Σκύλος και σοβαρές αλλεργίες

Elenikou

Member
25 Αυγούστου 2022
5
0
30
Καλησπέρα είμαι καινούργια στο forum .
Εμείς έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το σκυλάκι μας από τότε που ήταν μωράκι τώρα είναι 5 ετών. Αλλεργία είχε από την πρώτη μέρα που τον πήρα στο σπίτι 3 μηνών όχι μόνο στην τροφή αλλά σε εξωτερικούς παράγοντες. Το έχω ψάξει τόσο πολύ αλλά λύση δεν βρίσκω,άλλαξα Κτηνιάτρους τον πήγα σε δερματολόγο δεν έχω βρει λύση στο πρόβλημα του. Έχει άσθμα κ όσο μεγαλώνει γίνεται κ πιο συχνά με φόβο να μην μπορώ να τον αφήσω μόνο του στο σπίτι γιατί μπορεί να χρειαστεί σπρέι flixotide για να μπορέσει να πάρει ανάσα .πήγαμε σε κλινική κάναμε ακτινογραφία ,εξέταση αίματος είδαμε κ την καρδούλα του όλα τέλεια αλλά το άσθμα , η φαγούρα και η αλλοίωση στα ποδαράκια του από το γλύψιμο συνεχίζεται.. Του δίνουμε και Atarax κάποιες φορές και apoquel οταν ειναι σε έξαρση απλά τον κοιμίζουν ,αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν υπάρχει μετα απο λιγες μέρες παλι τα ιδια..πείτε μου παρακαλώ κάποιον ειδικό στην Αθήνα ή αν έχετε το ίδιο πρόβλημα πως το αντιμετωπισατε ειδικά το ασθμα που είναι σπάνιο και σοβαρό για τα σκυλιά.

Elenikou

Member
25 Αυγούστου 2022
5
0
30
Εμείς έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το σκυλάκι μας από τότε που ήταν μωράκι τώρα είναι 5 ετών. Αλλεργία είχε από την πρώτη μέρα που τον πήρα στο σπίτι 3 μηνών όχι μόνο στην τροφή αλλά σε εξωτερικούς παράγοντες. Το έχω ψάξει τόσο πολύ αλλά λύση δεν βρίσκω,άλλαξα Κτηνιάτρους τον πήγα σε δερματολόγο δεν έχω βρει λύση στο πρόβλημα του. Έχει άσθμα κ όσο μεγαλώνει γίνεται κ πιο συχνά με φόβο να μην μπορώ να τον αφήσω μόνο του στο σπίτι γιατί μπορεί να χρειαστεί σπρέι flixotide για να μπορέσει να πάρει ανάσα .πήγαμε σε κλινική κάναμε ακτινογραφία ,εξέταση αίματος είδαμε κ την καρδούλα του όλα τέλεια αλλά το άσθμα , η φαγούρα και η αλλοίωση στα ποδαράκια του από το γλύψιμο συνεχίζεται.. Του δίνουμε και Atarax κάποιες φορές και apoquel οταν ειναι σε έξαρση απλά τον κοιμίζουν ,αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν υπάρχει μετα απο λιγες μέρες παλι τα ιδια..πείτε μου παρακαλώ κάποιον ειδικό στην Αθήνα ή αν έχετε το ίδιο πρόβλημα πως το αντιμετωπισατε ειδικά το ασθμα που είναι σπάνιο και σοβαρό για τα σκυλιά

