Σκύλος και κλέφτες.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το θέμα είναι να ξέρεις που και πόσο να βαρεσεις. Άλλο άγριος ξυλοδαρμός και άλλο σπασμένο γόνατο που θα κουτσαίνει για πάντα να θυμάται την @@ που εκανε...
Δύσκολα σταματάς στο γόνατο αν πάρει εμπρός η μηχανή και πάρεις το πάνω χέρι..... Αδρεναλίνη, τρόμος και ένστικτο αυτοσυντήρησης κάνουν εκρηκτικό κοκτέιλ με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Έχω κάνει άπειρα σενάρια, με ευνοεί και ο τόπος κατοικίας, σε περίπτωση αυτοάμυνας, ερημία είναι εδώ που μένω με ότι αυτό συνεπάγεται.... Γ@ματ@, μη σου τύχει είναι.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Πάντως θα ήταν σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα ληστής να καλέσει την αστυνομία επειδή τον δάγκωσε σκύλος ή αν κάποιος ιδιοκτήτης τον σπάσει στο ξύλο ή κανένα γονατο.
Θα έλεγα απίθανο.

Και επίσης ανόητο αν ιδιοκτήτης χειροδικησει και τραυματίσει εισβολέα να καλέσει εκ των υστέρων την αστυνομία αν δεν υπάρχει αφαίρεση περιουσίας.
Πριν από κάποια χρόνια ήμουν σε σπίτι φίλου μου όπου ήμασταν παρέα πεντεξι άτομα και λιωναμε στο προ όλο το βράδυ. Ξαφνικά ακούμε θόρυβο στην πόρτα, κάνουμε ησυχία και κάποιος παραβιάζει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Τον βουτάμε με την μία τον βάζουμε στον καναπέ και γύρω όλοι εμείς και αφού για καμιά ώρα έτρωγε τις μαπες του τον πετάξαμε από το μπαλκόνι (1ος όροφος). Ακόμα τρέχει. Ας πάει στην αστυνομία να κάνει καταγγελία.:ROFLMAO:

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Πριν από κάποια χρόνια ήμουν σε σπίτι φίλου μου όπου ήμασταν παρέα πεντεξι άτομα και λιωναμε στο προ όλο το βράδυ. Ξαφνικά ακούμε θόρυβο στην πόρτα, κάνουμε ησυχία και κάποιος παραβιάζει την πόρτα και μπαίνει μέσα. Τον βουτάμε με την μία τον βάζουμε στον καναπέ και γύρω όλοι εμείς και αφού για καμιά ώρα έτρωγε τις μαπες του τον πετάξαμε από το μπαλκόνι (1ος όροφος). Ακόμα τρέχει. Ας πάει στην αστυνομία να κάνει καταγγελία.:ROFLMAO:
φιλαρακι νομιζα θα εγραφες οτι τον βαλατε στο καναπε και λιωσατε στο pro και οι 6-7
χαχαχαχα

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@vasgial εγώ δεν μιλάω με σενάρια. Είναι καθαρα μείγμα ψυχραιμίας και μεθοδικοτητας με συγκεκριμένο στόχο.

Τεσπά, ο καθένας ότι καταλαβαίνει.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Έξι μαντράχαλοι παίζουν Playstation και θυμάμαι όταν και εμείς μαζευόμασταν και λιώναμε βραδιά ολόκληρα που γινόταν της πουτάνας κανονικά.... Καλά αυτός εκτός από μαλάκας ήταν και κουφός.

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Νταξ αυτοί για διάρρηξη θα έφταιγαν αν υπήρχε τρόπος να αποδείξεις ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο κ δεν είχαν απλά σταματήσει στο δρόμο γ να κάνουν τσιγάρο κ στα καλά καθούμενα τους όρμησε το θηριο...
Εσύ θεωρητικά δεν θα έφταιγες αν έβρισκες τρόπο να αποδείξεις όλα όσα προβλέπονται από τον ποινικό κώδικα, αρθρο 924

Αν η ζημία έγινε από κατοικίδιο ζώο που χρησιμοποιείται για το επάγγελμα, τη φύλαξη της κατοικίας ή τη διατροφή του κατόχου του, αυτός δεν ευθύνεται, αν αποδείξει ότι δεν τον βαρύνει κανένα πταίσμα ως προς τη φύλαξη και την εποπτεία του ζώου.

Ότι δλδ ήσουν σωστός σε όλα, ότι τον έχεις υπό έλεγχο, και δεν τον έβαλες επίτηδες να επιτεθεί.
Αυτό, θεωρητικά. Στην πράξη, είμαστε στην Ελλάδα, οπότε είναι πιθανά όλα τα σενάρια, ανάλογα τι δικηγόρο θα έχεις, σε τι δικαστή θα πέσεις κλπ.
Ωχχχ καταλαβα.. Μην σου τυχει δηλαδη ετσι?
Ελλαδαρα!!!

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Σε βλεπω τα επομενα βραδια να κοιμασαι με τον σκυλο διπλα κ πιο διπλα το μηχανακι:ROFLMAO::ROFLMAO:
Να ηιατι ειναι καλυτερο κ πιο εξ
Το πιο πιθανο ειναι να του φορτωναν κανενα μαχαιρι ή κατσαβιδι, ξεκινα απο εκει...Αν οντως καταφερνε να τους κανει ζημια τοτε μαλλον θα ειχες κι εσυ νομικες επιπλοκες..Το χειριστηκατε καλα και οι δυο ομως, δεν χτυπησε κανενας και εχεις ακομα το μηχανακι σου;)
Κοιτα γενικα εχω πολυ ψυχραιμια και υπομονη σαν ανθρωπος και δεν θα τον αφηνα να επιτεθει. Εχω γειτονα ο οποιος ειναι σοβαρος ανθρωπος και εχει 2 Rott εκπαιδευμενα απο επαγγελματια( Τα σκυλια τα ξερω απο κουταβια και μενουν μεσα στο σπιτι). O τυπος εχει φυγει ταξιδι λογω δουλειας και στο σπιτι ειναι η γυναικα του και η μια κορη του. Η κορη του εκ γεννετης με κινητικο προβλημα και μπουκαρουνε αργα το βραδυ σπιτι του. Μετα απο εντολη της γυναικας του τα Rott επιτεθηκανε. Εδω π.χ ποιος φταιει?

