kalispera!!exw ena maltese 9 minwn ton teleutaio mina mou kanei perierges antidraseis me to fagito tis.px xtes to vrady kai simera to prwi den to trwei ka8olou.to idio ginotan kai tis proigoumenese vdomades alla oxi oli tin wra upirxan meres pou etrwge kanonika...periodos exei er8ei kai tis exei teleiwsei..ti ftaiei prepei nanusixw??sti ktiniatro pou to xw pei mou leei:astin otan peinasei 8a faei.parola auta egw de to 8ewrw ok na kanei toso nazi me to fagito tis..any help?? euxaristw!
Καλησπέρα! Έχω ένα Μαλτέζ 9 μηνών, τον τελευταίο μήνα μου κάνει περίεργες αντιδράσεις με το φαγητό της. Π.χ. χθες βράδυ και σήμερα το πρωί δεν τρώει καθόλου. Το ίδιο γινόταν και τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά όχι όλη την ώρα. Υπήρχαν ημέρες που έτρωγε κανονικά...η περίοδος έχει έρθει και της έχει τελειώσει. Τί φταίει, πρέπει ν' ανησυχώ;; Στην κτηνίατρο που το έχω πει μου λέει: άστην όταν πεινάσει θα φάει. Παρ' όλα αυτά εγώ δεν το θεωρώ ok να κάνει τόσο νάζι με το φαγητό της..καμία βοήθεια;; Ευχαριστώ!

---------------------------
Προκειμένου να τα μεταφράζω εγώ για να καταλαβαίνουμε όλοι τι γράφεις, δεν τα γράφεις από μόνη σου στα ελληνικά που συμπίπτει και με τους κανονισμούς των φόρουμ;

-----------------------------
Στο θέμα σου τώρα:
1. Της δίνεις μια συγκεκριμένη τροφή ή της αλλάζεις συνέχεια τροφή;
2. Αν η κτηνίατρος σου είπε απλά ''άστην κι όταν πεινάσει θα φάει'' υπονοώντας ότι της αφήνεις ελεύθερα το φαγητό τότε δεν ξέρει από ψυχολογία σκύλου, ή πολύ απλά εκείνη την ώρα ασχολιόταν με κάτι άλλο και δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή. Το φαγητό το αφήνουμε ένα τέταρτο, αν ο σκύλος δεν το φάει, το μαζεύουμε και το δίνουμε πάλι στην επόμενη προκαθορισμένη ώρα. Αλήθεια πρόγραμμα έχεις καταρτίσει σχετικά με το πότε και πόσο ταϊζεις;