Σκύλος βίασε 2χρονο αγοράκι!!!


Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Ε δε περιμέναμε και τίποτε άλλο από τους δημοσιοκάφρους!! :twisted:

Αν κατηγορήσουν τα Πιτ Μπουλ και για σκυλιά-βιαστές θα παρατήσω την ιδέα των Ντόγκο και από αντίδραση (αλλά και ελπίδα ότι θα τους π***ουν όλους αυτούς που μας πήζουν στη μ**ια) θα πάρω Πιτ! :twisted:
 


Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
amangos said:
τι άλλο θα ακούσουμε?

Ένα εθισμένο ελάφι
PATHFINDER
Τετάρτη 11:46

Οι Ιταλικές αρχές ανακάλυψαν μια παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης μετά από έντονα παράπονα ντόπιων για ένα «μεθυσμένο» ελάφι.

Όπως αναφέρθηκε, το ελάφι παρουσίαζε επιθετική συμπεριφορά προς τους περαστικούς, κοιμόταν στους δρόμους και περιπλανιόταν ακόμα και μέσα σε σπίτια και μαγαζιά.

Μετά από συνεχόμενες καταγγελίες, οι αρχές της περιοχής Trient, ξεκίνησαν έρευνα.

Τελικά το μυστήριο της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του άγριου ζώου διαλευκάνθηκε, μετά από την αποκάλυψη μια παράνομης φυτείας κάνναβης που είχε δημιουργηθεί από δυο κάτοικους της περιοχής και οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συλλογής της "πολύτιμης" σοδειάς.

Χαχαχαχαχαχα....!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, μιλάμε ότι έχω πέσει κάτω.., από τα γέλια... :D

Μεγάλε "amangos" έγραψες πάλι...!!!!!!!!!!!!!!!

Ανεξάρτητα με το εάν γράφεις δικές σου ιστορίες..., ή εάν μας μεταφέρεις κάτι που διάβασες...

Να είσαι καλά...!!!!!!


.
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ε δε περιμέναμε και τίποτε άλλο από τους δημοσιοκάφρους!!

Αν κατηγορήσουν τα Πιτ Μπουλ και για σκυλιά-βιαστές θα παρατήσω την ιδέα των Ντόγκο και από αντίδραση (αλλά και ελπίδα ότι θα τους π***ουν όλους αυτούς που μας πήζουν στη μ**ια) θα πάρω Πιτ!
E...NAI !!! :evil: :evil:
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Σκυλιά βιαστές, ελάφια χασικλήδες........
Τσ τσ τσ... Που οδεύουμεν κύριοι!
Ευτυχώς που καίγεται κάνα δάσος μπας και γλυτώσουμε απ'τον υπόκοσμο και τη διαφθορά! ](*,)
 


Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
Η μέθοδος DNA χρησιμοποιείτε ευρέως στην ιατροδικαστική διερεύνηση περιστατικών που έχουν να κάνουν με βιασμό, σεξουαλικά εγκλήματα και εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.
Πράγματι, μόνο που η ταυτοποίηση DNA χρησιμοποιείται όταν π.χ. βρεθεί ανθρώπινο σπέρμα και χρειάζεται να πιστοποιηθεί η προέλευσή του(ο ιδιοκτήτης), εκτός κι αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το ανθρώπινο ή το σκυλίσιο σπέρμα ή βιάστηκε κι από άλλον σκύλο και θέλουν να δουν ποιος σκύλος από αυτούς είναι ο δράστης...το όλο περιστατικό είναι πραγματικά τραγικό και τα ΜΜΕ με την προσέγγισή τους καταφέρνουν να το γελοιοποιήσουν. Αυτά δεν επιτρέπονται από μέσα ενημέρωσης τα οποία θέλουν να θεωρούνται σοβαρά αλλά εδώ δεν μιλάμε πλέον για μέσα ενημέρωσης μα για μέσα ψυχαγωγίας που ο μόνος στόχος τους είναι οι εντυπώσεις και οι πωλήσεις....ε ρε Borat που τους χρειάζεται...