Σκυλος και παραπονα

19 Ιουνίου 2012
10
0
Γεια σας, πριν λιγο γυρισα απο μια βολτα με το σκυλο μου και βρεθηκα σε μια αντιπαραθεση. Ειχα παει το σκυλο για να κανει την <<αναγκη>> του σε ενα χωραφι οπου δεν περναει αυτοκινητο ή ανθρωπος και μια κυρια στο απεναντι τετραγωνο αρχισε να απειλη με μηνυσεις αν δεν μαζεψουμε τα κακα του σκυλου (ο οποιος δεν ειχε προλαβει να κανει τιποτα)... Με ποιον ειναι ο νομος??:confused:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αν τα μαζέψεις είναι με το μέρος σου , αν όμως δε τα μαζέψεις και ο νόμος και η συνείδηση και η λογική είναι εναντίον σου .

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Με αυτόν στον οποίο ανηκει το χωράφι. Γιατι αν δεν ειναι του δήμου, εισήλθατε παράνομα σε ξένη ιδιωτική περιουσια.

Τα κακα τους πρεπει να τα μαζεύουμε σε κάθε περιπτωση, ανευ θέματος νόμου...

19 Ιουνίου 2012
10
0
Με αυτόν στον οποίο ανηκει το χωράφι. Γιατι αν δεν ειναι του δήμου, εισήλθατε παράνομα σε ξένη ιδιωτική περιουσια.

Τα κακα τους πρεπει να τα μαζεύουμε σε κάθε περιπτωση, ανευ θέματος νόμου...
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ... ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΙ...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλησπέρα. Μην γράφεις με κεφαλαία, παρακαλώ. Αν πάει οποιοσδήποτε κ αφήνει το σκυλάκι του να....λιπαίνει όλο το χωράφι, χωρίς να φροντίζει για τη στοιχειώδη καθαριότητα, κάποιος κάποια στιγμή θα τ άκουγε:rolleyes: Αν τώρα από κει κ πέρα, φροντίζεις για τα στοιχειώδη, άστην να παίζει το τροπάριο της Κασσιανής όσο θέλει....

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καταρχάς πρέπει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων μας πάντα και παντού άσχετα σε ποιον ανήκει το μέρος...............

Εγώ για να τα μαζέψω παίρνω μαζί μου σακούλα super market ;) (τόσο που χέζει ο βρομιάρης) .........αλλά και πάλι βλέπεις κάτι βλέμματα περίεργα και κάτι μισόλογα να βγαίνουν μέσα από τα δόντια..........

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λιγο πολύ ομως η γκρινια του κοσμου προεκυψε από σκυλοκατοχους που τα παρατούν.
Εδώ σε μένα που ειναι αλλα δύο σκυλια, κανεις δεν μαζευε τις ακαθαρσίες τους... από φετος που ειμαι εγώ με το κουτάβι και σακουλάκια, τους βλέπεις με μια χαρτοπετσέτα ανα χειρας

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Σας έχει τύχει να ξεχάσετε τα σακουλάκια σπίτι;;; Εμένα μου έτυχε.. μία φορά... και ο βλάκας αποφάσισε ΕΚΕΙΝΗ τη μέρα να κάνει και διάροια για να με δυσκολέψει περισσότερο! ! !
παιδιά, μάζευα τα κακά με ξερό φύλλο από αυτά τα δέντρα που έχουν στα πάρκα που μοιάζουν με βελανιδιάς και χορτάρια! -.-'
Η απόλυτη αηδία!!!
Εννοείται ότι από εκείνη τη μέρα έχω: ένα ρολό με σακουλάκια του τοστ (είμαι τυχερή γιατί έχω μικρό σκυλί) μέσα στην τσάντα μου και πάνω στο φλέξι, έχω το βαρελάκι με τα κανονικά σακουλάκια! δεν την ξαναπατάω!
και έλεγα εκείνη τη μέρα από μέσα μου "ε, τόσοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα εδώ, όλο και κάποιος θα έχει φέρει μία επιπλέον σακούλα να του ζητήσω!"
Τόσο αθώα ήμουν! -.-' που να ήξερα ότι όχι μόνο δεύτερη δεν είχαν αλλά με κοιτούσαν και με περιέργεια που έκανα τα αδύνατα δυνατά για να τα μαζέψω -.-΄

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καταρχάς πρέπει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων μας πάντα και παντού άσχετα σε ποιον ανήκει το μέρος...............

Εγώ για να τα μαζέψω παίρνω μαζί μου σακούλα super market ;) (τόσο που χέζει ο βρομιάρης) .........αλλά και πάλι βλέπεις κάτι βλέμματα περίεργα και κάτι μισόλογα να βγαίνουν μέσα από τα δόντια..........
αχαχαχαχαχαχαχα!! όταν φιλοξενούσα ένα σκυλάκι και σε κάθε βόλτα χρησιμοποιούσα σακούλα και γαντάκια, μου ερχόταν πάντα στο μυαλό η φράση "Μετά από μια βδομάδα ξεσκατίσματος, αναρωτιέσαι ποιος πραγματικά είναι το αφεντικό στη σχέση σκύλος-άνθρωπος"!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
αλλά και πάλι βλέπεις κάτι βλέμματα περίεργα και κάτι μισόλογα να βγαίνουν μέσα από τα δόντια..........

