Σκατζόχοιρος

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Προφανως απο οτι εδειξε η εξεταση , η ακτινογραφια , η ψηλαφιση(το χερι μου εφτασε πιο κατω απο τις αμυγδαλες του) ειναι τραυμα απο το αγκαθι καθως δεν υπαρχει τιποτα.Αγωγη για 10 ημερες με αντιβιωση.Ο βηχας ειναι απο τον ερεθισμενο λαιμο και θα περασει.
Ο σκυλος ειναι ορεξατος και παιχνιδιαρης και βεβαια επειδη μια ισον καμμια , παλι χθες τρομοκρατησε αλλον εναν καημενο σκατζοχοιρο.Ευτυχως και οι 2 σκατζοχοιροι χαιρουν ακρας υγειας(οχι ψυχολογικης).
Πως αντιμετωπιζω την κατασταση απο εδω και περα.Ο σκυλος θα μενει στο εξωτερικο Kennel που εχει και θα βγαινει να σαρωνει την οικομενη παρουσια μου.
Αντε πια , παω για μπυρες
Ευτυχώς που δεν του έχει μείνει αγκάθι ! Περαστικά του και εύχομαι ειλικρινά να είναι το τελευταίο ! :):):):) Αλλιώς θα σε καταντήσει αλκοολικό και καρδιακό μαζί το καμάρι σου ... :D:D:D

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
Το έχω ξαναγράψει....
Η σκύλα που είχαμε τότε έκανε σαν παλαβή ν μπει μέσα στον κήπο,σε ένα περιφραγμένο κομμάτι, γαύγιζε, αλλά εμείς δεν είδαμε τίποτα...το άλλο πρωί είχε γκρεμίσει τον φράχτη και βρήκαμε ένα σκοτωμένο σκατζοχοιράκι...
Ξανανεβάζουμε τη περίφραξη, αλλά η σκύλα να κάνει ακόμα σαν τρελή...λέμε θα υρίζει ακόμα εκείνο....τελικά μετά από κάποιες μέρες πάλι τα ίδια γκρεμισμένη η περίφραξη και δεύτερο σκατζοχοιράκι νεκρό....αποδείχθηκε ότι ήταν δύο μέσα....
Το έχω πολύ μεγάλες τύψεις αυτό με τα σκατζοχοιράκια.....τώρα βέβαια το πως βρέθηκαν μέσα ποτέ δεν έμαθα ούτε μπόρεσα να φανταστώ....
foibos...ακριβως το ιδιο πραγμα εκανε ο σκυλος που ειχα πριν 5 χρονια......ακριβως το ιδιο....και το ειχε κανει 3-4 φορες.......ειδαν αυτη την κινηση μια φορα καποιοι αθιγγανοι και με παρακαλουσαν πολυ καιρο να αγορασουν το σκυλο μου...μετα εμαθα οτι θελουν σκυλια να τους βρισκουν σκατζοχοιρους γιατι τους τρωνε......

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
foibos...ακριβως το ιδιο πραγμα εκανε ο σκυλος που ειχα πριν 5 χρονια......ακριβως το ιδιο....και το ειχε κανει 3-4 φορες.......ειδαν αυτη την κινηση μια φορα καποιοι αθιγγανοι και με παρακαλουσαν πολυ καιρο να αγορασουν το σκυλο μου...μετα εμαθα οτι θελουν σκυλια να τους βρισκουν σκατζοχοιρους γιατι τους τρωνε......
:eek::eek::eek::eek::flip:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Όταν είχα πάει να κάνω εκλογές στα Λιόσια με είχαν προειδοποιήσει, να μην φάω τιποτα που θα μου φέρουν....
Έπαιζε να είναι και μαγειρεμένος σκαντζόχοιρος!!! απ' ότι μου είπαν είναι ο εκλεκτός τους μεζές και τον προσφέρουν σαν κάτι εξαιρετικό....
φρίκαρα όταν το άκουσα, και όπως αντιλαμβάνεστε δούλεψε ντελίβερι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Και το ντελίβερι, που ξέρεις από τι ήταν φτιαγμένο; :rolleyes::D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Και τι μας λες τώρα; Οτι χαιδεύεις τους σκατζόχοιρους; :cool::eek::eek::eek::flip:
ο σκατζόχοιρος δεν πετάει αγκάθια-απλά τα φοράει....
τον χαιδευεις άνετα.
και δεν είναι και πολύ αιχμηρά δα....
γενικά είναι ήσυχο ζωάκι