Σκύλος καλοσωρίζει το αφεντικό του μετά από 9μήνες

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Ο σκύλος ονομάζεται Emmitt Thunderpaws και περίμενε υπομονετικά το αφεντικό του να γυρίσει από το Ιράκ.
Η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη που κατέβηκε σαν τρελός τα σκαλιά, βγήκε έξω και του όρμησε!

[video=youtube;nL74vvbeR1M]http://www.youtube.com/watch?v=nL74vvbeR1M&feature=player_embedded[/video]

http://sarotiko.blogspot.com/2011/08/9_21.html#more

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Κλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμα!!!!! Α στο καλό σας μωρέ απογευματιάτικο! Σνίφ! Κλάψ! Λύγμ!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το οποίο φυσικά αποδεικνύει ότι οι σκύλοι αγαπούν πραγματικά το αφεντικό τους και όχι μόνον όποιον τους ταΐζει. :) Αν ήταν έτσι, ο σκύλος θα ήταν μια χαρά με τη γυναίκα του τύπου που προφανώς τον τάιζε και θα έκανε απλώς νεύμα του τύπου "α, εδώ είσαι?" όταν θα γυρνούσε! Αυτά να βλέπει εκείνο το γαϊδούρι ο αδερφός μου που όλο λέει κακίες για το Μουφ, προφανώς διότι έχει γίνει πράσινος απ' τη ζήλεια του!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πολυ ομορφο βιντεο αλλα χωρις να θελω να φανω ξενερωτος και σπαστικος εμενα οι δικες μου κανουν περισσοτερες χαρες οταν γυριζω σπιτι και ας με βλεπουν καθε μερα.:D:D:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εγώ πάλι τις γυναίκες που έχουν να δουν τους άντρες τους τόσους μήνες και αντί να ασχοληθούν μαζί τους την πρώτη φορά που τους βλέπουν κάθονται και τραβάνε βίντεο με τον σκύλο δεν τις καταλαβαίνω :p
Κατά τα άλλα αυτά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν κάμποσο στο youtube έχουν κάτι που με εκνευρίζει γενικότερα αλλά ας μην βγω εκτός θέματος :)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Και να ξεραν τα σκυλακια τι δουλεια ειχαν παει να κανουν στο ΙΡΑΚ η στο Αφγανισταν οι μπαμπακες τους...
Τεσπα ,ας το αφησω αυτο και ας πω οτι και εμενα δεν με εκπλησει η αντιδραση των σκυλων οσο των συζυγων :cool:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Το γλυκό μου μωρέ! Εμένα το περισσότερο που έκανε να με δει ήταν 6 μήνες και μόλις με είδε έκανε κλασικά σαν τρελομπαλάκι και κατουρήθηκε και απ' τη χαρά της!!