[-X[-X[-X
Οχι ακομη,δεν εχει ολοκληρωσει την εκπαιδευση.Φαντάζομαι έρχεται για jogging και ο Ρωμαίος ε?![]()
Οχι ακομη,δεν εχει ολοκληρωσει την εκπαιδευση.Φαντάζομαι έρχεται για jogging και ο Ρωμαίος ε?![]()
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες,προσεχω για οτι κινειται εντος η εκτος σπιτιου.Ειμαι κατα της βιας σε οποια της μορφη.Ειχα εναν φιλο ο οποιος ειχε ενα πιτμπουλακι το οποιο ηταν πιστο, φιλικοτατο προς τους ανθρωπους, αλλα με τα αλλα ζωα ειχε ενα σχετικο προβλημα, τσαμπουκαλευοταν και διψαγε για καυγα. Ο φιλος μου δεν τον "φρεναρε" ποτε σε αυτο και οταν ο σκυλος ενηλικιωθηκε οτι κινιοταν στο πεδιο της ορασης του ηθελε να το τσακισει. Το θεμα ειναι οτι τον εβγαζε με φιμωτρο, παντα μα παντα δεμενο, και ηταν σε επιφυλακη ολη την ωρα χωρις να μπορει να χαλαρωσει στιγμη.
Στα λεω ολα αυτα γιατι αν σου γινει ετσι, δεν ειναι ευχαριστο για τα υπολοιπα χρονια που θα περασετε μαζι να τα περασετε καπως ετσι!
Ειναι κριμα να εχεις το αγχος μην τυχον σου ξεφυγει καμια φορα και υπαρξουν τρομακτικες συνεπειες! Το καταλαβαινω,ειναι αρκετα σοβαρος και μετρημενος και σεβομαι οτι κινειται εντος και εκτος σπιτιου για αυτο και εκπαιδευεται. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!
Επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο να ειναι στην αλυσιδα δεμενος ολη την ωρα για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου!
Ολα αυτα στα λεω καλοπροαιρετα για να εχεις την καλυτερη συμβιωση στα χρονια που ερχονται!
Δεν υπαρχει περιπτωση να ταλαιπωρησω τον σκυλο ξανα,κατα δευτερον μια μια οι ερωτησεις! Το πηρα απο ιδιωτη βλεποντας και γονεις.Τρεφεται αποκλειστικα με ξηρα τροφη και τελος ειναι απλα υπεροχος με ολους και φυλακας οπου χρειαζεται.τα αυτια αν θες καντα μια διορθωτικη.δεν παμε ποτε σε κτηνιατρο με φωτογραφια απλα.πρεπει ο ανθρωπος να ξερει...θες να μου πεις απο που τον ψωνησες?γονεις κτλ?κοιτα να τον φρεναρεις σε συμπεριφορες,οπως σου ειπε κ το ρικο εκτος αν εχεις αποφασησει οτι θες κατι συγκεκρημενο.πως ειναι με ζωα,με ανθρωπους κτλ?τρωει?σε κιλα πως ειναι?κροκετα ταιζεις?
Η περιεργεια σκοτωνει!δεν κανει καλο!ειχε ταλαιπωρηθει με τα αυτια αρκετα?ιδιωτης απο που?ρωταω μηπως ξερω τα σκυλια του,απο καθαρη περιεργεια δλδ,οχι για λογους εφοριας!
Πονεσε αρκετα και πολυ ταλαιπωρια για το ιδιο το ζωο,θα παρω στον ταφο μου το βλεμμα του και δεν θα ξεχασω ποσο πολυ μετανιωσα που πονεσε εξαιτιας μου. Σιγουρα δεν ειχα την προθεση να τον βλαψω,δεν περιμενα ομως και αυτο το αποτελεσμα.Η περιεργεια σκοτωνει!δεν κανει καλο!
Θα σου στειλω οταν θα μπορω,ευχαριστω πολυ.Και εγώ που ήθελα και άλλες φωτο...![]()