Σκληρά εξογκώματα στα 'μάγουλα'


dorapl86

Member
29 Μαρτίου 2009
22
0
Γειά χαρά σε όλους,

Η σκυλίτσα μου, 3 ετών, στειρωμένη, εμφάνισε ξαφνικά ένα βράδυ 2 σκληρά εξογκώματα δεξία-αριστερά στο πρόσωπο (τα οποία είναι και συμμετρικά). Είναι σκληρά σαν κόκκαλο και δεν την πονάνε. Γενικά η καταστασή της είναι καλή (τρώει κανονικά και έχει πολύ καλή διάθεση). Πήγαμε στον κτηνίατρο και πιθανολογεί ότι αυτό προέρχεται από τα δόντια (σχηματίζει πολύ ευκολα πέτρα) ή από τα ιγμόρεια..Μας έδωσε αντιβίωση για 1 εβδομαδα και είπε να κάνουμε ακτινογραφία εαν δεν υποχωρήσει μήπως ειναι κάτι άλλο. Έχουν περάσει 4 μέρες και δεν έχει υποχωρήσει σχεδόν καθόλου. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ?
Ευχαριστώ πολύ!!!
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Αν δεν ήταν και από τις δυό πλευρές του προσώπου θα σου έλεγα ότι μπορεί να είναι και κάτι ανησυχητικό, έχω χάσει σκύλο από ινοσάρκωμα, καρκίνο στο στόμα που εκδηλώθηκε αρχικά με ένα σκληρό εξόγκωμα στο πρόσωπο. Αλλά και από τις δύο πλευρές μου φαίνεται πολύ παράξενο να είναι κάτι τέτοιο, κάνε μια ακτινογραφία.
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Προσωπικά θα άφηνα την αντιβίωση να κάνει τον κύκλο της και μετά ακτινογραφία όπως ακριβώς είπε ο γιατρός, μετά θα υπάρχει καλύτερη εκτίμηση του περιστατικού!

Περαστικά εύχομαι και να μην είναι τίποτα το σοβαρό!!!! Καλά αποτελέσματα!
 


ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυ δυσκολο για οποιονδηποτε απο εμας να πιαθανολογήσει ως προς το τι αλλο θα μπορουσε να ειναι. Ακομα και αν εχει καποια εμπειρια, χωρις να δει την συγκεκριμενη περιπτωση εστω και σε φωτο, επισης δυσκολο. Ο γιατρος που ειδε απο κοντα, ή και μια δευτερη γνωμη παλι γιατρου μετα απο αυτοψια, ειναι το καλυτερο πιστευω.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU