Σακούλες κάτω απο τα μάτια;

ρια

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2011
64
0
Θεσσαλονικη
Δεν ξερω και δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά κάποιες φορές κάνει κάτι σαν σακούλες στα μάτια.. :confused:
δεν ξέρω απο τι δημιουργείται, δεν βρήκα κάτι παρόμοιο στο φορουμ, απλά από περιέργεια!:p
να σημειώσω οτι δεν γίνονται μετά από ύπνο.. για παράδειγμα σήμερα μετά από μια μεγάλη βόλτα, μόλις γυρίσαμε σπίτι είχε.. ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν έχω ακούσει ποτέ για σακούλες αλλά ένα γενικό πρήξιμο μπορεί να το προκαλέσει . Έλεγα μήπως έχει σχέση με βόλτα και κάποιες αλλεργίες σε σκόνη ή κάτι παρόμοιο..Εικασίες κάνω, δεν το έχω ξανακούσει.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η βόλτα από τον κτηνίατρο είναι αυτή που θα σου λύσει τις απορίες σου!

Πάντως, αν μπορείς βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς λέγοντας σακούλες κάτω από τα μάτια!

ρια

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2011
64
0
Θεσσαλονικη

Πάντως, αν μπορείς βάλε μια φωτό να δούμε τι εννοείς λέγοντας σακούλες κάτω από τα μάτια!
οταν θα "ξανακανει" θα ανεβασω να δειτε τι εννοω..!

ρια

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2011
64
0
Θεσσαλονικη

εδω και οι φωτογραφιες που λεγαμε.. να πω οτι δεν μπορω να προσδιορισω γιατι τις κανει..μπορει να τις κανει ενώ ειναι και στο σπίτι..οχι μονο στην βολτα.. μπορει να ειναι και κατι φυσιολογικό.. το συζήτησα και με την κτηνιατρο και θα της πάω φωτογραφίες να δει και αυτή! :) :)

τα βελάκια γίναν στο paint!!! :D :D

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Το paint προσφέρει και αλλαγή χρώματος. Ένα κιτρινάκι θα βοηθούσε την αντίθεση με το χαλί! :p

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, γενικά σχηματίζει πτυχές. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να σε ανησυχεί...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έτσι όπως βλέπω τις φωτογραφίες δεν μου μοιάζουν για σακούλες....
Εϊτε μου μοιάζουν για πτυχές του δέρματος κι ανάλογα με την έκφραση που κάνει εμφανίζονται, είτε μου μοιάζουν με φλέβες που διαγράφονται....φαντάσου όπως σε ένα γυμνασμένο χέρι ας πούμε...