Σιγουρα.το προβλημα με τον ρωμαιο ειναι η ηλικια του που δεν ενδεικνυται για τζογκινκ ,οχι η ατελεις εκπαιδευση...
Σιγουρα.το προβλημα με τον ρωμαιο ειναι η ηλικια του που δεν ενδεικνυται για τζογκινκ ,οχι η ατελεις εκπαιδευση...
Να εισαι καλα,ειμαι γυναικα και μητερα και αυτο τα λεει ολα,τουλαχιστον για εμενα.Δεν μπορω να γυρισω τον χρονο πισω!!!!χαιρομαι που το ακουω αυτο,εισαι απο τους λιγους που το σκεφτονται ετσι!δυστυχως για να αντιληφθουμε κατι πρεπει να δουμε κατι που αγαπαμε να υποφερει...
Καλημερα. Δεν εχει ουρα, το πηρα εικοσι ημερων χωρις την ουρα. Ειναι θηλυκο και 45 κιλα.Το ρότι σου έχει ουρά?
Αυτό γιατι δεν μας το παρουσιάζεις?
Καλημερα,ευχαριστουμε για το καλως ηρθαμε!!! Εκτος απο εκπαιδευση ο Ρωμαιο τιποτα αλλο. Πολυ παιχνιδι και αγαπη!!Kαλώς ηρθατε!
Η Νατασσα ρωτησε μάλλον αν με το Ρωμαίο ασχολείστε με καποια αθλημα
Υπηρχε λογος που επρεπε να ερθει τοσο μικρο το κουταβι στα χερια μου,αλλιως με βρισκει καθετη!!συμφωνώ και επαυξάνω περι του σεβασμού και του ήρεμα
αλλά ταράχτηκα με το 20 ημερών που πήρες το κουτάβι.....
έχω το δικαίωμα στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού?
Και ο ιδιοκτητης θα τα εκοβε αλλα δεν ηθελε επιβαρινση κοστους,και απ τον δικο του γιατρο δεν ειχε μηνει ευχαριστημενος.απλα αργησε μαλλον να ασχοληθει με φορουμ η κοπελα...καποια λαθη θα τα ειχε αποφυγει...εγω προσωπικα καθαρα απο ενδιαφερων κ περιεργεια ρωταω μιας κ εχω την ιδια ρατσα...αλλα παλι απο περεργεια...οταν αποφασησες να κοψεις αυτια,συμβουλευτηκες τον ανθρωπο που στο εδωσε?μηπως ηξερε καποιον κτηνιατρο ρε παιδι μου εμπιστοσυνης...να σε πηγαινε εκει που εκοψε κ των δικων του...
Aπλα τελειος με τα παιδια μου και φυσικα μαζι μου,εχω διαβασει αρκετα καλα σχολια για την ρατσα,η δικη σου αποψη διαφερει?και αν ναι!γιατι?απλα εγω θα σε συμβουλεψω να εισαι προσεκτικη...μην τρως κουτοχορτο απο τον σκυλο περι ηρεμιας κ κρητικης ικανοτητας.ειναι αρκετα καχυποπτα σκυλια...μεγαλονωντας θα αλλαζει αρκετα.εχε τον νου σου κ εκπαιδευσε τον καλα.να εισαι χαλαρη στην βολτα ,αλλα παντα το μυαλο στον σκυλο!μονο εσυ ασχολεισαι με το σκυλι?με τα παιδια πως ειναι?
Μικρος ειχε και ο δικος τα ιδια χαρακτηρηστικα με τον δικο μου? Και καθως μεγαλωσε δεν ικανοποιησε? Εαν θελεις μου απαντας,(τον εχεις εκπαιδευσει)?εννοειται αυτο που λες.το αφεντικο παιζει τον κυριο λογο,αρκει να εχει κ τις απαραιτητες γνωσεις.δεν εχω αντιθετη αποψη παρολα αυτα.η αποψη μου ειναι αυτη που χαρακτηριζει την φυλη.απο κ κει κ μετα τιποτα δεν ειναι στανταρ ομως,σκυλι απο σκυλι διαφερει.το να προσεχεις στο ειπα για τους εκτος οικογενειας.ειναι πολυ καχυποπτα ζωα.φυσικα καλο για φυλακα αυτο,αρκει να ξερεις να το χειρηστεις.απλα εχε τον νου σου.δεν ειναι ζωο που ευκολα θα αφησει καποιον να σε πλησιασει κ αυτο ισως στο βγαλει ξαφνηκα μετα απο καποια ηλικια.