Σκύλος κ νερό....

sistanakos

Active Member
21 Ιουλίου 2010
27
0
Ag.Dimitrios
παιδια καλησπερα κ παλι..
θελω αν ξερετε να μου πειτε κατα ποσο κανει καλο το καθημερινο ντουζ του σκυλου μου με νερο..????
γνωριζω οτι δεν κανει να τα κανουμε μπανιο συχνα με σαπουνια κτλ. αλλα με σκετο νερακι την ωρα την δυσκολη μεταξυ 12 με 4 αν το βρεχω απλα πειραζει..????
παντως χτεσ που το εκανα ζωντανεψε ο scooby...

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Εμεις παντος εφαρμοσαμε μια τακτικη που διαβασαμε σε καποιο προηγουμενο νημα και ειχε αποτελεσμα!!!
Βρεχουμε πετσετες και τις βαζουμε πανω μας...και κυριως στα ατριχα σημεια!!!!
Παρατηρω μεγαλη ανακουφιση....

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
απο οτι εχω διαβασει με σκετο νερο τον καταβρεχεις οσο θες.
εμεις εχουμε παρει και πισινουλα jumbo και την εχουμε στο μπαλκονι και παει και πλατσουριζει!!!

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
εμεις εχουμε παρει και πισινουλα jumbo και την εχουμε στο μπαλκονι και παει και πλατσουριζει!!!
Αγοράζεις κάθε μέρα πισίνα ? :p
Δε την τρώει?

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
παιδια καλησπερα κ παλι..
θελω αν ξερετε να μου πειτε κατα ποσο κανει καλο το καθημερινο ντουζ του σκυλου μου με νερο..????
γνωριζω οτι δεν κανει να τα κανουμε μπανιο συχνα με σαπουνια κτλ. αλλα με σκετο νερακι την ωρα την δυσκολη μεταξυ 12 με 4 αν το βρεχω απλα πειραζει..????
παντως χτεσ που το εκανα ζωντανεψε ο scooby...
Εμεις εχουμε παρει πισινουλα και την βαζουμε στο μπαλκονι μπαινει μεσα και γινετε ο χαμος! lol χθες κοιμηθηκε και μεσα ελιωσε ομως δε κουνηθηκε για ποση ωρα! :p Δεν παιζει να παθει κατι απο τη στιγμη που ειναι σκετο νερο μην αγχεσαι! Ισα,ισα καλο κανει δροσια,ανακουφιση! Ωραια κατασταση κοινως! :D (Μην ξεχνας το σκουπισμα μετα ομως ετσι; ΠΑΝΤΑ να στεγνωνεις μετα το μπανακι και φυσικα μεχρι να στεγνωσει εντελως το air condition κλειστο!)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ειστε τυχεροι...εμενα ουτε να το δουν το νερο...με χιλια ζορια τις βαζω στη λεκανη με λιχουδιες και γιουπι για...τη μερα που θα μπουν μονες τους θα κανω φιεστα. ΑΛηθεια, ειναι οκ να στεγνωνει φυσικα μετα το σκυλι;;; για το δερμα του το λεω.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
δεν ειναι φουσκωτη!!!
ειχε μπει παλια στο φορουμ και φωτο αλλα δε θυμαμαι που
μας δινεις και εμας λιγε πληροφωριουλες για αυτη την πισινουλα? θελω και εγω να παρω μια στον Τζερυ εχει τρελη ζεστη και θα του κανει καλο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλό είναι όταν βρέχουμε τον σκύλο να μην τον βρέχουμε λίγο!Καλό είναι να τον βρέχουμε πολύ για να κάνει δουλειά το νερό,δηλαδή να δροσιστεί και να κατεβάσει θερμοκρασία!Το λίγο νερό πάνω στον σκύλο βγάζει την ζέστη και δεν κάνει δουλειά!

Όπως είναι οι καλοκαιρινές ψιχάλες που πέφτουν στο έδαφος το οποίο βράζει από την ζέστη,δεν κάνει δουλειά η ψιχάλα γιατί βγάζει πιο έντονη ζέστη!Αν όμως βρέξει καλά και για ώρα δροσίζει πραγματικά!

