Σε επαφη με σκουληκια...

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
Η λαμπρανορινα μου ηρθε σε επαφη με ενα ημιαιμο λαμπραντορ το οποιο ειχε σκουληκια...παιξανε πρωτα και μετα ο ιδιοκτητης θυμηθηκε να μου πει πως το σκυλακι του εχει σκουληκια..:(η μικρη μου παιρνει κανονικα τα χαπακια της για ενδοπαρασιτα... υπαρχει πιθανοτητα να κολλησε?

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
κανει κανονικα τις αποπαρασιτωσεις της...μεσα σε ποσες μερες μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα οτι δεν εχει κολλησει αν τα κακακια της ειναι καλα?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μη σας πιάνει πανικός βρε παιδιά..σκουλίκια πιάνουν όλα τα σκυλιά...και δεν κολάνε με το παίχνίδι...
Εφόσον είσαι τυπικός με την αποπαρασίτωση...είσαι οκ. Τώρα αν πιάσει θα τα δεις στα κακά της...που δεν νομίζω...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Πιασει δεν πιασει αν του δινεις drontal η καποιο αλλο αντιστοιχο δεν εχεις προβλημα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Εσύ λες για το σκυλάκι που είχε σκουλήκια και πήγε κοντά στο δικό σου.

Εκεί που χώνει την μούρη του και μυρίζει ξέρεις πόσα σκουλήκια μπορεί να υπάρχουν? ουυυυυυυυυυυυυυ,πολλά-αν έχει και κοπαδια μυρηκαστικών η περιοχή σας-μιλάμε για πάαααααααρα πολλά

Το σκουλήκι κάνει μια πορεία μέσα απο το ζώο ,η οποία πορεία ανακόπτεται με την σωστή χρήση του drontal κλπ οπότε τελικά ,κατα βάθος ,είναι σαν να μην έχει μολυνθεί ποτέ ο σκύλος, κι ας έχει εισέρθει στον οργανισμό του "το σκουλήκι"

δεν ξέρω,ας πεί κάποιος,
αν βάλεις τα κόπρανα του σκύλου σου σε συγκεκριμένο μέρος για συγκεκριμένο χρόνο μπορείς να διαπιστώσεις δια γυμνού οφθαλμού αν έχει ή όχι μολυνθεί?
ή λάθος έχω καταλάβει?έχω μια τάση τέτοια τελευταία...συμπαθάτε με :)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αν έχει μολυνθεί σε βαθμό που να μπορείς να τα δεις διά γυμνού οφθαλμού, δε χρειάζεται να τα βάλεις πουθενά, φαίνονται κατευθείαν!!!!! :xD::xD:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Αν έχει μολυνθεί σε βαθμό που να μπορείς να τα δεις διά γυμνού οφθαλμού, δε χρειάζεται να τα βάλεις πουθενά, φαίνονται κατευθείαν!!!!! :xD::xD:
Για ρώτα με κι εμένα να σου πω:D:D:D έχω κάνει εγώ σκ@τ@ανάλυση ουουου:p:p:p:D:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87