, οπότε θέλω να ελπίζω ότι ήταν μικρή η τάση. Ο σκύλος καλά φαίνεται. Πήρα τη γιατρό (που από κει ερχόμασταν την τρέλα μου) και είχε ένα δύσκολο περιστατικό, μου είπε να προσέξω μόνο για ταχύπνοια κ ότι θα κάτσουν μέχρι αργά οπότε αν δω κάτι ανησυχητικό να ξαναπάρω.

Έχει κανείς κατά νου κάτι άλλο που θα πρεπε να προσέξω?

Α η λάμπα για τους Θεσσαλονικείς είναι στη συμβολή Αγ. Σοφίας και Προξ. Κορομηλά. Ναι ναι, δίπλα στο δημοτικό. Πήρα το δήμο αλλά απόκριση ουκ είχα.

το επαθε κι ο δικος μου εκει!!!!!

mamatouf

Member
7 Ιουλίου 2017
21
2
50
Τι λες τώρα, κι έχουν περάσει 5 χρόνια κ πάλι δεν κάνανε τίποτα!

Πήρες το δήμο;
ναι και εδειξαν πολυ ενδιαφερον, μιλησα με 3 διαφορετικους , δλδ πηρα εκει που νομιζα κ μετα με πηραν πισω δυο φορες απο αλλα τμηματα κ ειπαν οτι θα το λυσουν...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.972
7.548
ναι και εδειξαν πολυ ενδιαφερον, μιλησα με 3 διαφορετικους , δλδ πηρα εκει που νομιζα κ μετα με πηραν πισω δυο φορες απο αλλα τμηματα κ ειπαν οτι θα το λυσουν...
Ναι, το πρόβλημα είναι ότι ίδιο ενδιαφέρον είχαν δείξει κ σε μένα τότε, 5 χρόνια πριν....