Σκατζόχοιρος

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Δεν εχει πολυ ωρα που τον μαζεψα , να λυσσαει πανω απο εναν σκατζοχοιρο.:mad:
Με ορμη και περισση δυναμη , δεν τον αφηνε με τιποτα.Μετα απο ''μαχη'' καταφερα να τον αποσπασω απο το στομα του.:mad::mad:

Αιματα δεν ειχε , ομως...σαν να του κολλησε κατι στον λαιμο και δεν ειναι σιγουρα απο την μεγαλη χελωνα που στριμωξε το πρωι.:mad::mad::mad:

Αγκαθι του καημενου του σκατζοχοιρου σχεδον σιγουρα.:(

Του εδωσα λιγο ψωμι μπας και σκαλωσει το αγκαθι , και σταματησα την προσπαθεια να βαλω το χερι βαθια στο στομα μηπως το σπρωξω πιο μεσα.:confused:

Αυριο πρωι πρωι παμε παλι στον γιατρο.:flip:;)

Αν εχετε custom λυσεις για τετοιες ωρες , πειτε.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Παίζω με τον πόνο σου θα μου πεις??
Εγώ όμως το είχα διαβάσει κάπου για πρώτες βοήθειες σκύλων και οφείλω να στο πω...
-Έλεγαν να σηκώσεις τον σκύλο ανάποδα :eek: για 10-15 δευτερόλεπτα να ανοίξεις το στόμα του και αν είναι ορατό αυτό που έχει καρφωθεί να το βγάλεις αλλιώς μπορεί να χρειαστεί και αναισθησία προκειμένου να βγει το αντικείμενο..

Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι πως θα σηκώσεις τέτοιο σκύλαρο ανάποδα κιόλας......?
Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην του δημιουργήσει πρόβλημα μέχρι αύριο..αν και στη θέση σου θα τον πήγαινα επιτόπου στον γιατρό πριν του καρφωθεί πουθενά και έχουμε άλλα...!:confused:
δεν βοηθάω έτσι όμως οπότε σταματάω..!!!!|Εύχομαι περαστικά και περιμένουμε εξελίξεις..!!!:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αμάν τις τελευταίες ημέρες ...μας κοψοχολιάζεις ...ελπίζω να τρίτωσε το κακό και να σταματήσει εδώ...Πες μας τι έγινε τελικά, άντε και πάλι περαστικά σας.:(

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Cathy το θεμα ειναι οτι στις 01:18 στην Αιγινα λιγουλακι χλωμο να βρω γιατρο.
Τωρα να σηκωσω αναποδα τον προεδρο , οσο δυνατο και μυωδης παιδι και να ειμαι , δεν νομιζω να σηκωσω 60κατι κιλα ορθια και αναποδα χεχε.

Μετα τον τεσταρα , παιξαμε κλπ κανενα προβλημα.Δειχνει ομως οτι κατι τον ενοχλει και βηχει και μετα απο λιγο βηχα , φτυνει κατα σαλια του.

Πες οτι εχει κολλησει το αγκαθι και τελικα ξεκολλαει.Που παει αυτο το κερατο?Το απορροφα ο οργανισμος και παπαλα η θα εχουμε αλλα?

Παω σε λιγο γιατρο και ενημερωνω.

