Σαριτος ο ημιαιμακος

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
καλησπερα παιδια,εχω γραφτει εδω και λιγες μερες στο forum και πραγματικα με εχει βοηθησει σε πολλα πραγματα...ειμαι η ιωαννα και να σας συστησω τον καλυτερο μου φιλο τον σαριτο,ειναι ενος ετους και ημιαιμο λαμπραντορ . Τον υιοθετησαμε εδω και 6 μηνες απο την φιλοζωικη της καλαματας και τολμω να πω οτι η ζωη μας εκτοτε εχει γινει πιο ομορφη :D

Attachments

• Like
Reactions: ioanna a

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς ήρθες και επισημα με τον μικρό Σαρίτο!!!

Μόνο μια φωτο όμως??? (η πρώτη δεν πιανεται γιατι ειναι ιδια με το αβαταρ)

• Like
Reactions: zilver11

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
ευχαριστουμε , οριστε και οι υπολοιπες (y)

Attachments

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αν έχεις αυτες τις γκριμάτσες του στο κρεβάτι καθημερινά, πως να μην γινει η ζωη σου πιο όμορφη? Σιγουρα θα γελάτε και περισσότερο ε?
Τελειος ειναι!

• Like
Reactions: sharito

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
εχουμε φωτογραφιες απο ολες τις φασεις της ημερας μας οταν κοιμαται,οταν κανει τρελες,οταν χουζουρευει και στην βολτα μαςς :p

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
απο γκριματσες και κολπα αλλο τιποτα ο κυριος!! και να φανταστειται οτι ο σκυλακος που βλεπετε βρεθηκε μισοπεθαμενος 2 μηνων γεματος ψωρα (δεν ειχε καθολου τριχωμα) και αδυνατισμενος οσο δεν παει.τον βρηκαν απο την φιλοζωικη με την αδερφουλα του (η οποια πατηθηκε απο αυτοκινητο) .Μας ειπαν τους πηρε πολυ καιρο για να τον πιασουν γιατι οταν πλησιαζαν πηγαινε και κρυβοταν,τον επιασαν και τον πηραν στους χωρους τους για να μην πεθανει στον δρομο (γιατι πιστευαν οτι ειναι "τελειωμενη υποθεση").Τελικα το αγορακι μου αποδειχθηκε πολυ δυνατο και τα ξεπερασε ολα.οταν τον φεραμε στο σπιτι ηταν ακομη φοβικος (ακομα και τον αερα φοβοταν) αλλα με τον καιρο και με απεριοριστη αγαπη καταφεραμε να αποκτησουμε την εμπιστοσυνη του.. απο την στιγμη που επεσε στα χερια μου δεν θα αφησω να παθει ποτε ξανα τιποτα .. να αγαπατε και εσεις τα ζωακια σας και να τους δινετε πολυ αγαπη ... και να φροντιζετε τις αδεσποτες ψυχουλες! (και να φανταστειται οτι με ενδιεφεραν καποτε ρατσες και μονο ρατσες,μεχρι που πηρα την αποφαση να κανω μια επισκεψη στην φιλοζωικη....γυρω στα 200 σκυλια πηδουσαν πανω μου και εκλεγαν,μου ζητουσαν βοηθεια και τοτε σκεφτηκα "και αυτα ψυχουλα εχουν!")..

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
προς αποφυγη παρεξησης δεν κρινω κανεναν που δινει λεφτα για να αγορασει σκυλο,ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεξει οτι σκυλακι θελει..ειναι καθαρα δικη μου αποψη

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Καλώς ήρθες με τον πολύαιμο! Να υποθέσω, ότι το Σαριτος είναι κάτι σαν ηχητικός αναγραμματισμός του Σάτυρος;

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
χααχαχαχ καμια σχεση,τον ονομασαν ετσι στην φιλοζωικη γιατι εμοιαζε με μια σκυλιτσα που ειχαν την σαρα ,ετσι προεκυψε σαρα-σαριτος.στην αρχη μας φαινοταν ηλιθιο το ονομα αλλα μετα το αγαπησαμε γιατι ειναι προτοτυπο ..

• Like
Reactions: d-friend

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Καλώς ήρθες με τον πολύαιμο! Να υποθέσω, ότι το Σαριτος είναι κάτι σαν ηχητικός αναγραμματισμός του Σάτυρος;

Μάλον βγένει απο το σαρί=κίτρινο=κιτρινούλης.:)

Να τον χέρεσε φένεται πολύ χαρούμενος

• Like
Reactions: sharito

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
ISKENDER δεν το ειχα σκεφτει!! ευχαριστω πολυ,κανω οτι περναει απ το χερι μου για να ειναι ευτιχισμενος!

• Like
Reactions: ISKENDER

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
χαχαχαχαχ αν τον εβγαζαν σαρακι θα του το αλλαζα το ονομα,το σαριτος ειναι μια χαρα..αλλος αερας λεμεε