Σκυλαρος στο σαλονι....




Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Το λαδι σολωμου απο τα πετ σοπς εχει περιπου στο 10ευρω οσα εχω δει. Στα φαρμακεια μπορεις να παρεις για ανθρωπους σε καψουλες και να ρωτησεις τον κτηνιατρο σου για τη δοσολογια του συγκεκριμενου προιοντος. Επισης πολυ καλη δουλεια κανει το λινελαιο για ανθρωπινη καταναλωση που εχουν ορισμενα σουπερ μαρκετς και καταστηματα με προιοντα βιολογικης γεωργιας.

Βουρτσιζε τον συχνα και μετα περνα ολο του σωμα με τα πλαστικα γαντια χαιδευοντας το τριχωμα για αρκετη ωρα. Βγαινει ετσι οση τριχα δεν βγαζει η βουρτσα. Μολις μετα απο κανενα μισαωρο σταματησει να γινεται πανικος με τις τριχες θα δεις διαφορα. ;) Αλλα θελουν συχνα βουρτσισμα αυτα τα σκυλια οχι οποτε θυμασαι.
 




xrisanthi

Active Member
4 Αυγούστου 2013
34
0
ωστε λαδι σωλομου λοιπον ,και τι ποσοτητα εχει το μπουκαλι?κανει και για τις γατες? το forminator ειναι καλο η να παρω μια απλη βουρτσα, εχω μια με σιδερενια δοντια αλλα δεν μου αρεσει νομιζω οτι του γδερνω το δερμα, θελω να παρω αλλη ,τι προτινεται?
 










deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
το χειμωνα καταλαβαινω ποτε ερχεται η κιρκη να με μυρσει οταν κοιμαμαι απο την υγρασια στο χερι μου και να λεω απομεσα μου(γιατι κρυωνω και βαριεμαι 3 το βραδυ να σηκωθω να πλυθω) δε πειραζει λιγο σαλιο ειναι θα στεγνωσει και μετα να μυριζει παραπανω και να λεω δε πειραζει θα σταματησει μεχρι που αρχιζει να μυριζει παντου και αναγκαζομαι να σηκωθω να πλυθω γιατι κολαω ολοκληρη χαχαχα...παντως δε θα το αλλαζα με τπτ ακομη και αν ειμαι με ενα βετεξ και μια σφουγγαριστρα ολη μερα,πλεον εχει μεθει η καημενη και στεκεται οταν πινει νερο να την σκουπισουμε γιατι αν τιναχτει παει την κατσαμε τη βαρκα...
 


deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
το λαδι σολωμου ειναι λιγο τσιμπημενο,βεβαια για τα δικα μου σκυλια ολα ειναι λιγο τσιμπημενα απο αποψη βαρους γιατι χρειαζοντε ποσοτητα αλλα σιγουρα κανει πολυ καλο δλδ αξιζει να το δοκιμασεις καποιο διαστημα γιατι δε γινεται δια μαγειας σε μια μερα,στη διαρκεια θα φανει η αλλαγη.
 


mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Η σκυλιλα φευγει μονο με την τροφη.Εγω σώθηκα με τις ολιστικες . Τα κουταβια ομως οντως μυριζουν παραπανω .Οπως τα μωρα στους ανθρωπους . Αν πας σε φιλους σου που εχουν μωρο θα δεις οτι ολο το σπιτι εχει παρει μυρωδια και οχι ωραια συνηθως. Κάτι σαν ξινισμενο γαλα.Πρεπει η μαμα να ειναι πολυ σχολαστικη για να μην μυριζει. Θα δεις ομως τεραστια διαφορα με τροφες που δεν περιεχουν συντηρητικα. Τα λυκοσκυλα εχουν θεμα με την τριχοπτωση ειναι απο τα χαρακτηριστικα της ρατσας τους εχω ακουσει.Δεν εχω γνωση για αυτο οποτε κανε οτι σε συμβουλευουν με το λαδι απο σολωμο.
 
Last edited:


deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
οταν εγω προσωπικα μιλαω για λαδι σολωμου δεν εννοω οτι γινοντε και θαυματα,δλδ αν ταιζεις μια ξηρα τροφη χαμηλης αξιας διατροφικα ε δε νομιζω οτι θα κανει και την διαφορα,ολα ειναι αλυλενδετα,μια καλη διατροφη ομως μαζι με ενα τετοιου ειδους συμπληρωμα και καλη φυσικη κατασταση ειτε ψυχολογικα,ειτε σωματικα του σκυλου θα φερει την αλλαγη εν καιρο :)
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
και επίσης πρέπει να είναι καθαρός ο χώρος που κοιμάται και αράζει ο σκύλος. Αν η φωλιά του μυρίζει, αναποφευκτα θα μυρίζει και ο σκύλος όσο καθαρός και να ειναι.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.149
Μηνύματα
896.308
Μέλη
19.953
Νεότερο μέλος
Έφη Ασπιώτη