Ρωμαίος ( Πρέσα Κανάριο)

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
δεν ειπα πουθενα οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το σκυλι μου,δεν με καταλαβες μαλλον...αλλο πραγμα σου λεω.απλα να προσεχεις.ειναι πολυ απλο.εχουν σημειωθει αρκετες στραβες απο ιδιοκτητες που δεν προσεχαν επειδη θεωρουσαν οτι εχουν ενα προβατακι μαζι τους,επειδη τους ειχε δειξει μεχρι εκεινη την στιγμη αριστη διαγωγη.μην εχεις εμπιστοσυνη στο σκυλι ,παραπανω απο αυτη που πρεπει.αυτο σου λεω μονο.

επισης δεν εχω φοβο να σου απαντησω στο οτιδηποτε,εγω δεν σκοτωνω περιεργες γατες!απαντω στις ερωτησεις τους.για τι ειδους εκπαιδευση μιλας?βασικη υπακοη να φανταστω?ναι ειναι εκπαιδευμενος.
Εμεινες ικανοποιημενος απο την εκπαιδευση?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
ειμαι ικανοποιημενος με τον σκυλο για το πως φερεται καθημερινα.την εκπαιδευση μιας κ του την εχω κανει εγω,το σκυλι το εχω "κοψει κ ραψει" στα μετρα μου.δεν αφησα στην τυχη κατι,ουτε βρηκα κατι ετοιμο ωστε να σκεφτω αν ειμαι ικανοποιημενος με την εκπαιδευση.

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
ειμαι ικανοποιημενος με τον σκυλο για το πως φερεται καθημερινα.την εκπαιδευση μιας κ του την εχω κανει εγω,το σκυλι το εχω "κοψει κ ραψει" στα μετρα μου.δεν αφησα στην τυχη κατι,ουτε βρηκα κατι ετοιμο ωστε να σκεφτω αν ειμαι ικανοποιημενος με την εκπαιδευση.
Ειχες διαβασει σχετικα βιβλια περι εκπαιδευσεως/ η εμφυτη πειρα?
Εαν σε κουρασα οκ. καταλαβαινω οταν μπορεσεις γραψε μου,τα σεβη μου Μουλαν..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
εχεις σκοπο να με προσλαβεις?χεχε!αρικα εχεις την διαθεση,σιγα σιγα ερχεται κ η πειρα με την τριβη με σκυλια...διαβασμα,εργασια με εκπαιδευτη κτλ κτλ...δεν ειναι ενα πραγμα που σε βοηθαει.σιγουρα παντως δεν ξυπνας ενα πρωι κ λες σημερα θα κανω εκπαιδευση!

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
εχεις σκοπο να με προσλαβεις?χεχε!αρικα εχεις την διαθεση,σιγα σιγα ερχεται κ η πειρα με την τριβη με σκυλια...διαβασμα,εργασια με εκπαιδευτη κτλ κτλ...δεν ειναι ενα πραγμα που σε βοηθαει.σιγουρα παντως δεν ξυπνας ενα πρωι κ λες σημερα θα κανω εκπαιδευση!
Ευχαριστω που απαντησες,Μουλαν..

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
οι γονεις του μικρου τελικα ποιοι ειναι?θες να μου πεις?
Και να σου απαντησω δεν τους γνωριζεις δεν ειναι επωνυμοι και πραγματικα ποια η διαφορα?
Εχω ενα μεγαλοσωμο σκυλι,δυνατο και απλα υπεροχο ο τιτλος κανει τη διαφορα?Εσυ τι λες?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
ο τιτλος πολλες φορες κανει την διαφορα,αν θες την αληθεια....αν μου πεις τα ονοματα των πεντργκρι τους κ οχι τα ονοματα που εδωσε ο ιδιοκτητης,ναι,ισως του γνωριζω...
μην πιστευεις οτι ρωταω ομως για να δω αν ο σκυλος σου ειναι καλος η οχι.δεν θα μου πουν κατι τετοιο τα ονοματα των γονιων....καταλαβαινω οτι αποφευγεις την ερωτηση αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο...

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
:confused:
ο τιτλος πολλες φορες κανει την διαφορα,αν θες την αληθεια....αν μου πεις τα ονοματα των πεντργκρι τους κ οχι τα ονοματα που εδωσε ο ιδιοκτητης,ναι,ισως του γνωριζω...
μην πιστευεις οτι ρωταω ομως για να δω αν ο σκυλος σου ειναι καλος η οχι.δεν θα μου πουν κατι τετοιο τα ονοματα των γονιων....καταλαβαινω οτι αποφευγεις την ερωτηση αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο...
Μου αρεσε και απλα τον αγορασα δεν ειναι δηλωμενος στον ΚΟΕ ο μικρος και σιγουρα δεν ζητησα ταυτοτητα!:confused:

mulan

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
56
1
\\:D/Καλησπερα σε ολους,αν και ακαταλληλη η ωρα αλλα ο χρονος ειναι χρημα!!
Περιμενω νεα σας..Μουλαν ;-)

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
με μπερδευεις με καποιον αλλον,δεν ειμαι σκηνοθετης,ουτε παραγωγος!!!!!
Όλοι προσπαθείτε να γίνεται φίρμες και μετά σας ενοχλεί η δημοσιότητα.
Και καλά δεν είμαι εγώ, του μοιάζω...
Όξω ρεεε!