Ρηξη χιαστων

Wolfpaw

New Member
18 Ιουνίου 2015
4
18
45
Athens, Marousi
Καλησπερα. Εχω ενα γερμανικο ποιμενικο 3,5 ετων και διαγνωστηκε με ολικη ρηξη χιαστων στο πισω αριστερο ποδι. Πρεπει να κανει επεμβαση για να αποκατασταθει. ΤΤΑ λεγεται ο τυπος της επεμβασης (εμφυτευμα τιτανιου για να σταθεροποιηθει το γονατο) και το κοστος γυρω στα 1000 ευρω. Εχει συμβει παρομοιο περιστατικο σε καποιον; Επισης αν καποιος την εχει κανει θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον ορθοπεδικο με εμπειρια στη συγκεκριμενη επεμβαση.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Υπαρχουν πολλά ανάλογα Θέματα στο φορουμ
Με μια απλη αναζητηση θα βρεις αρκετα...

Απο τους καλυτερους ορθοπεδικούς ειναι ο Βλαχοπουλος

Καλα διαβασματα,ποσταρισματα κ περαστικα!

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Οκ θα το ψαξω! Τον Βλαχοπουλο τον ξερω αλλα μου ζητησε 4.000€. Ευχαριστω παντως.
Περαστικά

Κοστολόγηση κύρους λέγετε στο marketing
Ο Βλαχοπουλος μου χρεωσε 150ε επίσκεψη και με λαθος διαγνωση, την στιγμη που ο καλύτερος αυτή την στιγμη ορθοπεδικός/ αθλητίατρος/ γιατρός εθνικής ομάδας, με 70ε γλίτωσε τον αδερφο μου απο χειρουργείο που του πρότειναν οι άλλοι (ετσι για σύγκριση των χρεώσεων..)

Ο δευτερος κτηνίατρος μου χρεωσε μόνο 30ε ,τις ακτινογραφίες, και μου ειπε οτι ο σκύλος δεν εχει τιποτα...

Στην διαθεση σου τα στοιχεία του δεύτερου αν τα θέλεις.

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Περαστικά

Κοστολόγηση κύρους λέγετε στο marketing
Ο Βλαχοπουλος μου χρεωσε 150ε επίσκεψη και με λαθος διαγνωση, την στιγμη που ο καλύτερος αυτή την στιγμη ορθοπεδικός/ αθλητίατρος/ γιατρός εθνικής ομάδας, με 70ε γλίτωσε τον αδερφο μου απο χειρουργείο που του πρότειναν οι άλλοι (ετσι για σύγκριση των χρεώσεων..)

Ο δευτερος κτηνίατρος μου χρεωσε μόνο 30ε ,τις ακτινογραφίες, και μου ειπε οτι ο σκύλος δεν εχει τιποτα...

Στην διαθεση σου τα στοιχεία του δεύτερου αν τα θέλεις.
Ότι ναναι!!!! Περαστικά σας @Wolfpaw μ τ ρήξη

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Οκ θα το ψαξω! Τον Βλαχοπουλο τον ξερω αλλα μου ζητησε 4.000€. Ευχαριστω παντως.
4000 ευρώ σου ζήτησε για ΤΤΑ στο ένα πόδι; Γιατί στον σκύλο μου το έκανε με 1500 το οποίο δεν είναι ευτελές ποσό αλλά δεν συγκρίνεται με αυτό που περιγράφεις..Ανέβασε τις τιμές του τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια μέσα στη κρίση;

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
4000 ευρώ σου ζήτησε για ΤΤΑ στο ένα πόδι; Γιατί στον σκύλο μου το έκανε με 1500 το οποίο δεν είναι ευτελές ποσό αλλά δεν συγκρίνεται με αυτό που περιγράφεις..Ανέβασε τις τιμές του τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια μέσα στη κρίση;
Εφόσον η δουλειά του έχει φημιστεί για τ πόσο καλή είναι, γιατί όχι!!!! (Απλά ειρωνικό σχόλιο) :sneaky::sneaky::sneaky:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εφόσον η δουλειά του έχει φημιστεί για τ πόσο καλή είναι, γιατί όχι!!!! (Απλά ειρωνικό σχόλιο) :sneaky::sneaky::sneaky:
Το θεωρώ απίθανο. Εκτός αν δεν έχει ανάγκη και μπορεί να δουλεύει μόνο με 10 πελάτες τον χρόνο. Γιατί τόσοι θα δώσουν 4000, οι υπόλοιποι δεν θα μπορούν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Στο θέμα τώρα αν έχεις μεγαλόσωμο σκύλο μην βάλεις μόσχευμα, προσπάθησε να βρεις άλλον ορθοπεδικό που να ακολουθεί ΤΤΑ, και υπάρχουν, πλέον έχει διαδωθεί σαν μέθοδος.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
4.000;;; 2.000 έδωσα εγω για το δικό μου μηνίσκο! :eek::eek:

Πρόσφατα ο πατέρας μου επισκέφτηκε τον κ. Χαραλαμπίδη στο Περιστέρι. Επίσης με γπ με προβλήματα ορθοπεδικής φύσεως. Συνεργαζόταν και με ΚΟΕ. Δεν κάνεις μια ερώτηση κι εκεί; Άκουσα πολύ καλά σχόλια.