Σκωτία: Δικαστής επέβαλε θανατική ποινή σε σκυλί..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Μα δεν είναι θέμα αγιοσύνης ούτε παίζει ρόλο αν ειμαστε σε σκυλοφόρουμ , τα πράγματα δεν αλλάζουν ανάλογα με το περιβάλλον. Το θέμα είναι απλό. Ο σκύλος με την πράξη του αυτή απλά φέρθηκε σαν σκυλος και θα τον σκοτώσουμε για αυτό..

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Σας παραπεμπω σε αλλο νημα για να δειτε αντιστοιχες απαντησεις..

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/17703-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%81%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%82.html

Τι διαφορα εχει λοιπον αν επιτεθει κατι στον σκυλο μου ή στην γατα μου?
Γιατι αν επιτεθει στον σκυλο μου εχω το δικαιωμα να θυμωσω και να γινω κακος ενω στην γατα μου οχι ??Μηπως ειμαστε μονοπλευροι?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χρυσάνθη το καταλαβαίνω αυτό που λες.
Μιλάς, όμως, για κάτι που ίσως έκανες εν βρασμώ, αν ένας σκύλος πλήγωνε ή σκότωνε τη δική σου γάτα.
Εκεί, πάνω στον πόνο σου και στην οργή σου (δίκαιη ή άδικη, δεν εξετάζουμε αυτό) μπορεί να έκανες κακό στο σκύλο.

Θα άφηνες, όμως, ένα δικαστήριο να θανατώσει το καημένο το σκυλί?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Μια και είχα γάτες (και έχω και πάλι) αν κάποιος σκύλος την έπεφτε στη γάτα μου θα τα έβαζα με τον ιδιοκτήτη του που του ξέφυγε, όχι με το σκύλο. Από την άλλη, για το ζώο μου (τη γάτα) έχω κι εγώ ευθύνη και αν της την έπεφτε κάποιο αδέσποτο θα κατηγορούσα τη μαύρη μου την τύχη (ίσως και τον εαυτό μου).

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/17703-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%81%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%82.html

Γιατι αν επιτεθει στον σκυλο μου εχω το δικαιωμα να θυμωσω και να γινω κακος ενω στην γατα μου οχι ??Μηπως ειμαστε μονοπλευροι?
Άλλο να προστατέψω το ζώο μου (ό,τι κι αν είναι αυτό) κι άλλο να τιμωρήσω μετά το ζώο που του όρμηξε.
Κι εγώ έχω πλακώσει στις κλωτσιές σκύλα που άρπαξε τη δικιά μου, χωρίς 2η σκέψη την κλωτσούσα στο κεφάλι για να αφήσει το Μαρθόνι και η καρδιά μου έκανε κρακ που χτυπούσα ζώο, αλλά δε θα πήγαινα την άλλη μέρα να την δείρω για να την εκδικηθώ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Θα ήθελα να δω αν η γάτα ενός σκότωνε το ποντίκι του γείτονα αν θα καταδικαζόταν η γάτα..
και αν ένα καναρίνι τα έκανε στο μπαλκόνι του γείτονα επειδή το έσκασε αν επίσης θα γινόταν μήνυση στο καναρίνι..

Βέβαια καταλαβαίνω τι λέει η Χρυσάνθη και έχει δίκιο γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε τα ζώα μας αν έχουν επιθετική συμπεριφορά στα γειτονικά ζώα ή ανθρώπους όσο και αν αυτό είναι στην φύση τους.
Όμως το σκυλί είναι το μοναδικό που δεν φταίει στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά οι άνθρωποι.

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί....αλλά τι περιμνεις από ανθρώπους που οδηγούν ανάποδα από όλο τον υπόλοιπο κόσμο!!!!!!!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
καλα ετσι και ειχε πει τιποτα τετιο μεσα στο δικαστηριο θα ειχε γινει χαμος μεσα στο δικαστηριο θα τον ειχα σκοτωσει εγω πριν σκτοτωσει εκεινος τον δικο μ!!

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι

πόσο λάθος είσαι;
το να θυμώσεις επειδή κάποιος ή κάτι επιτέθηκε σε κάποιον ή σε κατι δικό σου είναι απλά φυσιολογικότατο.
δεν θα το καταδικάσεις όμως και σε θάνατο...
θεωρείς, δηλαδή, ότι μας φάνηκε άσχημο επειδή ήταν γάτα;
ενώ αν ήταν σκύλος θα συμφωνούσαμε με τους δικαστές;
ε όχι δα...

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Εγω δεν καταλαβα κατι..
Γιατι η γατα εχει το δικαιωμα να σουλατσαρει ενω ο σκυλος οχι?
Βολτα η γατα, την ειδε ο σκυλος κ την αρπαξε..
Κακως ισως που ο σκυλος την εκανε για την αυλη αλλα καλως που η γατα μπορουσε να κανει το ιδιο?
Κριμα για την γατα μα ηταν αποφαση της φυσης, πιο κριμα για τον σκυλο γιατι ηταν αποφαση ανθρωπου..