Σκυλάκι σε κάδο ¡

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
τι να σε πω.
αν είναι ψωρα απλη (που είναι συνηθες γενικα) δε τρεχει τιποτα.
απλα να ξερεις ότι μπορει να εχεις και εσυ φαγουρα για μια δυο μερες
αν είναι τριχοφάγος είναι πιο περιεργη και νομιζω θα το καταλαβαινε.
αστο ετσι αφου σου ειπε και βλέπεις.
αν δεις όμως ότι αρχιζει και χανει πολύ τριχα και από το σημειο και από αλλα σημεια αρχιζει και μενει κενο πηγαινε το κατευθείαν γιατι ισως να είναι τριχοφάγος.εσυ καλου κακου μη εχεις πολλα πολλα.

• Like
Reactions: panagiotisgp

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.413
Ολα καλά λοιπόν, με τον πιτσιρικοκούκλο (y)
Αντε, με το καλό, να μετακομίσει στο λιμάνι, να βλέπει και θάλασσα :)

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Κάτσε να δούμε γιατί ο Theo9 με έβαλε σε σκέψεις και αγωνία.:unsure::unsure:
βρε σου ειπα ότι αφου ο ντοκτορ δε σου ειπε τιποτα τρομερο θα είναι η απλη ψωρα.
απλα εσυ για σενα να μη εισαι στα τρελα χαδια...και φαγουρα να εχεις πχ 2 μερες το θελεις??όχι.
δε στο ειπα για να σε βαλω σε αγωνια...
όλα αυτά τα εχω περασει τουλάχιστον 2 φορες.ειδικα μικρος με σκυλια και κηπο αστα να πανε...ολο με δερματικα ημουνα και με ψυλους .
απλα σου ειπα τι περιπτώσεις παιζουν..να ξερεις...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Υπάρχει και η δεμοδηκτική ψώρα - νομίζω η αμπούλα advocate κάνει δουλειά εκει - αυτή σου έδωσε?
Ναι. Μου έβαλε μία στο ιατρείο και μου έδωσε μια να βάλω σε δέκα μέρες.

βρε σου ειπα ότι αφου ο ντοκτορ δε σου ειπε τιποτα τρομερο θα είναι η απλη ψωρα.
απλα εσυ για σενα να μη εισαι στα τρελα χαδια...και φαγουρα να εχεις πχ 2 μερες το θελεις??όχι.
δε στο ειπα για να σε βαλω σε αγωνια...
όλα αυτά τα εχω περασει τουλάχιστον 2 φορες.ειδικα μικρος με σκυλια και κηπο αστα να πανε...ολο με δερματικα ημουνα και με ψυλους .
απλα σου ειπα τι περιπτώσεις παιζουν..να ξερεις...
Εγώ δεν έχω φαγούρα... ακόμη, απλά αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι ότι όταν το πήρα μπορεί να είχε χίλια δυο, αλλά αυτό δεν το είχε. Το έπαθε σε εμένα.
Μήπως φταίει το σπρέυ για τα τσιμπούρια; Μήπως κάποια αντίδραση στο εμβόλιο; Μήπως το τσίμπησε τίποτα εκεί έξω; Δεν ξέρω!:unsure:
Επισυνάπτω φωτογραφίες να καταλάβετε το χρονικό.

Attachments

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
Mπορεί να την "έριξε" και το εμβόλιο. Η δεμοδηκτική μπορεί να χτυπήσει αν θυμάμαι καλά όταν βρει το ανοσοποιητικό χαμηλό.
Επίσης, επιβεβαίωσετο γιατρό αλλά η δεμοδηκτική δεν νομίζω ότι κολλάει σε άνθρωπο.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Ναι. Μου έβαλε μία στο ιατρείο και μου έδωσε μια να βάλω σε δέκα μέρες.

Εγώ δεν έχω φαγούρα... ακόμη, απλά αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι ότι όταν το πήρα μπορεί να είχε χίλια δυο, αλλά αυτό δεν το είχε. Το έπαθε σε εμένα.
Μήπως φταίει το σπρέυ για τα τσιμπούρια; Μήπως κάποια αντίδραση στο εμβόλιο; Μήπως το τσίμπησε τίποτα εκεί έξω; Δεν ξέρω!:unsure:
Επισυνάπτω φωτογραφίες να καταλάβετε το χρονικό.

