Σκύλος και θάλασσα


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Re: Είσαι καταπληκτικός...!!!!!!!!!!!!!!!!

Morgan_A said:
Θα ήθελα ακόμα, να σου πω, και με συχωρείς που παίρνω το θάρρος..., ότι είναι κρίμα, άνθρωποι σαν εσένα..., να μην έχουν δίπλα τους πάντα, κάποιο σκυλάκι, γιατί πιστεύω, ότι έχουν να του προσφέρουν πολλά...
Morgan (που χάθηκες αλήθεια?) ο Amangos έχει "σκυλάκι" (αν μπορείς να το πεις σκυλάκι δηλαδή... :lol: ) Δες εδώ: http://dogforum.gr/forum/album_personal.php?user_id=309
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
περασμένα μεγαλεία, και διηγώντας τα κλαίς...

Έχω ένα πρέσο κανάριο, κοπριτέξ βέβαια γιατί είναι λίγο μπασμένη η Λαρίτσα μου, με πιο πολύ άσπρο από ότι επιτρέπεται, και δεν την αναγνώρισαν οι γνώστες της φυλής.

Οι ιστορίες που σας διηγήθηκα έγιναν 8-10 χρόνια πριν. Τώρα έχω αλλάξει, δεν έχω αλλάξει δηλαδή (!!!), αλλά έπαψα να τσακώνομαι επί καθημερινής βάσης... Ή μήπως εξακολουθώ να τσακώνομαι???

Άλλαξα? Γερνάω? Έγινα σοφότερος? Παραιτήθηκα?
Δεν ξέρω, δεν νομίζω...

Τα τελευταία χρόνια τσακώνομαι με την Εφορία Πλοίων, με το ΥΕΝ, με άλλα θέματα, αγαπάω την Λαρίτσα μου, αλλά δεν ζω τον έρωτα της ζωής μου, αυτόν τον έζησα με το Τερατάκι μου, και τον έχασα σχετικά γρήγορα και πολύ άδοξα...

Για να πάρετε μια γεύση, μπείτε εδώ:
http://clubs.pathfinder.gr/sailing_charters

τώρα τους ετοιμάζω μεγάλο πανηγύρι: Θα κάνω μήνυση και θα ζητάω αποζημίωση από μια διευθύντρια του ΥΕΝ... Θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!

Επίσης ετοιμάζω πανηγύρι στο Υπουργείο Νέας Γενιάς για τα ιστιοπλοϊκά τριήμερα για νέους... Έχουν μετατοπιστεί οι καυγάδες μου στον χώρο που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, εκεί έχω γνώσεις και μπορώ να τους χορεύω στο ταψί.

Δεν άλλαξα, απλώς βρήκα νέους στίβους μάχης και διαμάχης.
 


Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Σου ζητώ συγνώμη...

Σου ζητώ συγνώμη φίλε "amangos", αλλά έτυχε, σε όσα δικά σου post's, έχω διαβάσει, να αναφέρεσαι στο τέρας και πάντα σε χρόνο προγενέστερο... Και η αλήθεια είναι, ότι μου φάνηκε πολύ παράξενο, που μετά από έναν τέτοιο μεγάλο έρωτα..., όπως και εσύ ο ίδιος τον χαρακτήρισες, να μην έχεις δίπλα σου και σήμερα, κάποιο άλλο σκυλί. :)

Τώρα που κατάλαβα καλύτερα όμως, θα συμφωνήσω επίσης, πως δεν είναι οι σχέσεις μας με όλα τα σκυλιά μας ίδιες...
Πάντα βέβαια, έχουμε μαζί τους μια σχέση αγάπης, αλλά καμμιά φορά, μπορεί κάθε όριο... να ξεπεραστεί, αφού άλλωστε, μάλλον... μόνο αυτός είναι και ο ρόλος του... :lol:


Θα ήθελα ακόμα, να μου επιτρέψις να πω, ότι "ο λύκος την τρίχα αλλάζει..." όπως λέει και η λαϊκή μας σοφία.
Θέλω να πω δηλαδή, ότι πιστεύω, πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει χαρακτήρα... τουλάχιστον, απλά όσο περνάνε τα χρόνια, μπορεί να γίνεται σοφότερος και ωριμότερος.

Όπως μας επέτρεψες... να δούμε, δραστηριοποιήσαι σε ένα πολύ ενδιαφέροντα χώρο και όπως άλλωστε και η ζωοφιλία, στη χώρα μας [που δυστυχώς σ΄ αυτά είναι πίσω] είναι σημαντικό, να υπάρχουν φωνές σαν τη δική σου, που μέσα από μια συνεχή διαμαρτυρία..., πότε με χιούμορ και πότε μέσα από κάποια μορφή αγώνα, καταφέρνουν να αφυπνίζουν συνειδήσεις...


Φίλη "Xotikouli", πραγματικά είχα ένα πρόβλημα με την σύνδεσή μου, που ελπίζω πως απεκαταστάθη, πάντως ευχαριστώ πολύ.
 










Dio

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2007
95
0
Μorgan???? Aπέκτησες μαντικές και οραματικές ικανότητες??? Τι πίνεις και δεν μας δίνεις οεο????
 




