Σαμάρι με βάρη

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Εχω δει ενα σαμαρι το οποιο εχει τσεπακια και παιρνει βαρη.Αλλα το μαγαζι που το ειχα δει δεν υπαρχει πια.Μηπως καποιος το εχει δει καπου???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Βγαίνει που βγαίνει τόσες βόλτες, να κρατάει και τα πράγματά του ε; Εφημερίδα, τσιγάρα, κλειδιά, κινητό... Καλή ιδέα... :D

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Δεν θελω ιμαντα για ελξη υπαρχει σαμαρι που περνει βαρακια πανω απο μισο εωσ 4 κιλα νομιζω.το οποιο μπορει να το φοραει στη βολτα.ενω να σερνει κανα αυτοκινητο πισω ειναι λιγο δυσκολο:):):p)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?σκυλος αρσιβαριστας?εχουν που εχουν προβλημα βαλε και τα βαρη να επιταχυνεις την διαδικασια.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
δεν βλεπω λογο να του βαλεις βαρη
αν θες να αποκτησει περισσοτερη μυικη μαζα γιατι δεν τον πας για κολυμπι ή μεγαλους περιπατους με τον σκυλο ελυθερο στο βουνο ; ή κανε ατζιλιτυ ρε παιδι μου να γραμωσει μην ειναι και σαν τον σουγλακο

το να θες να σου κουβαλαει κανενα αντικειμενο για ευκολια ειναι αλλη περιπτωση

ο σκυλος σου τι φυλης ειναι και τι ηλικιας ;

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ποσο ειναι ο σκυλος σου ηλικιακα?
Και αν θες πες για ποιο λογο θες να του βαλεις βαρη?

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
ειναι μικροσ ακομα 14 μηνων δε σκεφτομαι να του το βαλω απο τωρα.omarock σχεδιαζω να τον κατεβασω στουσ ολυμπιακους.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Να ξερεις οτι αν θα το βαλεις θα πρεπει να εχει μεγαλωσει αρκετα ακομα ο σκυλακος σου.
Δεν μου πεφτει λογος αλλα πιστευω πως δεν το χρειαζεται ομως.

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
να μην το βαλεις εγω το εβαλα στον δικο μου και εκτος του οτι εγινε σαν αγελαδα απο τους μυς εχω την εντυπωση οτι του φυτρωνουν και κερατα :D:D:D:D:D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ενταξει αφου ειναι για τους ολυμπιακους,παρε τοτε και εσυ μια ζωνη για δυτες με βαρη και πανε για καταδυσεις.
Επαναλαμβανω προσεχετε τα σκυλια σας σαν να ειναι τα παιδια σας,θα βαζατε ποτε στα παιδια σας μια τετοια ζωνη μονο και μονο για να κανει μυες?

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Ενταξει αφου ειναι για τους ολυμπιακους,παρε τοτε και εσυ μια ζωνη για δυτες με βαρη και πανε για καταδυσεις.
Επαναλαμβανω προσεχετε τα σκυλια σας σαν να ειναι τα παιδια σας,θα βαζατε ποτε στα παιδια σας μια τετοια ζωνη μονο και μονο για να κανει μυες?
οχι γιατι δε γινεται,γυμναστηριο ομως θα το εστελνα για βαρη

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το σαμαρι μπορει να είναι χρησιμο σε μεγαλες πορειες στο βουνο. Ο σκυλος μπορει να κουβαλαει το νερο του και λιγο φαγητο. Υποτιθεται το βλεπει και σαν μια δουλειά, αν και δεν μπορω να καταλαβω το πώς.
Αν είναι μεγαλοσωμος δεν θα παθει τιποτα και γλυτωνει και ο ιδιοκτητης την μεση του.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
καποιες φορες χρεισιμοποιητε αυτο στα σκυλια οταν εχουν καποιο προβλημα και χρειαζεται να ενδυναμωθουν καποιες ομαδες μυων ,με σωστη διατροφη και με ελεγχομενη ασκηση ,οχι στο δρομο αλλα σε ειδικα διαμορφωμενους για τις απαιτησεις των σκυλων διαδρομων, υπο την παρακολουθηση ειδικου για το προγραμμα που θα τηρηθει ,βαση των αναγκων προσωπικα για καθε σκυλο ,και αφου εχουν γινει πιο μπροστα οι απαραιτητες εξετασεις υγειας που το επιτρεπουν αυτο, και οπωσδηποτε οχι στη φαση αναπτυξης του
Δεν το φοραει ο ιδιοκτητης στο σκυλο και αντε παει , εγκυμονει σοβαρους κινδυνους
εγω προσωπικα θα συμφωνησω με το οτι καλυτερη ασκηση για τα σκυλια ειναι το κολυμπι