ναι σε καταλαβαινω.
δυστυχως δε μπορεις να ξερεις αρα βγαλε τις σκεψεις.
αν ηταν από εμβολιο θα φυγει νορμαλ, αν είναι η απλη η ψωρα θα φυγει και αυτή νορμαλ , να το τσιμπησε κατιμου φαινεται χλωμο λογικα θα πρηζοταν κιολας , αν ηταν το σπρευ από τα τσιμπούρια θα το εμφανιζε παντου.
μπορει να ειχε ψωρα και να το εμφανιζε απλα εκεινη τη στιγμη εμφανίστηκες εσυ...κατι τετοιο πιστευω.
μονο η τροχοφαγος κολαει στον ανθρωπο.ολες οι υπολοιπες μορφες δεν μεταδίδονται στον ανθρωπο απλα ο ανθρωπος σαν αντιδραση παθαινει φαγουρα αλλα όχι ότι νοσει.δεν θα εχεις κατι εννοω απλα μπορει να ξυνεσαι και σε μια μερα θα φυγει.
ελπιζω να τελειώνετε συντομα με όλα αυτά και να παει προς θαλασσα μερια.πλακα πλακα ένα μπανακι στη θαλασσα θα του εκανε πολύ καλο...αλλα δεν είναι ευκολα πραγματα αυτά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.413
Παναγιώτη, μην φρικάρεις.
8 στα 10 κουτάβια, μπορεί να παρουσιάσουν δεμοδήκωση.
Δεν είναι τραγικό. Θέλει την αγωγή του, αντιμετωπίζεται και τέλος.
Δεν κολλάει στον άνθρωπο. Δεν θα το καταλάβεις καν :)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Λοιπόν πρώτη επαφή στο σπίτι του εθελοντή για υιοθέτηση επιτυχής. Του έκλεψε την καρδιά. Ο Μπουμπης (ο σκύλος του) σαν να μη υπήρχε. Δεν έδωσε καθόλου σημασία στο κουτάβι παρά τα δαγκώματα - παιχνίδια του μικρού. Ήθελαν να το κρατήσουν απο χθες αλλά πρέπει να μπει πλέγμα στο μπαλκόνι πρώτα. Την Κυριακή θα γίνουν οι εργασίες και το αλάνι γίνεται Πειραιώτης.
Παρά το ότι δεν είχε φάει στο αυτοκίνητο ξέρασε τρεις φορές το καημένο. Τείνω να πιστέψω πως κάτι φταίει στον τροπο οδήγησης μου.
Μόνη έγνοια τώρα η μουσούδα και οι εξετάσεις αίματος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.413
Μπράβο σου ρε Παναγιώτη!!!!

Να σου πω...φίλοι-φίλοι, αλλά να φροντίσεις τουλάχιστον τα του τσιπ ε;

Και να μας στείλει και καμιά φωτό του Μπούμπη [τζήζους :D] με τον μπέμπη :)

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Λοιπόν πρώτη επαφή στο σπίτι του εθελοντή για υιοθέτηση επιτυχής. Του έκλεψε την καρδιά. Ο Μπουμπης (ο σκύλος του) σαν να μη υπήρχε. Δεν έδωσε καθόλου σημασία στο κουτάβι παρά τα δαγκώματα - παιχνίδια του μικρού. Ήθελαν να το κρατήσουν απο χθες αλλά πρέπει να μπει πλέγμα στο μπαλκόνι πρώτα. Την Κυριακή θα γίνουν οι εργασίες και το αλάνι γίνεται Πειραιώτης.
Παρά το ότι δεν είχε φάει στο αυτοκίνητο ξέρασε τρεις φορές το καημένο. Τείνω να πιστέψω πως κάτι φταίει στον τροπο οδήγησης μου.
Μόνη έγνοια τώρα η μουσούδα και οι εξετάσεις αίματος.
δε ξερω πως οδηγας αλλα το αμαξι είναι θεμα για παααρα πολλα σκυλια.
στρεσσ , ζαλαδα , ζεστη κτλ.
εμενα ο μεγαλος ακομα και τωρα όταν μπει στα 5 λεπτα εχει ξερασει (σαλια μονο) και μετα είναι σαν να τον εχω χτυπησει με τηγανι στο κεφαλι.
μπραβο ρε συ.
πολύ καλο το ότι κανατε μια πρωτη επαφη.
μακαρι να μπορουσε να υπαρξει και μιε δευτερη εξω από το σπιτι και παμε προς τα μεσα..
αλλα δε μπορούμε να τα εχουμε όλα.
μπραβο σου παντως.(για μουσουδα κτλ αν δε εχεις δει 2 μερες τωρα κατι να γινεται πιο ασχγμο μη αγχωνεσε.)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.413
Ετσι μου μοιάζει. Τσομπανάκος στρουμπουλός!
Θύμησέ μου ηλικία και βάρος.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο Ρας, δύο μηνών και δεκαοκτώ ημερών ήταν 6,9 κιλά. Δυστυχώς δεν έχω άλλη μέτρηση ως κουτάβι. Τελικό ιδανικό βάρος 27 κιλά. Τελικό, μη ιδανικό, 30.