Σκύλοι (όχι μόνο "σκυλάκια") στα ΜΜΜ!


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τα ΜΜΜ βρωμανε ετσι και αλλιως,και επικυνδινα μαλλον ειναι και χωρις σκυλια,ισως να σωσουν και καποιες καταστασεις τα σκυλια.
Και μια ερωτηση οι τυφλοι τι κανουν με τους σκυλους?
Πρεπει να βγη νομος και τιμη εισητηριου με αυτοκολλητο στις στασεις για να το συνηθισει ο κοσμος και να μην μιλαει,οταν κοβεις εισητηριο δεν μπορει να σου πει κανενας τιποτα.
 


iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
Συζητούσα επί παραδείγματι με έναν κυψελιώτη για το ζήτημα του πάρκου που θέλει ο δήμος να το κάνει πάρκινγκ και μου είπε πως οι κάτικοι θα γλυτώσουν και από τα κάτουρα των σκύλων που βγάζουν βόλτα στο παρκάκι.
Απο αυτες τις νοοτροπιες πρεπει να ξεκινησουμε για να δουμε φως...
Να σταματησουμε να κοιταμε μονο τον εαυτουλη μας και να προωθηθουν και καποια πραγματα καλα για ολους....
Omarock δε γνωριζω ,αλλα μου θυμισες ενα περιστατικο στο ταχυδρομειο οπου εδωσα τη σειρα μου σε εναν τυφλο και πεσαν ολοι να με φανε...
Ας αλλαξουμε νοοτροπια για να βελτιωθουν σιγα σιγα καποια πραγματα....
Η πρωτοβουλια ειναι πραγματικα πολυ καλη και χρησιμη....
 




BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Μπράβο πολύ καλό!
Επιτέλους για να δούμε τι θα γίνει...
Στις Βρυξέλλες παίρναμε με την αδελφή μου τα σκυλάκια μας παντού με τα ΜΜΜ!
Ακόμα και ταξί ζητούσαμε που να δέχεται σκυλιά και ερχόταν κάποιος σε 10' λεπτά ...:rolleyes:Και το ταξί κυριλέ και πεντακάθαρο!
Που να βάλω σε ταχί τον Dante εδώ...:(
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τον βάζεις μια χαρά σε ταξί εδώ (απλά κλείνεις ραντεβού).

Το αστείο είναι πως δεν σε ρωτάνε το μέγεθος του σκύλου (ΠΟΤΕ δεν μου έτυχε να ρωτήσουν) με αποτέλεσμα να πάθουν αρκετοί οδηγοί ΣΟΚ μόλις μας είδαν να μπαίνουμε στο ταξί τους! :D:D:D:D

Παρ' όλ' αυτά, οι οδηγοί που δέχονται σκύλους στο ταξί, είναι όλοι τους φιλόζωοι και δεν έχουν πρόβλημα (εκτός αν υπάρχει ΛΟΓΟΣ να έχουν).

Καλύτερα ένα Μαύρο Τέρριερ στο κάθισμα πάντως (δεν μαδάνε) από ένα Γερμανικό Ποιμενικό καλοκαιριάτικα (ή άλλη φυλή που μαδάει πολύ).
 


Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Υπέγραψα.

Καταρχήν, Γερμανία τα σκυλιά επιτρέπονται σε όλα τα ΜΜΜ (λεωφορεία & μετρό). Ακόμη κ στο πούλμαν που σε πάει στο αεροδρόμιο του Μονάχου...

Επίσης στις καφετέριες πάω πάντα με τη Λώρα κ με το που μπεις μέσα έρχεται πάντα μία σερβιτόρα, η οποία φέρνει στο σκύλο σου πιατάκι με νερό.

Τα λεωφορεία είναι ίδια με της Αθήνας, αν κ ομολογώ ότι ποτέ δεν τα έχω δει τόσο φίσκα όσο κάτω (αν κ εδώ δεν έχει κ τόση κίνηση).
Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν ποδήλατα ή τα ποδαράκια τους για τις κοντινές αποστάσεις.
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
στην ευρωπη υπαρχει ειδικο μερος οπου μπορεις να πας με τον σκυλο ειναι χωρις θεσεις,στον ιδιο χωρο μπαινουν αναπηρικα και παιδικα καροτσακια.
Τον τελευταίο χρόνο έχω ταξιδέψει Ιταλία, Πορτογαλία, Γερμανία. Για τις μετακινήσεις χρησιμοποιούσα κυρίως το Μετρό στο οποίο είδα δεκάδες σκυλιά, και στις τρεις χώρες, συνοδευόμενα από τους ιδιοκτήτες τους χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς το ποιο βαγόνι θα χρησιμοποιήσουν. Βεβαίως ήταν εκπαιδευμένα και συμπεριφέρονταν άψογα. Φίμωτρα δεν είδα πουθενά