Σήκωσε τα αυτάκιααα!!

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Καλησπερουδια ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σημερα οταν ξυπνησα ειδα τον οσκαρ μου με σηκωμενα αυτακια επιτελους ουυφφφ μου εφυγε ενα αγχος που ειχα τοοοσοο καιροο ! μη σας φαινεται αστειο ξερετε ποσες προσευχες εκανα μεχρι να τα σηκωσει???? :p :D:maria::eek::rolleyes::confused::):D

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χι χι χι Χαίρομαι! Φωτογραφία όμως δεν μας ανέβασες από τα... ραντάρ... του Οσακρίνου!

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
θα βαλω θα βαλω σημερα αυριο ! δεν αντεξα ηθελα να το μοιρατω μαζι σας!

οσο για το σηκωμα του ποδιου βασικα δεν θελωωω μ αρεσει οπως καθεται και κανει τσισακια :p xaxa αλλα πρεπει να γινει αντρας χιχι

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
34
Cyprus
τελεια!!!!καταλαμβαινω την ανυσηχια σου... την εχω και εγω την ιδια... ανυπομονω τοοοσο πολυυυυ χιχι...

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
και εγώ ανήσυχο το ένα μας έχει μείνει και περιμένω μέρα με την μέρα...ωραία τότε να χαίρεσαι τον oskar με τις "αφτουλες" του

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
τελεια!!!!καταλαμβαινω την ανυσηχια σου... την εχω και εγω την ιδια... ανυπομονω τοοοσο πολυυυυ χιχι...
Σαντουλα αντε σου ευχομαι γρηγορα και σενα το πιστευω κιολας εμενα και τα δυο 3 μηνων τα σηκωσαν! :D

και εγώ ανήσυχο το ένα μας έχει μείνει και περιμένω μέρα με την μέρα...ωραία τότε να χαίρεσαι τον oskar με τις "αφτουλες" του
Diablo πρεπει να εχει τρελη πλακα το ενα σηκωμενο και το αλλο κατω χαχα! θελω να το δω βαλε φωτο αν δεν εχεις βαλει ηδη ! ειναι καπως σαν να σου λεει τωρα ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο και το ενα αυτι κατω ειμαι ασε με να τεντωθω χαχα !

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
ναι από την μια είναι αστείο αλλα από την άλλη anisixo.sto εμείς και τα σκυλιά μας jar το μαλινουά
κοιτα χωρις να ειμαι ειδικος σου λεω οτι μαλλον δεν χρειαζεται να αυσηχεις εκτος αν ο κτηνιατρος σου ειπε κατι ανυσηχητικο (που δεν νομιζω) . εγω παντως ηδη σημερα κοιτουσα τις φωτογραφιες του οσκαρ οταν ηταν πιο μικρουλης ή τις φωτο απο την πρωτη μερα στο σπιτι και πραγματικα σκεφτομαι οτι δεν θα τον ξαναδω ετσι τρελη ειμαι μαλλον χαχα γενικα πιστευω οτι οσο ειναι κουταβια πρεπει να χαιρεσαι καθε στιγμη και να μην αδυμονεις (οπως ολοι μας :p ) να παρει την τελικη του μορφη γιατι η κουταβισια ζωη ειναι για πολυ λιγο ... τρελη μαμα ειμαι το ξερω :p

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
αμα θα βρει κ γκομενα τι θα κανεις δλδ????????? :p
:eek: Θα κοιταξω αν ειναι απο "καλή οικογένεια " και τι προικα εχει οπως ολες οι ελληνιδες μαμαδες :p! αχαχαχαχαχαχα :maria:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχα!
παρολα αυτα,ειναι οντως πολυ ωραιο το συναισθημα οταν επιτελους βλεπεις την αυταρα ορθια!οταν ειχαμε το γερμανικο μας,2 μηνες ρωτουσα αθημερινα το ιδιο πραγμα...ποτε θα σηκωσει τα αυτια!με ειχε φαει το αγχος!!!!!

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
34
Cyprus
σασ καταλαμβαινω... πολυ ανυσηχιτικο το θεμα με τα αυτια.... καθε πρωι που ξυπναω σκευτομαι συνεχωσ αν σͅηκωθηκαν η οχι.... αλλα οταν σηκωθουν να ειστε σιγουροι θα το κανω μεγαλο θεμα χεεχεχεεχε....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
μη ξενερωσεις αλλα η δικια μου απο 3,5 μηνων ειναι οι αυταρες στο θεο.!αλλα εμενα ειναι του σουπερμαν σκυλι οποτε....
παντως μη σε αγχωνει θα το σηκωσει

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
μακάρι!!!εχθές το βραδυ που τον έβγαλα να κάνει την anagki του και να παίξει μου φάνηκε ότι το είχε πιο σηκωμένο αλλα σήμερα πάλι τα ίδια.."ανησιχο" γιατί είναι 6 μηνών..

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Βασικα εμενα οταν ξυπναει πχ εχει λιγο λυγισμενες τις ακρουλες πανω περνει κανενα 10λεπτο μεχρι να τα σηκωσει εντελως ! ε σε λιγο καιρο θα στεκονται ακομα καλυτερα ! οπως και να εχει οντως ρε παιδια ειναι μεγαλη χαρα και ανακουφιση! ειδικα οταν εβλεπα μικροτερης ηλικιας τσιου με σηκωμενα ελεγα μα γιατι το δικο μου δεν τα εχει σηκωσει αν και ο ιατρος με διαβεβαιωνε οτι συντομα θα τα σηκωσει!

diablo εχω ακουσει περιπτωσεις που τα σηκωσαν και στους 12 μηνες ! δεν νομιζω να αργησει τοσο αλλα να ξερεις πως οσο βγαζει δοντακια μπορει να μην τα σηκωσει η αν τα εχει σηκωσει να του πεσουν και τα 2 ή μονο το ενα . ετσι μου ειχε πει ο γιατρος αλλα συνεβει και σε φιλη μου!

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
DSC00145..jpg ειναι κακης ποιοτητας η φωτογραφια απο το κινητο μου αλλα κατι φαινεται! οσκαρακος :D (νομιζω τα αυτακια ειναι τεραστια εδω πιανουμε και nova παντως χχιχι)

Last edited: