Σκύλος-Καρχαρίας, σημειώσατε 1-0

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
http://www.youtube.com/watch?v=6HyIZh5BQZY&feature=player_embedded

[video=youtube;6HyIZh5BQZY]http://www.youtube.com/watch?v=6HyIZh5BQZY&feature=player_embedded[/video]

Απίστευτο βίντεο: Σκυλιά δαγκώνουν καρχαρίες!

Είναι από τα πράγματα που πρέπει να τα δεις για να τα πιστέψεις… Μπορεί να μην πρόκειται για λευκούς καρχαρίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πάγωνε το αίμα σου αν κολυμπούσες με καμιά δεκαριά από δαύτους. Αυτό, ισχύει για τον άνθρωπο, όχι όμως για τον καλύτερό του φίλο, τον σκύλο. Δύο φανταστικά σκυλιά δείχνουν πως τσαμπουκάδες δεν σηκώνουν από κανέναν, την «πέφτουν» στους δολοφόνους της θάλασσας και βγαίνουν νικητές.

Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία και κυκλοφόρησε σε βίντεο στο διαδίκτυο, χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Η ουσία είναι πως για άγνωστο λόγο, δύο σκυλιά κολυμπούν προς την ακτή, όπου το δρόμο τους φράζουν μερικοί καρχαρίες. Θα περίμενε κανείς τα τετράποδα να γίνουν εύκολη λεία στα δόντια των πιο φοβερών θαλάσσιων αρπακτικών.

Κι όμως αυτό που ακολουθεί, δεν το χωράει ο νους. Τα σκυλιά αντί να φοβηθούν, επιτίθενται και μάλιστα ένα από αυτά ρίχνει… μακροβούτι για να δαγκώσει τον καρχαρία!

Όπως μονολογεί και ο τυχερός τύπος που τραβάει σε βίντεο το απίστευτο γεγονός: «Τώρα τα έχω δει όλα»…

http://www.sport-fm.gr/article/488799

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είχε γίνει ένα τέτοιο περίπου και πέρσυ στη Φλόριντα, μόνο που ο ιδιοκτήτης έσωσε το σκύλο: http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12087-%CE%88%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85!!&highlight=%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%82

Μου τα χάλασε βέβαια πολύ η homophobia μερικών στο φόρουμ, αλλά τελοσπάντων.... Δυστυχώς πόρρω απέχουμε ακόμη ως λαός από τις μοντέρνες και βιολογικά σωστές αντιλήψεις... :(

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά αυτοί αφήσανε τα σκυλιά να κολυμπούν σε μια παραλία με καρχαρίες:confused:

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Πιθανόν να το έχει κάνει σύστημα ο τύπος... Δεν πρέπει να είναι η πρώτη φορά...

Μμμμμμακροβούτι και δαγκωματιά ο σκύλος...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μην κανετε συγκριση με μεσογειο. Εκει μιλαμε για ανοιχτο ωκαιανο. Καμια σχεση. Μπαινεις μεχρι το λαιμο και ο καρχαριας περναει απο διπλα σου για πλακα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σωστά. Γι' αυτό κι εγώ έτσι και δω Ατλαντικό ή Ειρηνικό και παραλία την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Πριν από κανα-δυο χρόνια πήγε και έφαγε καρχαρίας λουόμενο, ρε σεις, στη Solana Beach στο San Diego με ένα εκατομμύριο κόσμο μπροστά!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
" ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑ...! "

(ιδιοκτητης προς τον σκυλο, βγαινοντας)

:)

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Απορια off topic κανονικα δεν πρεπει να βουτανε οι σκυλι το κεφαλι μεσα, δεν ειναι κακο γιαυτα?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
οχι γιατι αμα δε τα χει τιναξει.τοτε οι κααγκιοζηδες με την καμερα τη κανουνε?
δε λεω καλος ο σκυλος ετοιμος για ψαροτουφεκο ειναι αλλα το αλλο το ζωντανο εκει μου τη βαραει.
ειμαι κ ευαισθητο παιδι!