Εγώ τον έχω ξαναπεί τον πόνο μου: όλο λέω "τώρα θα μου την πουν, τώρα θα "βρίσω" " κι όλο με συγχαίρουν! Σήμερα, στη βραδινή μας βόλτα μία κυρία την ώρα που είχα βγάλει το σακουλάκι και το χαρτί να μαζέψω μου λέει "έλα άστα μωρέ,άστα κοπέλα μου"! Και με σκούντησε ελαφριά να φύγω! :) Σκατούλες βέβαια ούτως ή άλλως δεν μάζεψα, γιατί η δικιά μου με το τίναγμα τις εκσφενδόνισε στους θάμνους...οπότε μες τη νύχτα άντε βρες τα!

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Έμενα ο πιτσιρικάς μερικές φορές παει και τα κάνει σε κάτι περίεργα μέρη που δεν μπορώ να πάω.

Προχθές ο πανίβλακας βρήκε ένα μέρος γεμάτο τσουκνίδες γύρω γύρω και χόρτα στα 50 εκατοστά και εκεί πήγε και τα έκανε, εκείνα τα άφησα δεν μπορούσα να πάω με τίποτα μέσα εκεί με το σορτσάκι αλλά μαζεύουμε τα πάντα από κάτω το κάναμε και Ελλάδα αλλά εδώ αν δεν το κάνεις είσαι κατακριτέος και δακτυλοδεικτούμενος

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
και ο βλάκας αποφάσισε ΕΚΕΙΝΗ τη μέρα να κάνει και διάροια για να με δυσκολέψει περισσότερο! ! !
΄
Λες και αν έχεις σακουλάκια, έχεις και χαρτί, αν το σκυλί κάνει διάρροια, αλλάζει κάτι! Είναι ό,τι πιο σιχαμερό και ό,τι πιο άβολο! Πώς τα μαζεύεις μετά, οέο;;; Είναι φορές που σκέφτομαι να έχω και ένα μίνι φαρασάκι μαζί καλού κακού!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Λες και αν έχεις σακουλάκια, έχεις και χαρτί, αν το σκυλί κάνει διάρροια, αλλάζει κάτι! Είναι ό,τι πιο σιχαμερό και ό,τι πιο άβολο! Πώς τα μαζεύεις μετά, οέο;;; Είναι φορές που σκέφτομαι να έχω και ένα μίνι φαρασάκι μαζί καλού κακού!
Αμ που πας καλή μου αν δεν ξέρεις τα σκατο-κολπάκια;;;;!!!
ρίχνεις χώμα πάνω στη διάροια και αυτό σκληραίνει!
Ε, όπως και να 'χει, με το νάιλον μαζεύεις καλύτερα κάτι παρά με το κίτρινο φύλλο που θρυμματίζεται!!!! Σκέψου το χεράκι μου πώς είχε γίνει μετά! :(

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αμ που πας καλή μου αν δεν ξέρεις τα σκατο-κολπάκια;;;;!!!
ρίχνεις χώμα πάνω στη διάροια και αυτό σκληραίνει!
Ε, όπως και να 'χει, με το νάιλον μαζεύεις καλύτερα κάτι παρά με το κίτρινο φύλλο που θρυμματίζεται!!!! Σκέψου το χεράκι μου πώς είχε γίνει μετά! :(
Kαι δε μου λες, αν μου τα κάνει στο δρόμο;; Αν τα κάνει στο πεζοδρόμιο;; Ή έστω και στο χώμα, αλλά είναι επίπεδο;; Θα κάνω τον Μπομπ τον Μάστορα και θα σκάβω για να θάψω τις σκατούλες;; Μου φαίνεται πέραν των σακουλακίων και των χαρτιών, πρέπει να κουβαλάω και κανένα σακουλάκι χώμα! Ε, ρε γλέντια!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
! Σκέψου το χεράκι μου πώς είχε γίνει μετά! :(
Εγώ επειδή είμαι γενικά περίεργη με τις άσχημες μυρωδιές και δεν τις ανέχομαι με τίποτα, κάθε φορά που τα μαζεύω, μυρίζω μετά τα χέρια μου για να βεβαιωθώ πως δεν αποπνέουν άσχημη μυρωδιά (ή τουλάχιστον αν μυρίζουν, άμα είχε κέφια το παιδί μου, να μην πιάσω το λουρί με αυτό το χέρι). Αν με βλέπει κανείς περαστικός την ώρα που το κάνω, θα νομίζει πως ηδονίζομαι από τη συγκεκριμένη μυρωδιά και θα με περνάει για ανώμαλη!!!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
χαχαχαχαχαχαχα!
δεν τον αφήνω ποτέ να κάνει κάτι σε δρόμο/πεζοδρόμιο οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη πάνω σε αυτό γιατί δεν ξέρω :p
μπορείς λογικά αν δεις ότι πάει να κάνει διάροια να βάλεις ένα σακουλάκι κάτω. ε, κάτι θα γλιτώσει ο δρόμος! χαχα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να βάλεις κατω από τον κ@λο των σκύλων σου δεμένο στην ουρά ενα σακουλάκι οπότε να τα κάνουν κατευθείαν εκει. Όπως εχουν τα αλογα!:p