ΣΑΡΠΕ'Ι' ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΟ

spanakopita

Active Member
13 Νοεμβρίου 2013
25
1
καλησπέρα σε όλους,
μόλις προχθές ο 15 μηνων σκυλακος μου διαγνωστηκε με εντροπιο. απο 2 κτηνιατρους. η κτηνιατρος μας ειπε για αρχη να τον ξεκινησουμε με σταγονες και κρεμα στα ματια-για τη συγκεκριμενη αγωγη δεν μπορει να μασ εγγυηθει οτι θα εχει αποτελεσμα, απλα ειπε πρωτα να το προσπαθησουμε πριν καταληξουμε χειρουργειο. (επιπλεον,στο ενα του ματι διακριναμε ενα γαλακτερο σημαδι, το οποιο μας ειπε οτι αν συνεχισει να μεγαλωνει μπορει να καταληξει να χασει το ματι του).

εχει καποιος αναλογη εμπειρια? υπαρχει περιπτωση να μη χρειαστει χειρουργειο? τη συγκεριμενη κτηνιατρο την εμπιστευμαστε αλλα δεν ξερω αν εχει ξανακανει τετοια εγχειριση κ με αυτα που διαβαζω εχω ψιλοφρικαρει. εχετε να μου προτεινετε καποιον κτηνιατρο που εχει ξανακανει κατι τετοιο και γενικα καποιον που θα κανει αυτο που ακριβως χρειαζεται? (πχ να μη μας πει για εγχειριση ενω υπαρχουν κι αλλες λυσεις κλπ).

πηρα τον σκυλακο μου απο εκτροφειο ακριβως για να μειωσω κατα πολυ τις πιθανοτητες να του συμβει κατι τετοιο.οι εκτροφεις δεν ειναι θεοι αλλα πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εαν ειναι οντος εντροπιο, το οποιο ειναι στην ουσια λαθος κατασκευασμενο βλεφαρο- δεν φευγει με αλοιφες και σταγονες.
Με θεματα ματιων παμε μονο στον Κυριο Ιγνατιο Λιαπη! Ειναι κορυφη σε οτι εχει σχεση με τα ματια ( και οχι μονο).

spanakopita

Active Member
13 Νοεμβρίου 2013
25
1
αν και λιγο καθυστερημενα, ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.