Σκύλι μέσα στο σπίτι


Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
201
Δηλαδή βρίσκεις κάποιον που θέλει το σκυλάκι, ωραία; μια μέρα λοιπόν που θα λείπουν οι δικοί σου από το σπίτι, μα για ψώνια μα για βόλτα το παίρνεις και το δίνεις. Με την προϋπόθεση ότι δεν έχει μικροτσιπ με τα στοιχεία της οικογένειας σου.
 




zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Με το άλλο σκυλί που υπάρχει σπίτι σου πως νιώθεις;
Το πλησιάζεις ποτέ; Σε πλησιάζει;
Εχετε έστω στοιχειώδη διάδραση;

Ο Φόβος σου είναι γενικευμένος ή το πιτ συγκεκριμένα σε αγριεύει;
 
  • Like
Reactions: GRDANE


zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Επίσης, μπορείς όντως με την ευκαιρία, να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις το φόβο σου με το νέο κουτάβι εκεί, χωρίς απαραίτητα να γίνετε κολλητάρια και γούτσου-γούτσου.
Ασχετα αν η σχέση ανθρώπου-σκύλου φέρνει πολλά καλά, δεν είναι για όλους αυτή η εμπειρία ομολογουμένως.
Από την άλλη....εφόσον έχεις και παράπονο ότι δεν εισακούγεσαι και τα περιγράφεις σα να μη σε υπολογίζει κανείς, θα σου σχολιάσω από την αντίθετη....σκέψου ότι αν το θελήσεις νηφάλια και απλά, το εν λόγω πλάσμα μπορεί να σου προσφέρει τέτοια αφοσίωση που δύσκολα συναντάς στους ανθρώπους.
Εμένα μου ακούγεται εδώ σα να πρέπει να διορθώσεις δύο πράγματα. Τον φόβο σου από τη μία (είναι σημαντικό έτσι και αλλιως να μη νιώθεις απειλούμενος στον ίδιο σου τον χώρο) και την όχι και τόσο επιθυμητή συμπεριφορά των υπολοίπων απέναντι στα σκυλιά σας.
Εφόσον αποτελείς τη μειοψηφία του σπιτιού, σε εσένα κληρώνει να δώσεις λύσεις. Ολο αυτό μπορείς να το δεις και σαν μια πολύ καλή ευκαιρία παρά να ζεις σε κορυφωμένο άγχος και απελπισία ;)
Το ποστ που έκανε το μέλος canis πιο πάνω μην το προσπερνάς έτσι και δεν σου κουβεντιάζει τίποτα ανέφικτο
 
  • Like
Reactions: GRDANE and Orjo


george_k

Member
27 Οκτωβρίου 2021
13
2
28
@zerom0 Καλησπέρα, συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
Με το άλλο σκυλί είμαι μια χαρά. Παίζουμε κτλπ.
Απλά με το σκυλί αυτό φοβάμαι, γιατί πολύ λένε πολλά.
Φοβάμαι μην τυχόν μια μέρα μου επιτεθεί χωρίς λόγο. :(
 


theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
453
31
Δεν σημενει ότι επειδή γαυγιζει κλπ θα επιτεθεί είχα σκυλί που δάγκωνε και πίστεψε με δεν εκαε ούτε γαβ τα σκυλιά όταν το κάνουν για παιχνίδι έχουν και εντελώς διαφορετική στάση θα σου πω εγώ πως ξεπέρασε τον φόβο μου όταν ειμουν μικρος με δαγκωσε εν Ακίτα το ειχε ένας εντελος ακατάλληλος άνθρωπος εγώ έμεινα στο νοσοκομείο 5 μέρες όταν έμαθα ότι ήθελαν να του κανουν ευθανασία υπέγραψε τότε σαν ανήλικος ο πατέρας μου και το υοθετισα ενώ κόντεψε να με σκωτοσει αλλά εγώ έβλεπα κάτι άλλο το πήρα και μετά από πολύ αγάπη και εκπεδευση έζησε μαζί μου όλη του την ζωή η δική μου άποψη από την στιγμή που καλώς η κακώς ήρθε στην οικογένεια διάβασε και ενημερωσου για την εκπεδευση του στο τέλος εσύ θ είσαι το αφεντικό και πίστεψε με την αγάπη που θα πάρεις πίσω δεν θα την βρεις σε κανέναν άνθρωπο ακόμα και στην οικογένεια...
 
Last edited:


george_k

Member
27 Οκτωβρίου 2021
13
2
28
@Theodss καταλαβαίνω. Θέλω να ρωτήσω. Αφού θα το κρατήσουμε.. οι γονείς μου δεν θέλουν να το παν για εκπαίδευση. Μπορώ να το εκπαιδεύσω εγώ? ή άμα δεν εκπαιδευτεί καθόλου τι θα γίνει?
 


theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
453
31
Αν μπορείς να διαθέσεις ένα ποσό τουλάχιστον για βασική υπακοή θα ήταν το καλύτερο εφόσον δεν υπάρχει εμπειρία αλλά και μόνος σου μπορείς να του μάθεις έστω τα βασικά ακόμα και με βίντεο από το ίντερνετ αν το θέλεις ο σκύλος θα μάθει και ότι απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3