Δεν έχεις άδικο, όπως γράφτηκε και παραπάνω, πρώτα απ' όλα είναι η πρόληψη, αλλά όταν φτάνεις σε τέτοιο σημείο οι επιλογές δυστυχώς είναι περιορισμένες.
Το έκανα εικόνα να σηκώνω τα δύο μου 20κίλα, να τα βάζω κάτω από τις μασχάλες σαν καρπούζια και να τρέχω. Τράβαγα τζούρα καφέ και πνίγηκαΕμ... δεν έχετε σκυλιά να το αντιμετωπίσετε το θέμα... αρπάζεις το δίκιλο στον αέρα και φεύγεις... Να σας δω με τα 30κιλα![]()
Θα αρκεστώ να σε ευχαριστήσω επειδή με κάλυψες πλήρως και να μην ανοίξω το στόμα μου να προσθέσω κάτι.Δεν μπορεις να εχεις σκυλο κ να αγαπάς ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...νομιζω αυτο ειναι το πρώτο που μας μαθαίνουν, εαν δεν το χουμε ηδη μεσα μας, να αγαπαμε κ να νοιαζόμαστε για ολα το ιδιο...το γατι που εσυ θα κλώτσησεις μπορει να ναι το γατι καποιου που το αγαπαει οσο κ εσυ αγαπας τον δικο σου ή κ περισσότερο ακομη!Αλλα κ αδεσποτο να ειναι...αυτο δλδ αξιζει να το κυνηγησουμε να το κλωτσησουμε η να του πεταξουμε πετρες? απλα επειδη τρομαξε κ υπερασπιστηκε τον εαυτο του? Σκεφτομαι καμια φορα, ου μη γενοιτο, εαν χανοταν η Ηρα, θα θελα να πεσει σε καποιον που συμπεριφερεται στα "αδεσποτα" οπως τους συμπεριφερομαι εγω, ούτως ώστε να επιστρέψει κ πιο συντομα κοντα μου...ετσι το βλεπω...ροδα ειναι κ γυρναει...! Υπαρχει τροπος να αποφευγεις τα γατια, δεν μπορεί να στε στην γειτονια σας κ να μην ξερετε που αράζουν...εμεις ακριβως επειδη τους εχουμε αδυναμια περπαταμε ως επι το πλειστον μεστην μεση του δρόμου, σαν τους μπαστακες ναι,εννοείτε οτι προκειται για στενάκια χωρίς ιδιαίτερη κινηση, κ οποτε βλεπω γατι, που συνηθως το βλεπω πρωτη επειδη παντα σκαναρω τα παντα, της τραβαω αμεσως την προσοχη, έχει τυχει παμπολλες φορες να περπατήσει σε αποσταση αναπνοής να μην τα δει καν επειδη ηταν απασχολημένη μαζι μου κ τα γατια να την κοιτανε σαν εξωγήινο! Δεν θελει κοπο....