Σας έπιασε λάστιχο;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
βασικά τον δαγκώνει στην πλάτη περισσότερο -παρά στο χέρι που κρατάει τον λοστό.....που αλλιώς λέγεται και σκύλα .....άρα δεν αποκλείεται να είναι και ένα ακόμα dog aggresive σκυλί και όχι κάποιο εκπαιδευμένο :D:D:D

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Να πω την γνώμη μου και εγώ αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μια που ΔΕΝ ασχοολούμαι με με φυλάξεις και ιστορίες.

Πρώτο βίντεο βλέπεις ένα σκύλο που λέτε αργό. Εγώ λέω πάλι καλα που δαγκώνει αυτός ο σκύλος. Ακούτε θόρυβο να ουρλίαζει ο ιδιοκτήτης η κάτι; Ανοίγει η πόρτα μέχρι να δει ποιος είναι "καλός" ποιος "κακος" περνάει ένα δεύτερο. ΑΛΛΑ εμένα δεν μου άρεσε καθόλο. Δεν θα ήθελα ποτέ να έχω ένα σκύλο και να δαγκώνει τον πρώτο που θα δεί μόλις ανοίγω την πόρτα. Το θεωρώ τελείως απαράδεκτο και επίσης τέτοιες πρακτικές πιστεύω οτι βλάπτουν την κυνοφιλία

Το δεύτερο βίντεο είναι σαφώς προσανατολισμένο στην πραγματικότητα. Βέβαια να σας πω κάτι. Ενα καλό δάγκωμα απο ένα καλό σκυλι δεν δεν πρόκειται να μπορεσεις να κάνεις τίποτα α΄λλο πέρα απο το να ουρλίαζεις μέχρι να λιποθυμήσεις απο τον πόνο. Αυτά τα 8α παρω το μαχαιρι απο την τσεπη...... Το δάγκωμα του σκύλου θα σου σπάσει σχεδον αμεσα τα κόκκαλα θα κόψει νεύρα τένοντες θα συντρίψει τους μυς. Άμα ήταν έτσι απλή θα είχαμε απλά μπλουζάκι με κατεβασμένα τα μανίκια άμα μπορούσες να βγάλεις και άλλο όπλο

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
υπαρχουν πολλα κενα στο πρωτο βιντεο.απο εκει κ μετα υπαρχουν καλυτερα πρεσα απο τον δια στο δαγκωμα.επισης,σκεψου οτι αυτο το σεναριο εχει γινει πολλες φορες.το σκυλι ξερει ποιον θα δαγκωσει απο πριν.δες πως του δειχνει το μανικι.

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Στο πρώτο βίντεο γιατί τουλάχιστον όπλο και προστατευτικό δεν είναι στο ίδιο χέρι???
Χάλια ο σκηνοθέτης.....:D

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Παιδια μην τρελαίνεστε. Σιγα μην ξέρει ο σκύλος τι ειναι το περίστροφο. Δεν εκπαιδεύονται αυτά

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο Φρέντυ ένα ''α'' να έκανε η μαμά μου έτρεχε αμέσως να τη σώσει -ακόμα και στη θάλασσα που δεν μπαίνει μόνος του. Αυτο στο 2ο βίντεο τί περίμενε και άργησε να προστατεύσει το αφεντικό του;:confused:
Καλά, το 1ο πάει στα cult τουλάχιστον! :p

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
κρατηθειτε...

συντομα θα ερθει το σικουελ....

απλα περιμενω τα oscar!

:D

*να θυμισω,οτι τα σκυλια παντου σε ολα τα ευτραπελα του κοσμου,απλως εκτελουν και ΔΕΝ φταινε και δεν καταλαβαινουν εαν προκειται για τραγελαφικη κατασταση ή οχι.

εδω απλα σχολιαζουμε τους "περιεργους" τροπους εκπαιδευσης.

μα τι ευγενης που ειμαι,τελικα!:D

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
ρε Bull μη δαγκώνεις:):):):):):)
Συγνώμη, αλλά τελευταία κάνω πολύ "μανίκι" και μου έχει μείνει...:):):paja1::D
Πάντως, πέρα από την πλάκα, όσα βίντεο έχω δει της συγκεκριμένης "εταιρίας" είναι πολύ καλά, φαίνεται ότι κάνουν καλή δουλειά.

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
και εγώ μπατζάκι.....:maria::paja1::D
η καλή δουλειά δεν αναιρεί την γελοιότητα της σκηνοθεσίας;)

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Το βίντεο είναι εντελώς ερασιτεχνικό με κακό σενάριο και σκηνοθεσία και ίσως έτσι αδικείται και ο σκύλος που στο παρόν φαίνεται αργός σαν τάνκ.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ο Φρέντυ ένα ''α'' να έκανε η μαμά μου έτρεχε αμέσως να τη σώσει -ακόμα και στη θάλασσα που δεν μπαίνει μόνος του. Αυτο στο 2ο βίντεο τί περίμενε και άργησε να προστατεύσει το αφεντικό του;:confused:
Καλά, το 1ο πάει στα cult τουλάχιστον! :p
Veronica απλά αρπάζω την ευκαιρία δεν απαντώ συγκεκριμένα....!! :)

Αν παρακολουθήσετε λίγο τη δουλειά των συγκεκριμένων ανθρώπων, δείχνουν μεγάλη επιμονή στο να μάθει ο σκύλος να επιτίθεται μόνο όταν το ζητήσει το αφεντικό του και μόνο όταν κρίνουν ότι δεν είναι σε θέσει να το ζητήσει να επιτίθενται αυτοβούλως. Στα πλαίσια της εκπαίδευσης βάζουν το εκπαιδευτή να λέει απλά καθημερινά πράγματα (καλημέρα τι κάνεις) σαν να τσακώνεται με τον ιδιοκτήτη και τούμπαλιν, ενώ να τον απειλεί με χαμηλό και ήρεμο τόνο και το σκυλί να πρέπει να επιτεθεί γιατί το ζητά ο ιδιοκτήτης του, ώστε να μάθει το σκυλί ότι σε πρώτη φάση τις καταστάσεις τις κρίνει ο ιδιοκτήτης και σε δεύτερη φάση μαθαίνει πότε πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες.
Αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ βασικό αλλιώς το σκυλί θα επετίθετο με την πρώτη ευκαιρία σε ό,τι αυτό έκρινε επιθετική συμπεριφορά...!!! Απότομες αγκαλιές, ααααα του ιδιοκτήτη γιατί ο άλλος του πάτησε το πόδι κατά λάθος κ.ο.κ.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
σε αποτομες αγκαλιες το σκυλι θα αντιδρασει κ ετσι πρεπει.αν το θες για φυλαξη καθαρα κ μονο,δεν ρισκαρεις μια αλλου ειδους αποτομη αγκαλια που μπορει να μπερδεψει το σκυλι.οπωτε ολες οι αποτομες αγκαλιες τελος...εκτος θεματος βεβαια αυτο...επιστροφη στο αθλιο βιντεο τωρα!