Σάλια σκύλου!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Που να δεις την δικία μου όταν στρεσσάρεται! Μιλάμε όσο μπόι της λείπει τόσα σάλια βγάζει! Όπως το περιγράφεις δεν είναι και τόοοοσο τραγικό!
χαχαχα!! ναι το εχω δει.. και ετσι που το περιγραφεις.. ειναι αστειο!

Ο αγαπητός Angelos ήταν προφανώς υπερβολικός στην αντίδρασή του. Λίγα σαλάκια μπορεί να βγάζει ένα σκυλί, για 1002 λόγους μη ιδιαίτερα σοβαρούς και σίγουρα όχι παθολογικούς. Τα υπερβολικά σάλια (αφροί) -αν δεν είναι ενδεικτικά της φυλής- μπορεί όμως να σημαίνουν κάποια παθολογία του ζώου. Εγώ τουλάχιστον στο μυαλό μου, τα έχω συνδεδεμένα με δηλητηρίαση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, παρακολουθείς [ξέροντας το σκυλί σου, μπορείς να κρίνεις αν αυτό που βλέπεις είναι υπερβολικό ή όχι] και πράττεις.
Συμφωνω... μηπως βρε παιδια μαγειρευατε κανα κοτοπουλο στο φουρνο και τον πηραν τα ντουμανια?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σαλια....σαλια....Δε γνωριζω τη λεξη.Εμεις ποτε δεν εχουμε!:rolleyes::D

Ο δικος μου βγαζει σαλια οταν εξω μυριζει ουρα θηλυκιας.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
ξεθάβω το θέμα με αφορμή ένα σχόλιο που μου έκανε η "πετσοπου" μας πριν λίγο.
ο μικρός δεν έχει ιδιαίτερο θέμα με σάλια ktlp.
μονο όταν βγαίνουμε βόλτες και μυρίζει εκεί που έχουν κάνει πιπί αλλα σκυλάκια βγάζει κάτι αφρώδη σαλάκια...
μου είπε λοιπόν η κοπέλα ότι μπορεί να είναι stress.
γενικά ο μικρός είχε κάποιες φοβίες στην βόλτα όταν ήταν μωρό
τις οποιες όμως έχουμε ξεπεράσει θεωρώ στο 90% για παράδειγμα φοβόταν αυτοκίνητα ανθρώπους μηχανάκια άλλους σκύλους...
πλέον τα έχει ξεπεράσει σχεδόν όλα και μονο άμα συναντάμε άγνωστα σκυλάκια δείχνει σημάδια stress σηκώνοντας λίγο ράχη αν το άλλο σκυλάκι είναι φιλικό αρχίζει κι αυτός τις χαρες...
αλλιώς τον περνώ και φεύγουμε.
...γενικά προσπαθώ να τον κοινωνικοποιώ όσο γίνεται χωρίς να τον πιέζω και τον πηγαίνω σε μέρη με αυτοκίνητα και κόσμο.
ήθελα λοιπόν μια γνώμη γι αυτή την ελαφρά σιελόρροια που παρουσιάζει... :p

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Πάντως δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά και ο δικός μου είχε σάλια (πολλά όταν ήταν πιο μικρός ιδιαίτερα ) . Ο κτηνίατρος δε βρήκε τίποτα .είμαι σχεδόν σίγουρη τώρα ότι τα εμφάνιζε όταν του έδινα να μασουλάει αυτά τα κόκαλα του εμπορίου που του τα έδινα και σαν παιχνίδι (και για τα δόντια του) . Του τα έκοψα λοιπόν και τα σάλια σταμάτησαν (ήταν πηχτά σα ζελέ) . Δεν ξέρω, ίσως ήταν και τυχαίο γεγονός. πρόσφατα ένα παιδί από πετ σοπ μου είπε ότι ακούγονται να έχουν ενοχοποιηθεί τα συγκεκριμένα και για κακοήθειες στόματος:eek::confused::flip:.Ίσως είναι και ράδιο αρβύλα. δε ξέρω....:-k

giotaanas

Member
3 Δεκεμβρίου 2013
12
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΥΘΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ Μ ΠΕΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Εσύ όταν κοιμάσαι, δεν σου τρέχουν σαλάκια καμμιά φορά;

* Μην γράφεις κεφαλαία.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εγώ πάντως mareco το κάνω τόσο υγρό από τα σάλια το μαξιλάρι μου που μετά με κρυώνει στο μάγουλο και αλλάζω πλευρά.