Ria Cookie

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2011
63
0
Athens
Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι να κανω και γω γιατι προς το παρον πλατσουριζει στο ιδιο του το νερακι που πινει.... :p

eythymios

Member
11 Ιουνίου 2011
16
0
Ria to ίδιο πρόβλημα έχουμε.....και εγώ απο ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα με το νερό και το έψαξα γιατί εμένα εκτός απο το μπολ με το νερό που παίζει αν ποτίζω τον κήπο πάει και χώνεται κάτω απο το λάστιχο μέχρι να γίνει μούσκεμα.....(δεν με παιδευει καθόλου στο μπάνιο)....το μονο κακό αν τελειώσω με το πότισμα του κήπου ...σκάβει και κάθεται με τις ώρες μέσα στην λακκούβα που έχει ανοίξει και επιστρέφει σπίτι γεμάτος χώμα......

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Βρε πεφτει μπουγελωμα κανονικοτατο!Οχι οτι δε γουσταρει ο μικρος...ισα-ισα.Κι οταν λεμε μπουγελο μιλαμε για πολυ νερο!Παιρνω το λαστιχο και δωστου παιχνιδι και μπουγελωμα!Και τον αφηνω στεγνωμα μονος του λογω ζεστης.Αντε να κανενα χτενισμα μετα για να μην μενει πανκ το μαλλι και τον αφηνω να δροσιζεται...Βεβαιως ενιοτε κανω κι εγω ενα μπουγελο και καλα οτι δεν προσεξα και βραχηκα αλλά με τετοια ζεστη μαλλον πρεπει να μετακομισουμε σε πισινα και υπνο σε στρωμα φουσκωτο γιατι μας βλεπω Ουγκαντα γινομαστε ο Καζαγκουγκου και ο σκυλος του ...

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
36
Ηράκλειο Κρήτης
3 μερες τωρα που το ηρακλειο βραζει κανονικοτατα που την χανω που την βρισκω παει και πηδαει μονη της μεσα στην μπανιερα και περιμενει...Σημερα που πηγαμε μια γρηγορη βολτα μεχρι τον γιατρο να ζυγιστουμε περα του οτι στον δρομο κυνηγουσαμε τις σκιες γυρναμε σπιτι βουταει στην μπανιερα και μου γαυγιζε να την βρεξω! :p Τοσο νερο ουτε εγω δεν χρησιμοποιω...Πρεπει να της παρω καμια πισινουλα να την εχει να βουταει οποτε θελει μου φαινεται...

Giannhs XX

Active Member
19 Ιουλίου 2011
30
0
αν στεγνωσει φυσικα υπαρχει προβλημα; Εγω βρεχω τον Φιντελ μετα απο το παιχνιδι,και τον αφηνω ετσι

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
36
Ηράκλειο Κρήτης
αν στεγνωσει φυσικα υπαρχει προβλημα;
Αυτο το ερωτημα το εχω και εγω.Προς το παρων την αφηνω και στεγνωνει μονη της αλλα δεν ξερω αμα ειναι καλο να μενει εστω και λιγη ωρα υγρη κατω απο το τριχωμα της.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
3 μερες τωρα που το ηρακλειο βραζει κανονικοτατα που την χανω που την βρισκω παει και πηδαει μονη της μεσα στην μπανιερα και περιμενει...Σημερα που πηγαμε μια γρηγορη βολτα μεχρι τον γιατρο να ζυγιστουμε περα του οτι στον δρομο κυνηγουσαμε τις σκιες γυρναμε σπιτι βουταει στην μπανιερα και μου γαυγιζε να την βρεξω! :p Τοσο νερο ουτε εγω δεν χρησιμοποιω...Πρεπει να της παρω καμια πισινουλα να την εχει να βουταει οποτε θελει μου φαινεται...
Το καλυτερο σκυλι,μπραβο!:)Εμενα επειδη πλενω τα ποδια του και την μουσουδα του μετα την βολτα μολις μπαινουμε σπιτι με το που παω να τον πλησιασω με αποφευγει,κανει τον δυσκολο αλλα μετα συμβιβαζεται.Αν τον κανω ντους παθαινει αυτο:D http://www.youtube.com/watch?v=N2YYUvzgG1Y