Σκίσιμο στο αυτί κουταβιού Γ.Π.

a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ,σημερα και σε ανυποπτο χρονο ενω επαιζε στην αυλη (κουταβι γερμανικος ποιμενικος 3,5 μηνων)ηρθε μεσα στα αιματα:eek: ,το δεξι του αυτι ηταν σχισμενο περιπου ενα ποντο,μετα τις πρωτες βοηθειες και αφου καταφεραμε και τον κρατησαμε ηρεμο περιπου μιση ωρα το αιμα σταματησε,η κτηνιατρος ειπε να παω αυριο να το δει γιατι και αυτη δεν ξερει,η γνωμη σας ποια ειναι να το κανει ραματα :confused::confused::confused: η να το αφησουμε να θρεψει μονο του :confused::confused::confused: θα κολλησει :confused::confused::confused: φοβαμαι οτι κανοντας του ραμματα δεν του σηκωθει το αυτι του,κατα τα αλλα ειναι υπερδραστηριος και ζωηρος ,:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Το αυτί αν θα σηκωθεί ή όχι δεν το ξέρει κανείς τώρα...
το σκυλί είναι μιά χαρά-σιγά μην πάθει τίποτα απο ένα κόψιμο του πόντου

αλλά εγώ δεν θα άφηνα 3,5 μηνών σκύλο απ τα μάτια μου...
όπως δεν θα άφηνα κανένα πλάσμα στην βρεφική ηλικία το οποίο υποτίθεται ότι ανατρέφω

φιλικά ε!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Εδώ η γιατρός σου λέει ότι πρέπει να το δει για να αποφασίσει, εμείς τι να σου πούμε; Εμένα περισσότερο θα με ενδιέφερε πως έγινε και τραυματίστηκε έτσι; Υπάρχει κάποιο επικίνδυνο σημείο στην αυλή σας που θέλει προσοχή ή φτιάξιμο; Το αν θα σηκώσει το αυτάκι του δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, θα μπορούσε όμως να βγάλει κανένα μάτι.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
'Οπως αναφέρθηκε κι από πάνω, διαγνώσεις και λοιπές ιατρικές πράξεις γίνονται πάντα και μόνο από κοντά!

Επίσης κι εγώ θα σταθώ στο ότι πρέπει να βρεις την αιτιά του κοψίματος!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλά πως τα κατάφερε? έχωσε το κεφάλι του σε κανένα άνοιγμα?
Και το αυτι βγάζει πολύ αίμα...
Ε, εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Τα μικρά παιδιά δεν χτυπανε ποτε? Όσο και να τα προσέχεις...μπορει κάποια στιγμη να σου ξεφύγουν...
Περαστικά σας...

a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ευχαριστω για τα καλα σας λογια,την αιτια την βρηκαμε !!!!!!!βρηκε μια τρυπουλα στην περιφραξη που κανεις δεν θ φανταζοταν οτι θα προσπαθουσε να βαλει το κεφαλι του εκει ( 1000 ΤΜ περιφραγμενος κηπος) και ομως το εβαλε,τον πηγα στον κτηνιατρο και δεν του το εραψε γιατι οπως ειπε κολλησε μονο του,μας εδωσε μονο μια αλοιφη αναπλασης για επαλοιψη μια φορα την μερα,κατα τα αλλα ο roky ατρομητος φυλακας (μονο 3,5 μηνων και κανεις δεν τολμαει να μπει στην εισοδο του σπιτιου)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Τωρα αυτο που περιγραφεις ειναι καλο?
Δηλ. αν πεσει μια μπαλα και μπει ενα παιδακι στην αυλη να την πιασει τι θα γινει?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φύλακας 3,5 μηνών; Μήπως πρέπει να δουλέψετε περισσότερο με την κοινωνικοποιήσή του;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.