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Θαλασσιος ελεφαντας και μονος του...Δεν υπαρχει!

Δεν ξερω αν ειναι γνησιο ή οχι, προσωπικα θεωρω πως ειναι μουφα.
Και εξηγω: τα σκυλια εβγαιναν απο το βαθος προς την ακτη αρα προφανως μπηκαν στην θαλασσα ειτε απο την ακτη ειτε απο την στερια που φαινεται στο βαθος δεξια.Αν μπηκαν απο την ακτη τοτε οι καρχαριες θα τρομαζαν απο την εισοδο και δεν θα παρεμεναν σε αυτο το σημειο -αλλωστε οπως αποδειχθη κολωνουν ευκολα.Αν μπηκαν απο το κομματι στεριας στα δεξια της οθονης τοτε μου φαινεται περιεργο που βγαινουν απο αλλου.
Μα περισσοτερο μου εκανε εντυπωση ο μοναχικος θαλασσιος ελεφαντας...καθως και η συμπεριφορα του σκυλου οταν τον ειδε -ουτε που εδωσε σημασια- αλλα και η συμπεριφορα του θ. ελεφ. προς τον ανθρωπο και το αντιστροφο.Ηταν ολοι τοσο καλα εξοικειωμενοι μεταξυ τους?
Παντως το βιντεο ειναι αρκετα αληθοφανες και μπορει να ειναι και αληθινο -παντως εγω το θεωρω φεικ.

Αναλυση οχι αστεια.... :p
Η νυχτα, το φεγγαρι, (τα ντοκυμαντερ)...
...απλως κουβεντα να γινεται.

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα σκυλιά δεν είναι του τύπου που βιντεοσκοπεί καθώς λέει "προφανώς το κάνουν κάθε μέρα"... Όσο για τον θαλάσιο ελέφαντα:δεν είναι μοναχικός, είναι "speared, ready for the dinner plate", άρα νεκρός. Μια χαρά κανονικό μου φαίνεται το βίντεο αλλά όντως οι σκύλοι ποιανού είναι? Κι από που ήρθαν?
(Όσο για τους καρχαρίες, δεν είναι όλοι επιθετικοί, αυτοί προφανώς ήταν "όπου φύγει φύγει")

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
λοιπον.......εχετε δει εστω κ μια φορα καποιο πτερυγιο απο καρχαρια να βγαινει απο το νερο?οχι στην πραγματικοτητα,αλλα στο βιντεο.δειτε στην αρχη του βιντεο ,τα σημεια που περνανε τα καρχαρινια.ειναι λιγο ρηχα ε?ισως να ειναι κ βαθυα?.... λιγο αργοτερα,απο τα ιδια σημεια βγαινουν τα σκυλια κ το νερο ειναι στα ποδια τους.αν ηταν βαθυα δλδ,δεν θα βγαιναν ετσι....δεδωμενου λοιπον οτι το νερο δεν ειναι πολυ βαθυ,αν ηταν καρχαριες αυτα τα πραγματακια ,τοτε καπου θα επρεπε να δουμε ενα πτερυγιο.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν έχουν όλοι οι καρχαρίες το τεράστι ραχιαίο πτερύγιο του λευκού... Άλλωστε αν ήταν λευκοί ή bull sharks (ή ακόμα και σφυροκέφαλοι που σίγουρα δεν είναι) δεν θα δάγκωνε ο σκύλος τον καρχαρία αλλά ο καρχαρίας το σκύλο...

Εγώ ένα έχω να πώ: Αν είχα κοπάδι θα ήθελα αυτά τα σκυλιά! μια χαρά τα ροβολάνε τα καρχαρίνια!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
κ αυτος τοσο ανετος,εβλεπε τους σκυλους του,να κολυμπουν προς τους καρχαριες....κ ξαφνικα!!!α!!!!τα σκυλια δαγκωνουν τον καρχαρια!!!!σαν να εβλεπε τον ρουβα στην γιουροβιζιον να κανει κωλοτουμπα αντεδρασε!