Elenikou

Member
25 Αυγούστου 2022
5
0
30
Εμείς έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το σκυλάκι μας από τότε που ήταν μωράκι τώρα είναι 5 ετών. Αλλεργία είχε από την πρώτη μέρα που τον πήρα στο σπίτι 3 μηνών όχι μόνο στην τροφή αλλά σε εξωτερικούς παράγοντες. Το έχω ψάξει τόσο πολύ αλλά λύση δεν βρίσκω,άλλαξα Κτηνιάτρους τον πήγα σε δερματολόγο δεν έχω βρει λύση στο πρόβλημα του. Έχει άσθμα κ όσο μεγαλώνει γίνεται κ πιο συχνά με φόβο να μην μπορώ να τον αφήσω μόνο του στο σπίτι γιατί μπορεί να χρειαστεί σπρέι flixotide για να μπορέσει να πάρει ανάσα .πήγαμε σε κλινική κάναμε ακτινογραφία ,εξέταση αίματος είδαμε κ την καρδούλα του όλα τέλεια αλλά το άσθμα , η φαγούρα και η αλλοίωση στα ποδαράκια του από το γλύψιμο συνεχίζεται.. Του δίνουμε και Atarax κάποιες φορές και apoquel οταν ειναι σε έξαρση απλά τον κοιμίζουν ,αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν υπάρχει μετα απο λιγες μέρες παλι τα ιδια..πείτε μου παρακαλώ κάποιον ειδικό στην Αθήνα ή αν έχετε το ίδιο πρόβλημα πως το αντιμετωπισατε ειδικά το ασθμα που είναι σπάνιο και σοβαρό για τα σκυλιά

Elenikou

Member
25 Αυγούστου 2022
5
0
30

Elenikou

Member
25 Αυγούστου 2022
5
0
30
Εμείς έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το σκυλάκι μας κοκονακι ειναι ..από τότε που ήταν μωράκι τώρα είναι 5 ετών. Αλλεργία είχε από την πρώτη μέρα που τον πήρα στο σπίτι 3 μηνών όχι μόνο στην τροφή αλλά σε εξωτερικούς παράγοντες. Το έχω ψάξει τόσο πολύ αλλά λύση δεν βρίσκω στο που ακριβως έχει αλλεργία,άλλαξα Κτηνιάτρους τον πήγα σε δερματολόγο δεν έχω βρει λύση στο πρόβλημα του. Έχει άσθμα κ όσο μεγαλώνει γίνεται κ πιο συχνά με φόβο να μην μπορώ να τον αφήσω μόνο του στο σπίτι γιατί μπορεί να χρειαστεί σπρέι flixotide για να μπορέσει να πάρει ανάσα .πήγαμε σε κλινική κάναμε ακτινογραφία ,εξέταση αίματος είδαμε κ την καρδούλα του όλα τέλεια αλλά το άσθμα , η φαγούρα και η αλλοίωση στα ποδαράκια του από το γλύψιμο συνεχίζεται.. Του δίνουμε και Atarax κάποιες φορές και apoquel οταν ειναι σε έξαρση απλά τον κοιμίζουν ,αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν υπάρχει μετα απο λιγες μέρες παλι τα ιδια..πείτε μου παρακαλώ κάποιον ειδικό στην Αθήνα ή αν έχετε το ίδιο πρόβλημα πως το αντιμετωπισατε ειδικά το ασθμα που είναι σπάνιο και σοβαρό για τα σκυλιά
Δεν είναι ανάποδος πταρμος το έχουμε ρωτήσει, μας ειπαν να κανουμε αξονική να δουμε τα κύτταρα του οργανισμού του δεν ξερουμε τι φταίει και ξαφνικά τον πιανει ασθμα .Πριν λίγες μέρες το έπαθε κ το έκανε για 3 ώρες μέχρι που έβγαλε αφρό και και σάλια από το στόμα τον σώσαμε στο παρα πέντε είχα σπρέι flixotide και soldesanil.Ούτε μπορεί το σκυλάκι μας να μένει μόνο του ,ούτε οι κλινικές ήταν καλές όλοι βοηθοί χωρίς ουσία και αν θελήσει οξυγόνο τον πας σε μεγάλες κλινικές που απλώς δεν σου κάνουν τίποτα. Αν ξέρετε κάποιον ειδικό, ειδικά εργαστήρια να βρεθεί σε τι έχουμε πρόβλημα, κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα με μας, ας μας πει γιατί πραγματικά δεν βρίσκω λύση στο ασθμα του που είναι επικίνδυνο. Ευχαριστώ