Σκύλος και απολύμανση για κατσαρίδες

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Καλοκαίρι ήρθε!

Όσοι ζούμε σε διαμερίσματα πολυκατοικιών τι θα κάνουμε? Δεν έχω ακούσει κανένα να μου πεί κάτι στάνταρ..[-X:paja1:

Στο σπίτι μου και στο μπαλκόνι εγώ δεν θα κάνω για αυτό το λογο...:confused::confused:

Αλλά στους κοινόχρηστους χώρους? Τι μπορώ να κάνω γνωρίζει κανείς? Επείσης αν ξέρει κανείς τους κίνδυνους που εγκυμονή η απολύμανση για τα σκυλάκια μας?

Ευχαριστώ!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν γινεται να χρησιμοποιησετε καποιο φαρμακο που ειναι ασφαλες για τα κατοικιδια και φυσικα για εσας? Προσφατα ο μπαμπας μου ψεκασε το εξοχικο μας με ενα τετοιο φαρμακο και δεν επηρεασε καθολου τον σκυλο μας. Δεν γνωριζω και πολλα απο αυτα αλλα πιστευω πως αν το ψαξεις λιγο θα βρεις καποιες επιλογες.

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Το θέμα είναι πως το φάρμακο το έχει πάρει ένας γείτονας απο εξωτερικό σε μεγάλη ποσότητα και εδώ και 2 χρόνια βάζουμε αυτο...

Οπότε δεν μπορώ να επιλέξω και δεν αναγράφετε τίποτα ότι είναι επιβλαβές για σκύλους...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.046
Athens
Χρησιμοποιώ σπρέυ Bioinsectal (από κατάστημα βιολογικών) που φαίνεται να δουλεύει σε διάφορα ζωύφια. Για κατσαρίδες δεν μου έχει τύχει (και δεν θέλω...). Η δράση κρατάει 3 εβδομάδες - δεν είναι βέβαια σαν την βαριά απολύμαση, αλλά είναι ακίνδυνο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χρειάστηκε να κάνουμε απολύμανση κανονική στα μπαλκόνια για μυρμήγκια και απλά τα σκυλιά δεν βγήκαν για μερικές μέρες. Σε κοινόχρηστο χώρο αν γίνει απολύμανση μην αφήσεις το σκύλο σου να γλείψει κάτω- βάζε φίμωτρο στην ανάγκη μέχρι να περάσετε. (Εγώ θα τον έπαιρνα αγκαλιά να βγούμε καλού κακού).

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Τα εγκεκριμμενα προιοντα απολυμανσης ειναι ακινδυνα για κατοικιδια , εφοσον μεσολαβησει ευλογος χρονος απο την εφαρμογη τους εως την οποια επαφη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.323
Μέλη
20.088
Νεότερο μέλος
emilig