Σκύλος επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του μετά από 13 χρόνια

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens

Άφωνη έμεινε η Terry Horne από τη μικρή πόλη Richburg των ΗΠΑ, όταν είδε ένα πρωί στο προαύλιο του σπιτιού της ένα κοκκινότριχο σιβηριανό Χάσκι, το οποίο κάτι της θύμιζε.

Πριν από 13 χρόνια, η οικογένεια είχε ένα ακριβώς ίδιο κουτάβι, τον Σίμπα, το οποίο όμως χάθηκε σε ηλικία οκτώ μηνών, και έκτοτε δεν το ξαναείδε.

Η Terry λέει ότι αμέσως ένιωσε μέσα της ότι το ενήλικο σκυλί, που ήρθε μόνο του στο σπίτι της οικογένειας, είναι ο Σίμπα, αν και δεν μπορεί αν είναι σίγουρη.

[video]http://www.adespoto.tv/watch_video.php?v=f99b9a8c6a0c944[/video]

Ισχυρίζεται, πάντως, ότι ο σκύλος εγκλιματίστηκε αμέσως στο σπίτι και μάλιστα συνηθίζει να κάθεται στα ίδια ακριβώς σημεία που αγαπούσε και ο Σίμπα...!

zougla.gr

Πηγή: adespoto.gr

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Χάθηκε πριν απο 13 χρόνια;
Δηλαδή είναι ηλικιωμένο το σκυλάκι. Κι όμως κατάφερε και επέστρεψε...;
Πόσα πολλά μπορούν να έχουν συμβει στο ενδιάμεσο.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Πωπωω...φανταζομαι την είκονα....ειδικά στα μάτια του σκύλου οταν -επιτελους- έφτασε σπιτι του....Συγκινήθηκα βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του ιδιοκτήτη....Αυτο σημαίνει αγάπη...σκύλια ρε παιδιά..τι να λέμε.....η λέξη τα λέει όλα....σκυλιά......

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Υπαρχει ομως και η περιπτωση να μην ειναι ο ιδιος σκυλος σωστα?? Σαν αδεσποτο δεν ειναι λιγο απιθανο να αντεξε στους δρομους επι 12 χρονια και κατι??

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Ναι μπορεί...αλλά τόσο τύχη ιδιας ράτσας σκυλί...δεν ξέρω....αλλά εγώ πλέον πιστεύω οτι μπορούν να κάνουν τα πάντα για μπορέσουν να βρίσκονται δίπλα στο αφεντικο τους...στην οικογένεια.....σ'αυτους που αγαπάνε....και ας ταλαιπωρούνται χρόνια ολοκληρα μέχρι να φτάσουν...αν φτάσουν....

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν δείτε το βίντεο το λέει και η ίδια η γυναίκα ότι μπορεί να μην είναι το ίδιο...
Περιγράφει πάντως ότι έχει τον ίδιο χαρακτήρα και συνήθειες.

Στην Αμερική και αδέσποτο τόσα χρόνια είναι μάλλον απίθανο γιατί εκεί συνήθως τα μαζεύουν.
Η μόνη πιθανή εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το υιοθέτησε κάποιος που το έχασε και αντί να γυρίσει στο νέο του σπίτι πήγε στο παλιό...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ειναι οντως διαβολικη συμπτωση ιδια ρατσα, ιδιο χρωμα! Απλα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν ειχε αλλα αφεντικα που ζουσε τοσα χρονια γιατι δεν πηγε σε αυτα και να ηταν αδεσποτο πως τα καταφερε σε τοσες κακουχιες τοσα πολλα χρονια. Ειναι αξιοσημειωτο!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μου θυμίζει λίγο τι επεισόδιο στα Φιλαράκια που η Φοίβη νόμιζε ότι η γάτα που βρήκε ήταν η μετεμψύχωση της μάνας της......