Σκυλος σωματοφυλακης.


Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη δυσάρεστη θέση και κυρίως την ψυχολογική πίεση που μπορεί να αισθάνεται η κοπέλα ως μόνη και ανυπεράσπιστη. Ειναι εντυπωσιακό το χρονικό διάστημα του ενος ετους συνεχών παρενοχλήσεων και ειναι πραγματικά να απορεί κανείς για πολλα..
Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο παρά μόνο σωματοφυλακή, από σκύλο ή άνθρωπο.. εκτός ισως αν υπαρχουν διασυνδέσεις με συγκεκριμενους αλλοδαπους ή ημεδαπούς που αναλαμβανουν το θέμα κατόπιν αμοιβής..
 
  • Like
Reactions: John Pit




John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Η κοπελα ειναι διατεθειμενη να εχει τον σκυλο παντου μαζι της.Η λυση του μπραβου δυστηχως ειναι δικοπο μαχαιρι.Ειναι ποινικο αδικημα.Η προστασια απο εναν σκυλο φανταζομαι δεν ειναι.Προς το παρον την προσεχουμε καποιοι φιλοι και φιλες αλλα αντιλαμβανεστε οτι δεν γινεται να ειμαστε παντα διπλα της.Οτι μπορουμε κανουμε.
 




John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Τελοσπαντων θα συμβουλευτουμε τον ειδικο και θα κρινει εκεινος φανταζομαι για το καλυτερο.Ηδη το ανοιξαμε το θεμα περισσοτερο απο οσο θα ηθελα.Θα μου επιτρεψετε να σταματησω εδω.Ευχαριστω για τις πληροφοριες και παλι.
 


LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Δυστηχως φιλε Σουκι η αστυνομια εχει δεμενα τα χερια της.Οι απειλες κατα καποιου δεν ειναι κατι επιλληψιμο και δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα περα απο μια συσταση.
John η απειλή ασφαλώς και τυποποιείται σαν έγκλημα ("όποιος προκαλεί στον άλλο τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή", άρθρο 333 Ποινικού Κώδικα).
Όταν γίνει κάτι τέτοιο η κυρία μπορεί να καλέσει την άμεση δράση και εφόσον δηλώσει, προφορικά, ότι καταθέτει έγκληση ( : μήνυση) η αστυνομία οφείλει να τον συλλάβει και να περάσει την επόμενη από το αυτόφωρο.
Επειδή είναι έγκλημα κατ' έγκληση ( : δηλαδή η αστυνομία δε μπορεί να κάνει κάτι αν δεν το επιθυμεί ο παθών) για τη μήνυση χρειάζεται ένα παράβολο εκατό ευρώ.
 


John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Απο την αστυνομια της συστησανε να παρει μια εισαγγελικη παραγγελια.Μεχρι τοτε ειπανε οτι δεν μπορει να γινει κατι.Πριν λιγο γυρισε παλι απο την αστυνομια οπου και παλι απλα καταγραφηκε το γεγονος.Μυνηση θα κατατεθει σημερα.
 
  • Like
Reactions: mareco


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Στο νομικο κομματι, απαξ κ υπαρχει επιθεση (ακομα κ ανευ σωματικων βλαβων) κ απειλη, καταθετει μυνηση κ καπακι βγαζει ασφαλιστικα μετρα. Καλο δικηγορο κ μαρτυρες θελει τπτ αλλο. Κινειστε πρωτα το νομικο κομματι.
Με ασφαλιστικα μετρα 100-300 μετρα αρκει απλα για να τα παραβιασει κ να τον μαζεψουνε, να του περασουνε βραχιολακια......

Τωρα σε θεματα σκυλου σωματοφυλαξης, δεν ειναι κακη ιδεα αν η γυναικα εχει επαφη απο ζωα, αλλα πρωτα απ ολα θα πρεπει να μπορει να χειριστει το σκυλι (μυικα κ τεχνικα) γιατι με τα δεδομενα που δινεις το πιθανοτερο θα ειναι να πρεπει να τον κρατησει ενω θα προσπαθει να επιτεθει......και δεν ειναι ευκολο!
 


John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Υπαρχει μια λεπτομερεια που σταματουσε την μυνηση και δεν μπορω να το αναφερω.Τωρα ομως θα κατατεθει και ελπιζουμε στο καλυτερο.Απο εκει και περα οπως προειπα ο εκπαιδευτης πιστευω θα δωσει την καλυτερη λυση.
 


Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Αφού η κοπέλλα μπορεί να χειριστεί δυνατό σκύλο προστασίας και έχει την δυνατότητα να είναι όλη την ημέρα μαζί του, γιατί να μην υιοθετήσει απλά ένα ενήλικο Ροτβάιλερ ; Δεκάδες υπάρχουν και περιμένουν αυτήν ακριβώς την ευκαιρία.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.819
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf