ΣΚΥΛΟΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
330px-Belgian_She&#.jpgMilitary Working Dogs (MWD)
Σκύλοι σε πολεμικές συρράξεις χρησιμοποιήθηκαν απο αρχαιοτάτους χρόνους (Αιγύπτιους, Έλληνες, Πέρσες, Ρωμαίους). Ο μολοσσός της Ηπείρου ήταν αγαπημένος των Ρωμαίων και εκπαιδευόταν ειδικά για μάχη. Η πρώτη επίσημη χρήση σκύλων για στρατιωτικούς σκοπούς στις ΗΠΑ ήταν κατά την διάρκεια των Seminoles Wars (Florida). Το American Pit Bull Terrier χρησιμοποιήθηκε στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο για προστασία, αποστολή μυνημάτων και ως mascots.
Φόρος τιμής για &#1.jpgΜνημείο αφιερωμένο στα σκυλιά του Αμερ. marine.
Τα σκυλιά επιχειρούν στις εξής δραστηριότητες :
Ανιχνευτής όπλων&.jpg6_2..jpg 1. Εντοπισμός ναρκών και ανίχνευση όπλων (Detection dogs).
4_5..jpg2. Ανιχνευτής Εχθρικών θέσεων (scouts) εντοπίζουν εκρηκτικές παγίδες (booby traps) κ ελεύθερους σκοπευτές (snipers). Σκυλιά scouts χρησιμοποιήθηκαν στον 2ο Παγκ. Πόλεμο, στη Κορέα, Βιετνάμ απο τις ΗΠΑ.
Συνέχεια...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Guard dog..jpg3. Φρουροί (sentry dogs). Υπεράσπιση χώρων και ατόμων
4. Εκφοβισμός αιχμαλώτων (δεν θα αναφερθώ ΚΑΘΟΛΟΥ)
5. Αποστολή μυνημάτων.
5_3..jpg19_1..jpgvietnam..jpg

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αύριο θα σας ξεκουράσω με κάτι πιο ανάλαφρο!!! Scarlett το έχω στα υπόψη γιατί το ψάχνω ακόμη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Νομίζω ότι κάπου έχουμε ένα παρόμοιο θέμα/αφιέρωμα με το παρόν, αλλά δεν προλαβαίνω να το ψάξω :rolleyes:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
σωστα...απλα η Σταματια παρουσιαζει με απλες κατανοητες λεζαντες τις φωτογραφιες και τη χρησιμοτητα των σκυλων...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Θα ήταν καλύτερο να είναι συνέχεια εκείνου του θέματος, αν μπορεί κάποιος να το φτιάξει, για να είναι όλα αυτά τα ωραία πράγματα συγκεντρωμένα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Παιδιά είδα τώρα το θέμα που αναφέρει ο ATREAS. Πράγματι φοβερές φωτο απλά εγώ προσπάθησα να παρουσιάσω το θέμα απο την <ήρεμη πλευρά> της χρησιμότητας του σκύλου στον πόλεμο. Στις άλλες φωτο τα σκυλιά μου μοιάζουν σαν φονικές πολεμικές μηχανές (η γυναικεία πλευρά βλέπετε....)

Last edited: