Σκυλοσυνάντηση στο Πάρκο Τρίτση (21/10/10)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν, μερικοί απο εμάς κανονίσαμε να βρεθούμε αυτή τη Πέμπτη στις 18:00 στο Πάρκο Τρίτση.

Όσοι λοιπόν θα θέλανε να παρευρεθούν και αυτοί/ες με ή χωρίς τα σκυλάκια τους ξέρετε που θα μας βρείτε.

Θα χαρούμε να δούμε περισσότερο κόσμο.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μαριλένα ίσως μας δείτε και εμάς την Κυριακή έστω για λίγο (ώστε να μην χαλάσουμε το Westie Walk), άρα μην ανυσηχείς καταφτάνει η Κυριακή και θα χαρείς πολλά σκυλάκια.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Λοιπόν, μερικοί απο εμάς κανονίσαμε να βρεθούμε αυτή τη Πέμπτη στις 18:00 στο Πάρκο Τρίτση.
Α, τί ωραία!! Κι εγώ μέσα! :D

Εμείς θα είμαστε εκεί, μάλλον, νωρίτερα γύρω στις 17.30

Τα μελε ;)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πως και πως περιμένω να πάω σπίτι να παρω τα 2 ζαβα μου και να έρθουμε να σας βρούμε στο πάρκο. Άντε να περάσει η ώρα.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Eγώ πάλι σήμερα ξύπνησα νομίζοντας ότι είναι Παρασκευή!! Μέχρι να ακούσω ραδιόφωνο (που ακόυω κάθε πρωι) οτι είναι Πέμπτη, νόμιζα ότι ήμουν προ των πυλών για ΣΚ (μέχρι και το κοτόπουλο θυμήθηκα να βγάλω από την κατάψυξη για να φτιάξω κινέζικο το Σάββατο :D:D)

Με το που συνειδητοποίησα ότι είναι Πέμπτη έφαγα ξενέρωμα τρελό! :mad: :(
Καταλαβαίνετε τί περνάω...

Ευχτυχώς που θα παω στην σκυλοσυνάντηση να ξεχασω τον πόνο μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Τελικά βρεθήκαμε εμείς που αρχικά το κανονίσαμε, εγώ η Lostris και η E-va. Κάναμε την βολτίτσα μας, μιλήσαμε, γελάσαμε, παίξανε και λίγο τα σκυλούνια μας, μετά κάτσαμε και λίγο στην καφετέρεια όταν βράδυασε πια για να πιούμε ένα καφεδάκι και κατα τις 9 το διαλύσαμε.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Θα το ξανακανονίσουμε σύντομα, αν ο καιρός καλά κρατεί, για να έρθει όποιος θέλει. :)

(και υπόσχομαι πως δεν θα έχω ξεχασμένη υποχρέωση για μετά, θα είμαι εντελώς free :D)