Ρωμαίος ( Πρέσα Κανάριο)

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
[video=youtube;ZV6qd-c7TDA]http://www.youtube.com/watch?v=ZV6qd-c7TDA&feature=related[/video]
Καλο μεσημερι,εκπληκτικο το βιντεο!!!!!!!!Τρελλα!!!!!Εχω πρεσα καναριο εννεα μηνων και απλα εχω τρελαθει!!

• Like
Reactions: manos1968

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
Τον εκπαιδευω εδω και ενα μηνα για βασικη υπακοη στο Παλληνη Κενελ,η πρωτη μου εμπειρια και η πρωτη μου επαφη αρκετα καλη. Μαθαινω πολλα για τον σκυλο μου και τον εαυτο μου εχω ορεξη για μαθηση χωρις τελος!!!!! Θα βαλω φωτογραφιες του μικρου μου καθοτι αρσενικος,απλα τον λατρευω!!!!

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
Εχω και ροτ βαιλερ εδω και εξι χρονια,την λατρευω πολυ!πολυ! εχουν τεραστια διαφορα σε πολλα οσον αφορα χαρακτηρα και οτι αλλο!
Σε λιγο θα σας στειλω φωτογραφιες!!!!

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
Ρωμαιος ( Πρεσα Καναριο)

-:p Καλησπερα σε ολα τα μελη. Σας υποσχεθηκα φωτογραφιες του αγαπημενου μου σκυλου Ρωμαιο. Οτι και να πω για το σκυλο μου ειναι λιγο θα ειναι λιγο και ειναι μονο η αρχη!:cool:
Τι να αναφερω? Για την ποιοτητα χαρακτηρα,
για την δυναμη του? Ειναι σοβαρος,υπακουος,ησυχος και καθολου κουραστικος για τον ιδιοκτητη του.
Περιμενω σχολια σας:p

Attachments

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ποιος του εκοψε ετσι τα αυτια?Οσο μπορω να δω απο τις φωτο, δεν τα εχουν κοψει καλα!

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
Ημουν χορευτρια,γενικα μου αρεσει να τρεχω και να αθλουμε παρολο που μου ειμαι μητερα δυο αγοριων!!

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
Δυστυχως ο κτηνιατρος εκανε το λαθος παρολο που του εδειξα και φωτο.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Και ετσι τον αγαπαμε,ειναι κουκλος!!
το ξερω οτι τον αγαπας φιλε μου, και εγω την ειχα πατησει σαν και εσενα (Δυστυχως δεν ηξερα) πριν απο 15 χρονια και ειχε κοψει τα αυτια του σκυλου μου(πιτμπουλ) με κοψιμο μποξερ!!! Παρολο αυτα για μενα ηταν ο ομορφοτερος σκυλος οπως φανταζομαι και για εσενα! Να σου ζησει πολλα χρονια και να τον χαιρεσαι!!!

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
Κατ΄ αρχας ειμαι φιλη και συμφωνω μαζι σου,επισης μεταξυ σοβαρου και αστειου ειναι τσαμπουκας οπως και η μαμα του!!*agapoylas*