Καλησπέρα σε όλους, όπως βλέπετε έχει πάει 4.20 κι δεν εχω κλείσει μάτι...το κουτάβι μου είναι 2,5 μηνών, στην πρώτη επίσκεψή μας στην κτηνίατρο μου χε δώσει την banmith την πάστα κι μου χε πει να του δίνω κάθε 10 μέρες για 3 φορές, του έδωσα την πρώτη φορά, κι μετά τις μέρες που κόντευε η δεύτερη δόση είχε πριστεί πολύ η κοιλίτσα του κι είχε πολλά αέρια,φώναξα την κτηνίατρο κι μου πε ότι έχει σκουληκάκια κι μάλιστα πολλά, κι ότι έπρεπε να του ξαναδώσω κανονικά την πάστα αυτή κι μετά πάλι την τελευταία δόση κι έπειτα θα 3εκινούσαμε το χαπάκι που είναι ανά μηνα...Του έδωσα κι την δέυτερη δόση κι όλα ήταν μία χαρά, προχθές ήταν η τρίτη κι η τελευταία δόση της banmith κι ήμουν κι χαρούμενη...έχει όμως 2-3 μέρες δεν έχει καθόλου όρεξη για να φάει,είναι πολύ ζωηρός κατα τα άλλα όπως ήταν, απλά δεν μου τρωει κι κατα τις 12 σημερα, πήγε να αφοδεύσει κι παιδιά άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει κι να φωνάζει... (συγχωρέστε με για τη συνέχεια)...του χε κολλήσει ένα κομμάτι το οποίο από κάτι κρεμόταν κι το ταλαίπωρο ούρλιαζε...δν είδα τι ήταν γτ άρχισε να σέρνει τον ποπό του σένα στρωματάκι που του χα κι έτσι εφυγε κι το πήρα όλο μαζί κι το πέταξα....τι να κάνω...με την banmith δε θα πρεπε να χουν φυγει...εννοείται πως θα πάρω την κτηνίατρο αλλά είναι αργά κι δε μπορώ κι ήθελα μία γνώμη....σας ευχαριστώ εκ των προταίρων...επίσης μπορεί να κολλήσω κι εγώ...γενικότερα προσέχω πολύ αλλά δε ξέρω...πως τα κολλάς? τελος,τις τελευταίες μέρες κοιμάται τελείως ανάσκελα με τα ποδαράκια του προς τα πάνω,λυγισμένα βέβαια...μπορεί η ερώτηση μου να ναι πολύ χαζή αλλα΄είναι φυσιολογικό; μήπως έχει καμια σχέση το πρόβλημα με τα σκουλήκια;σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προταίρων...
Last edited: