Σκύλος και βάτραχος

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παιδια, Αλουμινένιος! Να μην σκουριαζει κιολας! :p

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Το επαναφερω μετα απο πολυ καιρο.
Σημερα βρηκε ενα βατραχο τον δαγκωσε και μετα γλυφοταν για ωρα. Του εδινα να πιει νερο και το αγνοουσε. Εδειξε να τον ενοχλησε πολυ ο βατραχος.
Τον αφησα μονο του και οταν γυρισα ειχε κανει εμετο 2 φορες και ειχε φαει και τα κακα του.
Οση ωρα καθαριζα εκανε μπροστα μου 4 φορες εμετο μεσα σε 10 λεπτα περιπου.
Λετε να φταιει ο βατραχος ή οτι εφαγε τα κακα του ??
Απο την κοπροφαγια εχει κανει κιαλλες φορες εμετο αλλα 1 φορα , οχι 6 .
Παντως τωρα ειναι μεσα στο κεφι και παιζει σαν να μην εγινε τιποτα.
Σε ολο αυτο το διαστημα αντιμετωπισε καποιος αλλος βατραχο με δυσαρεστα αποτελεσματα?

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εμας η κιρκη εφαγε ενα βατραχο,οχι αδεσποτο,δικο μας ενα πακμαν,ετσι λεγοντε αυτα,αλλα δεν επαθε τπτ,το βατραχακο μασ κλαιγαμε το ζουλαπι μια χαρα, αλλα και λευκαδα που εχει ερθει σε επαφη και με φρυνο και βατραχο τπτ δεν επαθε.μηπως ειναι κατι αλλο?

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Δεν ξαναεκανε τιποτα απο χθες.
Μαλλον επειδη εφαγε τα κακα του θα ηταν , αλλα τον πειραξε στο στομαχι αρκετα αυτην την φορα και εκανε πολλες φορες εμετο.
Παντως μου εκανε αισθηση οτι εκανε 4 φορες εμετο αφου του εδωσα να πιει νερο. Λες και αυτο ενεργοποιησε την κατασταση.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Εμένα πάντως ο δικός μου άμα βάλει στο στόμα βάτραχο αρχίζει αμέσως έντονη συελλόροια και βγάζει αφρούς από το στόμα.... Τι να πω (?) Προσεχέ τον!

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Παιδιά ακούτε κι ένα αγοροκόριτσο!

Τα βατράχια αν τρομάξουν με την αφή (κοινώς αν τα πιάσεις) σε κατουράνε! Το κάτουρο τους είναι τοξικό και πρήζει το δέρμα (τουλάχιστον στους ανθρώπους). Αντιμετώπιση για τους ανθρώπους δεν ξέρω γιατί όταν το έκανα αυτό η γιαγιά μου με άφησε με το πρήξιμο για να μου γίνει μάθημα και πέρασε μόνο του!

Οπότε αν σας τύχει κάτι τέτοιο ή πιάνετε προσεκτικά τον βάτραχο απο τα 2 μπροστινά ποδαράκια του κ τον πάτε παραπέρα ή αλλάζετε διαδρομή!

Θάνο περαστικά και προσοχή με τα βατράχια!