Καλη μερα Cathy:)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Φαγαμε μουτζα Σταματια μου ξερω γω?Το πρωι ειχε μια χελωνα σαν ταψι μεγαλης πιτσας σε μεγεθος και σκαλωσε με αυτην , οπου το βραδυ ειδε τον σκατζοχοιρο και επαθε αμοκ.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φαγαμε μουτζα Σταματια μου ξερω γω?.
Έτσι συμβαίνει με τους όμορφους...Μπορεί κάποιο αγκάθι να του έγδαρε τον ουρανίσκο και να μην είναι τίποτα τελικά.:)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
εχω την εντυπωση οτι τα αγκαθια του σκατζοχοιρου δεν ξεκολλανε οπως του αχινου π.χ. κι εγω πιστευω σε τραυματισμο κι οχι σε αγκαθι κολλημενο...
περαστικα σας....σας στελνουμε θετικες σκεψεις :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αμαν αυτο το σκυλι, βαλθηκε να εξερευνησει ολη την Αιγινα και να κανετε ρεκορ επισκεψεων στο γιατρο για
αυτο το μηνα? Ευχομαι να μην του εχει κολλησει κανα αγκαθι γιατι δεν την γλυτωνει παλι την ναρκωση.
Περαστικα ευχομαι και αυτη τη φορα να ειναι και η τελευταια. Περιμενουμε νεα σας!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έλα....πες την αλήθεια....γουστάρει το σκυλί την μαστούρα της νάρκωσης και ψάχνει τρόπους!!!!!!
Αντε!Περαστικό να είναι κι αυτό!Περιμένουμε νεά!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Περαστικά του ! :) Πές μας νεώτερα μόλις επιστρέψετε από τον γιατρό. Ελπίζω να μην είναι τίποτε. Πάντως γράφεις άνετα βιβλίο με τις σκυλοπεριπέτειες που είχατε τον τελευταίο καιρό. Μήπως να τον βάλεις να υπογράφει αντίτυπα, ώστε να αφήσει ήσυχη την πανίδα του νησιού και να ηρεμήσει το κεφαλάκι σας ; ;)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Με τον γιατρο ειμαστε φιλαρακια πια και βριζομαστε ανετα.:D

Δεν μπορω να το εξηγησω , αλλα νομιζω οτι ο σκυλος μου ειναι πρεζακιας:eek:.Φοιβε μεσα επεσες.

Τελικα ο γιατρος μου ειπε πρωτα να φαει 3 φορες σημερα σκετο ψωμι μπαγιατικο και αυριο να τον παω.Προσπαθουμε να γλυτωσουμε την ναρκωση και ειμαι ετοιμος να χωσω το χερι μου στο στομα του οσο παει.:flip:

Μολις εχω νεοτερα θα επανελθω

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Με τον γιατρο ειμαστε φιλαρακια πια και βριζομαστε ανετα.:D

Δεν μπορω να το εξηγησω , αλλα νομιζω οτι ο σκυλος μου ειναι πρεζακιας:eek:.Φοιβε μεσα επεσες.

Τελικα ο γιατρος μου ειπε πρωτα να φαει 3 φορες σημερα σκετο ψωμι μπαγιατικο και αυριο να τον παω.Προσπαθουμε να γλυτωσουμε την ναρκωση και ειμαι ετοιμος να χωσω το χερι μου στο στομα του οσο παει.:flip:

Μολις εχω νεοτερα θα επανελθω
θα το φαει ο ατιμος?? κανενα σκυλι μου δεν ετρωγε σκετο ψωμι....χορταλιλα γαρ:p θα μου πεις ο δικος σου τρωει τα παντα απ'οτι καταλαβαινω:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το έχω ξαναγράψει....
Η σκύλα που είχαμε τότε έκανε σαν παλαβή ν μπει μέσα στον κήπο,σε ένα περιφραγμένο κομμάτι, γαύγιζε, αλλά εμείς δεν είδαμε τίποτα...το άλλο πρωί είχε γκρεμίσει τον φράχτη και βρήκαμε ένα σκοτωμένο σκατζοχοιράκι...
Ξανανεβάζουμε τη περίφραξη, αλλά η σκύλα να κάνει ακόμα σαν τρελή...λέμε θα υρίζει ακόμα εκείνο....τελικά μετά από κάποιες μέρες πάλι τα ίδια γκρεμισμένη η περίφραξη και δεύτερο σκατζοχοιράκι νεκρό....αποδείχθηκε ότι ήταν δύο μέσα....
Το έχω πολύ μεγάλες τύψεις αυτό με τα σκατζοχοιράκια.....τώρα βέβαια το πως βρέθηκαν μέσα ποτέ δεν έμαθα ούτε μπόρεσα να φανταστώ....

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλή τύχη ! Ελπίζω να αποφύγετε την νάρκωση και να λυθεί άμεσα το θέμα. Βρέ τί τραβάτε και εσείς εις τας εξοχάς ... #-o

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Cathy το θεμα ειναι οτι στις 01:18 στην Αιγινα λιγουλακι χλωμο να βρω γιατρο.
Τωρα να σηκωσω αναποδα τον προεδρο , οσο δυνατο και μυωδης παιδι και να ειμαι , δεν νομιζω να σηκωσω 60κατι κιλα ορθια και αναποδα χεχε.

