Σκούρες κηλίδες στο δέρμα της

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
εχει δυο τρεις μερες που παρατηρισα οτι κοντα στα γεννητικα της οργανα ηταν.... σαν λερωμενη.
την επλυνα αλλα.... δεν καθαρισε
τοτε ειδα οτι δεν ειναι στο τριχωμα αλλα στο δερμα
σημερα ειδα οτι εχει καλυψει ολη την επιφανεια στα γεννητικα οργανα και εχει προχωρισει στην κοιλια της
σαν σκουρες κυλιδες πιο μεγαλες κοντα στα γεννητικα οργανα και οσο πανε προς την κοιλια μικραινουν.
σκεφτηκα μηπως την ενοχλει το σαμπουαν που την πλενω καθε φορα που κανει την αναγκη της???
βασικα εχω ενα λεκανακι με λιγο σαμπουαν και μικρα πανακια που τα βουταω μεσα και την πλενω, αντι για μωρομαντιλα
να την παω αρον αρον στον κτηνιατρο???
δεν ξερω τι να κανω και δεν το κρυβω οτι.... αρχισα να ανησυχω

το μονο θετικο ειναι οτι δεν δειχνει δυσφορια οταν την ακουμπαω εκει, ουτε οτι την φαγουριζει κτλ
οποτε λεω μηπως... ειμαι λιγο υπερβολικη
μηπως αυτα λεκεδακια τα εχουν γενικα τα σκυλια και να μην το κανω θεμα??

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
αγαπητη φιλη...
απο την φωτογραφια βλεπω οτι εχεις ενα κουταβακι λευκο..
φανταζομαι με ροζ δερματακι..
το πιθανοτερο ειναι να ειναι λογω του ηλιου... το ροζ δερματακι και με την βοηθεια της γνωστης μελανινης... να σκουρηνε...
ειδικα στα ντογκο... σκυλια που εχω αυτη την στιγμη ειναι συνηθες φαινομενο να μην σου πω οτι καθε καλοκαιρι γινεται και περισσοτερο σκουρα... παει το ροζ εχει εξαφανιστει... λολ
φυσικα οταν θα πας φανταζομαι εντος των ημερων για τα εμβολια της επαναληπτικα η οχι μια ερωτηση στην κτηνιατρο θα σε καθυσηχασει... και θα ειναι καλυτερα απο οτιδηποτε πουμε εμεις εδω στο ιντερνετ...
πανικος παντως δεν χρειαζεται..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Θα συμφωνήσω με τον GRDANE!

Θα ήθελα όμως να πω και κάτι ακόμα σαν συμπλήρωμα.Το να πιάνουμε τα άκρα σε κάποια πράγματα είναι ικανά να μας φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα...και εννοώ βεβαίως την καθαριότητα των γεννητικών οργάνων που κάνεις στην σκυλίτσα σου!

Θέλω να πω με αυτό ότι οκ είναι καλό να υπάρχει καθαριότητα αλλά όχι τρελή καθαριότητα σε σημείο που από την τόσο απολύμανση μιας περιοχής ότι υπάρχει σε μικρόβιο εκεί αποκτά ανοσία και ερεθίζεται το σημείο με αποτέλεσμα να εμφανιστούν πιθανώς τα φιλαράκια μας τα μικρόβια ξανά...

Αυτό σαν παρένθεση...

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
το σαμπουαν που βαζω ειναι αυτο για σκυλους που κανουμε μπανιο

το δερμα της ειναι οντως ροζ λετε να φταιει η μελανινη???
τις τελευταιες μερες ειμαστε ολο στο μπαλκονι και προτυμαει να αραζει στα σημεια που εχει ηλιο

στο γιατρο ειμασταν την προηγουμενη βδομαδα και θα παμε τωρα πριν ή μετα το πασχα
να μην παμε λετε στα ενδιαμεσα????

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
πηρα τηλεφωνο στο γιατρο
και μου ειπε οτι ειναι απο τον ηλιο
να μην ανησυχω και απλος οταν παμε για το εμβολιο να θυμιθω να του το δειξω

ευχαριστω για τις απαντησεις σας

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν καταλαβαίνω γιατί πλένεις το σκυλί κάθε φορά που κάνει την ανάγκη του. Δεν είναι ανθρώπινο μωρό.

Όταν μεγαλώσει , κάθε φορά που θα βγαίνετε βόλτα θα τη πλένεις επειδή έκανε πιπί της?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Θα της δημιουργήσεις πρόβλημα δερματικό πλένοντας την κάθε φορά που κάνει πιπί. Ποιός σου είπε ότι πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπορείς να το σκουπίζεις με μωρομάντηλα!

Σε ρώτησα γιατί μερικά σαμπουάν ειδικά κάποια από το σούπερ μάρκετ δημιουργούν σε μερικά σκυλιά αλλεργία..αλλά και τα τόσο συχνά μπάνια μπορούν να το κάνουν.

Επίσης..όταν κάτι δεν μας πάει καλά..επισκεπτόμαστε τον γιατρό ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη μας επίσκεψη.

και κάτι άλλο.. να ξέρεις πως διάγνωση μέσω ακουστικού..δεν γίνεται..