Σκυλοσυνάντηση στη Θεσ/νίκη

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
ευχαριστουμε πολυ για τις φωτο NatAndie

δες τ βλεμα του φιξ στην τελευταια φωτο.........χχιχαχαχαχχαχχαχχααχαχαχ.....δεν φτανει που με βαλατε να παιξω με τα γσαιδουρια με βγαζετ και φωτο κιολλας...χχαχχαχααχαχαχ

Last edited:

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Πολυ καλες οι φωτος Nat...αυριο θα μπουνε και αλλες,αυτες που τραβηξε ο milktakis.
Πραγματι ο φιξ εφυγε αλεκιαστος...:cool:

NatAndie

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
72
0
Θεσσαλονίκη
4_) ειχαμε που λετε και ενα ημιαιμο στην παρεα..ενα σκυλι που ο πατερας του πρεπει να ηταν χασκι με γερμανικο και η μανα του τσιουαουα...
Μ'αυτό το 4 θα έχω θέμα αν ξαναβρεθούμε. Δεν την γλυτώνει την απαγωγή. *agapoylas*

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Ηταν μια πολυ ωραια συναντηση,μπορει να ημασταν λιγοι αλλα η ομαδα πετουσε..Θα ξαναγινει μια καλυτερη σε 1-2 βδομαδες με πιο πολλους..

Το μερος τελικα ηταν πολυ ωραιο,για παρα πολυ τρεξιμο για τετραποδους μας αλητες..

ΥΓ1..Ο αρτσιε(welsh corgi),οπως παντα οτι εβρισκε καταγης το ρουφαγε σαν τη κομπρα της ντελογκι..
ΥΓ2..Η Βανεσσα(rottie),απο τα πιο ομορφα ροτβαιλερ που εχω δει αν και με τη θαλασσα ηταν λιγο φλωρουμπα:p
ΥΓ3..Ο xavi(Golden retriever),μεγαλοπρεπης και πραγματικη εννοια του ριτριβερ..Παρτο-φερτο..Και θυληκια σε οιστρο να υπαρχει αν του πεταγες ενα ξυλο στην θαλασσα,φυσικα θα πηγαινε για μπανιο..
ΥΓ4..Η Αντι(λαμπρα+κατι),η προσωποποιηση της αρτσουμπαλιας..κουταβι γαρ..Θα μαθει ,που θα παει..
ΥΓ5..Ο Fix(τζακ ρασελ),το δικο μου λεσι,ηταν πιστευω Ο απατεωνας..Κυνηγητο στα κρυφα,πειραχτηρι,τερξιμο αλλα κατα τα αλλα ο πιο καθαρος απο ολους στο τελος..(πως γινεται αυτο,δεν ξερω)..

Αυτοι που δεν ηρθαν απλα εχασαν αλλα δινουμε και δευτερη ευκαιρια σε λιγο καιρο:p..Γιωργο ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια..

ΑΑΑΑΑΑ,ωραιος ο καφες που ηπιαμε ρε...Ακομα στεγνος ειναι ο λαιμος μας:cool:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Ωραίες φώτο παιδία όποτε θέλετε το ξανακάνουμε αλλά με καφέ όπως είπε και ο Γιώργος.

Το κόπρο μου μέσα δεν μπορείς να φανταστείς τη έφαγε το πάσχα στο χωρίο δεν ξέρω πότε θα βγάλει το πρόβλημα στο στομάχι η χαβούζα.

Υ.Γ. Είχα και ελάχιστο χρόνο να μπω στο Ιντέρνετ.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Λοιπον,αφου περασαν οι διακοπες του πασχα,ο καιρος ειναι πλεον χαρμα,ο ηλιος ειναι σπεσιαλ..ποιοι ειναι μεσα για βολταρα την παρασκευη το πρωι;;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78