Μετα τον τεσταρα , παιξαμε κλπ κανενα προβλημα.Δειχνει ομως οτι κατι τον ενοχλει και βηχει και μετα απο λιγο βηχα , φτυνει κατα σαλια του.

Πες οτι εχει κολλησει το αγκαθι και τελικα ξεκολλαει.Που παει αυτο το κερατο?Το απορροφα ο οργανισμος και παπαλα η θα εχουμε αλλα?

Παω σε λιγο γιατρο και ενημερωνω.

Καλη μερα Cathy:)
Έχεις τα δίκια σου και εσύ!!Μην με περάσεις και για τρελή όμως..κάπου εδώ πρέπει να το διάβασα... http://marthathesharpei.blogspot.com/2003_01_01_archive.html εύχομαι να μην είναι τίποτα σημαντικό!!!;):)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Cathy βρε συ καλα εκανες και μου το ειπες και σε ευχαριστω.Τρελλοι ειμαστε ολοι μας οποτε μην αγχωνεσαι χεχε.

Προφανως απο οτι εδειξε η εξεταση , η ακτινογραφια , η ψηλαφιση(το χερι μου εφτασε πιο κατω απο τις αμυγδαλες του) ειναι τραυμα απο το αγκαθι καθως δεν υπαρχει τιποτα.Αγωγη για 10 ημερες με αντιβιωση.Ο βηχας ειναι απο τον ερεθισμενο λαιμο και θα περασει.

Ο σκυλος ειναι ορεξατος και παιχνιδιαρης και βεβαια επειδη μια ισον καμμια , παλι χθες τρομοκρατησε αλλον εναν καημενο σκατζοχοιρο.Ευτυχως και οι 2 σκατζοχοιροι χαιρουν ακρας υγειας(οχι ψυχολογικης).

Πως αντιμετωπιζω την κατασταση απο εδω και περα.Ο σκυλος θα μενει στο εξωτερικο Kennel που εχει και θα βγαινει να σαρωνει την οικομενη παρουσια μου.

Αντε πια , παω για μπυρες

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κι εγώ είμαι πολύ υπέρ του να μην αλλωνίζει ο σκύλος ,ειδικά στας εξοχάς, χωρίς επίβλεψη-και μάλιστα όταν φτάνει σε σημείο να μπουκώνει χελώνες και σκατζόχοιρους........

κι εμείς τα εξερευνούμε τα διάφορα ζωάκια αλλά ευτυχώς παναίτσα μου απλά καθόμαστε στους 20-30 πόντους και ξελαρρυγιαζόμαστε στο γαυγισμα-οπότε έρχεται ο "σπαστικός" και αντί να μας βοηθήσει να ακινητοποιήσουμε το "θύμα" το χαιδευει και προσπαθεί να μας πείσει ότι "καλόοοο καλόοοοο ω ω ω το σκατζοχοιράκι ο φίλος μας"

_ο σπαστικός είμαι εγώ σε επιχείρηση διάσωσης σκατζόχοιρου και λοιπών έμβιων ,αλλά μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου σε τρίτο πρόσωπο.............

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Και τι μας λες τώρα; Οτι χαιδεύεις τους σκατζόχοιρους; :cool::eek::eek::eek::flip:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
εμένα προχτές γαύγιζε κανα τέταρτο μεσημεριάτικα με την "σοβαρή" του φωνή....τι σκ@τ@ είναι λέω?(συνήθως γαυγίζει στους επισκέπτες του γείτονα)...βγαίνω έξω και τον βλέπω να έχει κολλήσει την μούρη στην περίφραξη ενός τμήματος του κτήματος που δεν έχει πρόσβαση...ήταν μια χελώνα..."Μπράβο ρε φύλακα" του λέω..."της έδειξες ποιος κάνει κουμάντο":p...πήγαμε μαζί από την άλλη...μύρισε την χελωνίτσα...και μετά αδιαφόρησε επιδεικτικά..(ευτυχώς....)

@ mareco
όταν τους πλησιάσεις και γίνουν μπαλάκι, είναι πολύ εύκολο ακόμα και αγκαλίτσα να τους πάρεις....