Σας παρακαλώ απαντήστε!

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Σήμερα έκανα μπάνιο το σκυλλάκι μου. Μετά από 2 ώρες πήγαμε βόλτα στο πάρκο και αυτή έτρεξε και έπεζε σε ψηλά χόρτα! Τώρα πρόσεξα κόκκινα σημάδια κάτω από την κοιλιά της, και κάτω από την μία της μασχάλι! Είναι από το χόρτα? Απο το χαλί του δωματίου? Τι να κάνω?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μήπως είναι αλλεργική στο συγκεκριμένο σαμπουάν? Κάτι τέτοιο συνέβη μια φορά με το σκύλο του πρώην μου. Πρόσεξε και τα κακάκια της μην είναι σκουλίκια κιόλας ή και παράσιτα διότι ξέρω ότι όταν κινούνται τα παράσιτα οι σκύλοι παρουσιάζουν κοκκινίλες στην κοιλιά όπως έπαθε το Μουφ το καλοκαίρι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν χρησιμοποιείς το σαμπουάν αυτό για καιρό, τότε είσαι εντάξει. Όσο για τα αντιαλλεργικά, έχω πάθει εγώ αλλεργία από αντιαλλεργικά προϊόντα, οπότε πρόσεχε. Μπορεί επομένως να είναι είτε παράσιτα στη χειρότερη περίπτωση, οπότε θες κοπρανολογική εξέταση, ή έπαθε αλλεργία από κανα χόρτο κατά τη βόλτα στην καλύτερη περίπτωση. Από κέφια πώς πάει?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μπορει να "βρηκε" πουθενα και να τριφτηκε η κοιλιτσα της!Καμια τσουκνιδα κτλ!

Ωστοσο παρακολουθησε το εσυ καμια καμια 2-3 μερες να δεις αν συνεχιζετε!

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Ειναι απο τα χορτα και η Μπαλου μωλις τριφτει λιγο στα χορτα γεμηζει η κοιλια της κοκκινα σημαδια αλλα την αλλη μερα εχουν φυγει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.