Σκύλος και σόμπα

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Καλησπερα. Σκεφτομαστε με τον φιλο μου να παρουμε ενα μαλτεζακι αλλα αυτο που μας προβληματιζει ειναι οτι στο σπιτι εχουμε σομπα με κυροζινη κ οπως και να το κανουμε βγαζει μια μυρωδια. Ξερει κανενας αν αυτο μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα στο σκυλακι? Θελουμε πριν το παρουμε να εχουμε σκεφτει οσο το δυνατον περισσοτερα ωστε να το φροντισουμε σωστα κ οχι να το βασανισουμε με οποιοδηποτε τροπο. ευχαριστω εκ των προτερων..

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλέστε κάποιον γνωστό σας,ιδιοκτήτη σκύλου για κανα 2 μερες... :D
Υπάρχουν πολλές αλλεργίες που πιθανό να αναπτύξει ένας σκύλος,μπορεί αυτό να μην του προκαλέσει το παραμικρό αλλα κάτι άλλο ασήμαντο για μας να τον ενοχλεί ας πούμε!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα. Να ανοιγετε 1-2 φορες την ημερα βεβαια και για εσας κυριως. Ελπιζω να μην καπνιζετε κιολας και γινει και παθητικος καπνιστης το σκυλακι...:)

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Εχω φιλοξενησει το σκυλο του αδερφου μου για μια βδομαδα κ δεν ειχε καποιο προβλημα αλλα ρωταω γιατι ξερω οτι τα μαλτεζακια ειναι πιο ευαισθητα κ για εμας η μυρωδια δεν ειναι εντομη ουτε μας ενοχλει αλλα για το σκυλακι δε ξερω ποσο εντονα θα ειναι κ αν θα του κανει κακο.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Χα χα χα το αστειο ειναι οτι εχω μπει στη διαδηκασια να κοψω το τσιγαρο για να παρουμε το σκυλο. ειναι ορος του φιλου μου. Φυσικα ανοιγω τα παρα8υρα 2 φορες τη μερα ουτως η αλλως.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Άντε ευκαιρία να κόψεις και το κάπνισμα,δεν κάνει και καλο άλλωστε στο μελλοντικό συγκάτοικό σας!!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Το bulldog δεν ειχε καποιο προβλημα με τη kerosun ...δεν τον ειδα να ενοχλειται.Το κακο ειναι οτι πηγαινε και κοιμοταν μπροστα , σχεδον κολλητα :)

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Ετσι κ αλλιως πρεπει να το κοψω οποτε ειναι ευκαιρια. Παντως χαιρομαι παρα πολυ που απαντησατε τοσο γρηγορα κ σας ευχαριστω γιατι φτυνω αιμα να ψησω τον καλο μου για να το παρουμε γιατι θελει πρωτα να ειναι σιγουρος οτι ενα σκυλακι θα ειναι ευτυχισμενο μαζι μας κ ετσι καθε τοσο κατι μου πεταει να ψαξουμε. Γιαυτο αλλαζουμε πραγματα στην καθημερινοτητα μας πριν το παρουμε ωστε να του προσφερουμε οτι καλυτερο.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Ε ναι το ξερω οτι θα εχουμε ατυχηματα για καποιους μηνες λογικο ειναι. Αλλα πιστευω πως με αγαπη κ υπομονη δεν θα μας ειναι κ τοσο δυσκολο να ανταπαξελθουμε.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Κ εγω αυτο σκεφτηκα αλλα με εφαγε ολη μερα οτι εχω αδικο κ πρεπει να ρωτησω καποιον που να ξερει. Κ ετσι σκεφτηκα εσας εδω :)

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Τελικα πηρα τηλ στον ΚΟΕ αλλα με οσους μιλησα δε με καλυψαν αυτες τις μερες θα παει ενας ξαδερφος μου να δει ενα κυριο στις σερρες να δει κ τι παιζει στο χωρο του. αυριο θα ξερω.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Λοιπον ξερετε τι μου εχει κανει φοβερη εντυπωση? Μιλησα με καποια κυρια εχθες εκτροφεα κ οταν τη ρωτησα τιμη για ενα μαλτεζ μου ειπε 320 μαζι με τα μεταφορικα απο γαλλια 1300. δεν ειναι μεγαλη η διαφορα? Εμενα δε μου καθετε καλα αλλα κ στις σερρες με τον κυριο που μιλησα μου ειπε 400.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Γιαυτο σας ρωταω προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω με οσες γνωσεις διαθετω αλλα κ η δικη σας βοηθεια θα μου ειναι πολυ χρησιμη.