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Στην θάλασσα δεν έχω τολμήσει να πάρω ακόμα τον Ιγκούλι. :(
Φοβάμαι πως αν τον εμφανίσω στην παραλία, δεν θα τον γλιτώσω τον λιθοβολισμό από τους άλλους λουόμενους… :evil:

Του πήρα όμως πισίνα για να δροσίζεται και μην του λείψουν οι βουτιές! :idea:
Πρέπει να είμαι τελικά πολύ τρελή… Να δω τι άλλο θα κάνω για τον βρωμορούξουνο! :lol:


 




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Που να βρω πισίνα στα κυβικά του βρε emma_1988... :?

Αυτός χρειάζεται πισίνα …Ολυμπιακών διαστάσεων! :lol: :lol: :lol:
 


emma_1988

Active Member
18 Ιουνίου 2007
28
0
η δικια μου η χαζη φοβαται το νερο... αλλιως θα της ειχα κ γω μια τετοια
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Μια τέτοια του πήρα κι εγώ εδώ και 3 βδομάδες. Γενικά φοβάται το νερό, αλλά με τις μεγάλες ζέστες και μετά τη βόλτα όχι μόνο μπαίνει εθελοντικά, αλλά ...κάνει και μακροβούτι! Έχει μάθει τη λέξη "πισίνα" και τρέχει εκεί... :lol:
 


ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Καλα Rottie ο δικο σου εχει υφος 1000 καρδιναλιων!!! \:D/ Κουκλος ειναι!

Θα βγάλω και εγω photo στη θαλασσα και θα τις βάλω να δειτε το καμαρι μου να κανει μπανακι! Εχουμε παει πολλες φορες θαλασσα. Μονος του δεν μπαινει (τα γνωστα του Φοιβου -φοβαμαι ασε με, καλα βαλε με- [-( ) θελει αγκαλιτσα και μετα καθομαστε δυο ατομα λιγο μακρια, και τον φωναζουμε. Αυτος τρεχει απο τον εναν στον αλλο για να σκαρφαλωσει και να μας γρατζουνισει!

Το καλυτερο μου ειναι οταν τον εχω αγκαλια και μπαινω μεσα στη θαλασσα, αυτος απο ενστικτο, (μονο οταν εχει αρκετο νερο κατω, περιπου μεχρι το γονατο) αρχιζει να κουναει τα χερια σαν να κολυμπαει και γουρλωνει τα ματια :shock: ! Τρελο γελιο! :lol:

Στην παραλια μετα τρελενεται. Σκαβει, τριβει τη μουσουδα μεσα στην αμμο, τρωει οτι φυκι-πετρα βρει και το καλυτερο του μας γεμιζει αμμο!! Την επομενη φορα που θα τιναχτει, αν μαζεψω την αμμο χαλαρα κανετε και μια αμμουδια Rottie και Vrmode διπλα στην πισινα :pig:
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΦΟΙΒΟΣ said:
Καλα Rottie ο δικο σου εχει υφος 1000 καρδιναλιων!!! \:D/ Κουκλος ειναι!
:mrgreen:

ΦΟΙΒΟΣ said:
Την επομενη φορα που θα τιναχτει, αν μαζεψω την αμμο χαλαρα κανετε και μια αμμουδια Rottie και Vrmode διπλα στην πισινα :pig:
#-o

:lol: :lol: :lol:
 




Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Παιδιά εγώ σώθηκα στο θέμα παραλίας. Σε μια πολυσύχναστη παραλία της Αχαϊας όπου πήγαινα από παιδί, πήγα πριν λίγες μέρες με τον λύκο μου. Κ στην προσπάθειά μου να τραβηχτώ λίγο παραπέρα από το τρίπτυχο παιδί-γιαγιά-κεφτέδες, έπεσα πάνω σε γκέι γυμνιστές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε όλοι ήταν πολύ απασχολημένοι για να αντιδράσουν με τον σκύλο μου, κ μεις παίζαμε ανενόχλητοι μέσα κ έξω από τη θάλασσα.
Όσο για την πισίνα, πήραμε κ μεις αλλά έζησε μόλις πέντε μέρες γιατί το καμάρι μου θεώρησε πως κάτι έκρυβε στο βάθος, και άρχισε να σκάψει να το ανακαλύψει...
ΥΓ Rottie ο δικός σου δεν παίζεται. Πολύ ύφος λέμε. Και το δικό μου το ψώνιο καμαρώνει σα γύφτικο σκερπάνι και το παίζει και αφ' υψηλού!!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ωραία ιδέα Jema! \:D/
Που θα τους βρούμε όμως τους gay γυμνιστές εμεις εδώ? :-k

Έχω ακούσει πως στην Χιλιαδού της Ευβοιας, πίσω από την κεντρική παραλία, βρίσκεται παραλία γυμνιστών. Λες να τον πάρω να πάμε εκεί? :idea:

Τι τραβάμε για τα βρομόσκυλα ρε κορίτσια! Μέχρι και ξεβράκωτες θα εμφανιστούμε στις παραλίες! :oops:
Τη θυμάστε την all time classic cult αισθησιακή ταινία «Το κορίτσι και το άλογο?»



Εμείς θα γυρίσουμε το sequel! «Το κορίτσι και ο κόπρος»!!! :shock: :shock: :shock:

Άντε και εις ανώτερα!!! :lol: :lol: :lol: