Δε θα μπω στη διαδικασια να πω ποιος δεν ωφελει κανενα. Μπορω να πω γιατι. Γιατι λενω σε διαμερισμα και κατα τη γνωμη τους σκυλος πανω απο καποιο μεγεθος δε πρεπει να μενει σε διαμερισμα. Καπιοι επηδη ειμαι φοιτητης και αν παθαινε κατι ο σκυλος δεν ηξεραν που θα βρισκα λεφτα. Και καποιοι απλα δεν ανταποκρηθηκαν καθολου...Δε θα πωωκατο περισσοτερο δεν εχω σκοπο να ανοιξω πολεμο με τα καταφυγια σε καποια πραγματα ειναι λογικο να ειναι επιφυλακτικοι. Απλα λεω οτι δεν ειναι τοσο απλο οποτε μην ειστε απολυτοι και να κρινετε τους παντες.Εδω αναλυουμε επι 5 σελιδες ποιος κλεινει το προφιλ του κ γιατι...
Για σενα μαναρι μου δε θαχουμε χρονο?
Άπλετος!
Για πες,που,ποιοι,πως,ποτε,γιατι?
Δε μενω με τους γονεις μου. Ειδες ομως δε μπορουν ολοι να υιοθετησουν. Απ οτι φαινεται εχουν διαψευστει πληρως αλλα δεν εχει σημμασια για μενα.Για να πω την αλήθεια, και εγώ δεν δίνω το κουτάβι μου σε φοιτητή. Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι αλλά αρκετές φορές, μετά τον πρώτο ενθουσιασμό, τα σκυλιά στην καλύτερη περίπτωση φορτώνονται στους γονείς (θέλουν δεν θέλουν).
Τα καταφύγια όμως έχουν μια σταγόνα στον ωκεανό (νομίζω δλδ και σε σας, ε; )Δε μενω με τους γονεις μου. Ειδες ομως δε μπορουν ολοι να υιοθετησουν. Απ οτι φαινεται εχουν διαψευστει πληρως αλλα δεν εχει σημμασια για μενα.
Ενταξει στη Κυπρο δε βλεπεις τοοσα πολλα αδεσποτα μεσα στη πολη. Συνηθως βλεπεις καποια μικροσωμα να κυκλοφορουν αλλα τα πληστα ειναι καποιου βλακα που τα αφηνει να γυρναν μονα τους. Προσωπικα εχω να δω σκυλο πανω απο 20 κιλα αδεσποτο απ οταν ημουν στρατο και ερχοντουσαν και μας αφηναν πανω στα βουνα τα κηνυγοσκυλα και οχι μονο που δε τους εβγαζαν λαγους και μας τα πετουσαν εκει και τα ταιζαμε.Τα καταφύγια όμως έχουν μια σταγόνα στον ωκεανό (νομίζω δλδ και σε σας, ε; )
Υπάρχει πάντα και η πηγή: ο δρόμος.