Για να μείνω και εγώ στο θέμα αυτό κάθε αυτό.
Επιτρέπεται ή όχι να υπάρχει σκύλος στο άμεσο περιβάλλον εγκύου?
Αυτό είναι κάτι που μονο ένας γυναικολόγος μπορεί να σου απαντήσει με ασφάλεια..
θεωρητικά και εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος..,μονο όπως είπε και η chloe τον κίνδυνο μην πηδήξουν κάπως πανω σου η σε σπρώξουν άγαρμπα..
Εκτός από την πρόσθετη κούραση για την φροντίδα του σκύλου τί άλλο παίζει ρόλο?
Για εμενα το να έχεις σκύλο σε όλες τις φάσεις της ζωής σου μονο καλά μπορεί να σου δώσει..
Οπως είπα όμως και πριν έξω από τον χώρο ,καλά τα λέμε..
Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα προσεγγίσης του σκύλου με το παιδί και το πως πρέπει να χειριστείς τον ερχομό του παιδιού στο σπίτι από την στιγμή που το σκυλί προϋπάρχει..
Σίγουρα συμβουλές από εκπαιδευτη θα ήταν πολύτιμες.
Σου εδωσε και η rottie ενα πολυ ενδιαφερον link.
Υπάρχουν επικίνδυνες ασθένειες ή μικρόβια που δύνανται να επηρεάσουν την εγκυμοσύνη?
Eπίσης και αυτό είναι καλύτερα να ρωτήσεις έναν γυναικολόγο η καλύτερα έναν παιδίατρο.
Θεωρητικά τα μωρά που δεν έχουν κάνει εμβόλια είναι πολύ ευαίσθητα στα πάντα μιας και δεν έχει καμια άμυνα ο οργανισμός τους.
Νομίζω ότι επειδή με τέτοια θέματα δεν παίζουμε καλο θα ήταν να απευθυνόσουνα σε μια πιο επιστημονικά καταρτισμένη απάντηση.
Υπάρχουν επιπλέον εξετάσεις που πρέπει να περάσει ο σκύλος?
και για αυτό καλο θα ήταν να ρωτήσεις έναν κτηνίατρο και έναν παιδίατρο.
Θεωρητικά πάλι ,αν έχουν κάνει όλα τα εμβόλια παιδιά και σκυλιά , κανεις δεν κινδυνεύει από κανέναν.
Τα σκυλιά κάνουν όλα τα απαραίτητα εμβόλια για να είναι αυτά και εμείς ασφαλείς ,σε κάθε επίδεδο και οκογενειακη κατάσταση.
Kανεις πολύ καλο που το ψάχνεις και για την ασφάλεια σας ,αλλα και χωρίς να βγάλεις βιαστικές αποφάσεις ,άδικα για την μοίρα του σκυλιού στην οικογένεια.
Με λίγη προσοχή θα κανεις στο παιδί σου το καλύτερο δώρο.. που είναι να μεγαλώσει με ένα σκυλί από την γέννηση του.