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Κοιτα γενικα εχω πολυ ψυχραιμια και υπομονη σαν ανθρωπος και δεν θα τον αφηνα να επιτεθει. Εχω γειτονα ο οποιος ειναι σοβαρος ανθρωπος και εχει 2 Rott εκπαιδευμενα απο επαγγελματια( Τα σκυλια τα ξερω απο κουταβια και μενουν μεσα στο σπιτι). O τυπος εχει φυγει ταξιδι λογω δουλειας και στο σπιτι ειναι η γυναικα του και η μια κορη του. Η κορη του εκ γεννετης με κινητικο προβλημα και μπουκαρουνε αργα το βραδυ σπιτι του. Μετα απο εντολη της γυναικας του τα Rott επιτεθηκανε. Εδω π.χ ποιος φταιει?
Συμφωνω με τον Μαριο, φυσικα και φταινε οι μπουκαδοροι. Σε περιπτωση που εχει να κανει με την ασφαλεια σου ή των δικων σου τοτε δεν το συζηταμε, θα κανεις οτι περναει απο το χερι σου. Παντα ομως προσπαθεις να αποφυγεις την συμπλοκη με καθε τροπο, αυτη ειναι η προτεραιοτητα. Εγω σου εγραψα για την μεριπτωση με το μηχανακι, μ@λακια δεν ειναι να καταστρεψεις τη ζωη σου ή αλλων για ενα παπακι;

• Like
Reactions: Elios and Mariosgs

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Μονο εγω έχω την απορία τι θα του έκανε ο σκύλος αν του έλεγε παρτον αγόρι μου.....
Όχι Τάσο..αλλά μάλλον θα είχαν δημιουργηθεί πολλά θέματα στο σκυλάκι οπότε ευτυχώς που δεν ακούστηκε

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μονο εγω έχω την απορία τι θα του έκανε ο σκύλος αν του έλεγε παρτον αγόρι μου.....
Παίζει και να μην έκανε τίποτα...... Δεν το έχουν όλα τα σκυλιά το δάγκωμα το βαθύ, ακόμα και αν είναι από τις λεγόμενες δυναμικές φυλές. Κυκλοφορούν κάτι γατάκια...... Με τα μανίκια ξέρω κι εγώ να λέω πως έχω σκύλο που τα σπάει αλλά σε πραγματικές συνθήκες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δε λέω, μπορεί και να τον έκανε φέτες, όπως και να έχει η αντίδραση του φίλου ήταν η σωστή. Πρώτη σκέψη είναι να προστατέψουμε το σκύλο μας.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Παίζει και να μην έκανε τίποτα...... Δεν το έχουν όλα τα σκυλιά το δάγκωμα το βαθύ, ακόμα και αν είναι από τις λεγόμενες δυναμικές φυλές. Κυκλοφορούν κάτι γατάκια...... Με τα μανίκια ξέρω κι εγώ να λέω πως έχω σκύλο που τα σπάει αλλά σε πραγματικές συνθήκες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δε λέω, μπορεί και να τον έκανε φέτες, όπως και να έχει η αντίδραση του φίλου ήταν η σωστή. Πρώτη σκέψη είναι να προστατέψουμε το σκύλο μας.
Νομίζω ότι ο σκύλος του είναι κουτάβι...6-7 μηνών μαξ

• Like
Reactions: tasos malinoua

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Συμφωνω με τον Μαριο, φυσικα και φταινε οι μπουκαδοροι. Σε περιπτωση που εχει να κανει με την ασφαλεια σου ή των δικων σου τοτε δεν το συζηταμε, θα κανεις οτι περναει απο το χερι σου. Παντα ομως προσπαθεις να αποφυγεις την συμπλοκη με καθε τροπο, αυτη ειναι η προτεραιοτητα. Εγω σου εγραψα για την μεριπτωση με το μηχανακι, μ@λακια δεν ειναι να καταστρεψεις τη ζωη σου ή αλλων για ενα παπακι;

Δεν το συζηταω καν. Τεράστια μαλακια ειναι!! Στην δική μου περίπτωση όπως το είπες είναι φίλε στην κυριολεξία! Για ένα παπάκι :p Στην περίπτωση του γείτονά μου συμφωνώ απόλυτα (δυστυχώς). Σε κάτι τέτοιο όμως όπως η δική μου περίπτωση όχι θα διαφωνούσα στο να επιτρεψει κάποιος στο σκύλο του να επιτεθεί (είτε από εντολή είτε επειδή δεν τον άκουσε ο σκύλος του).

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Δεν γνωρίζω ηλικία. Γενικό ήταν το σχόλιο, δεν ήταν για το φίλο αλλά αφορμή στάθηκε το ποστ του.
Ναι νομίζω το σκύλι του φίλου είναι πολύ κουτάβι άρα μάλλον τπτ δε έκανε.το πολύ πολύ να πάθαινε άσχημα πράγματα.γενικα αν δε κινδυνεύει η ζωή μας ο σκύλος δεν μπλέκει