Σκύλος κ νερό....

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Αυτό με το κυνήγι των σκιών να το προσέξεις!
το κυνηγει των σκιων ενοεις για το βιντεακι με το τζακ ρασελ? και ο Τζερυ τα κανει μονιμος αυτα και ετσι παιζουμ κυνηγιτο στο σπιτι. τι ακριβος πρεπει να προσεξουμε οταν το κανουν αυτο δηλαδη? :/

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
το κυνηγει των σκιων ενοεις για το βιντεακι με το τζακ ρασελ? και ο Τζερυ τα κανει μονιμος αυτα και ετσι παιζουμ κυνηγιτο στο σπιτι. τι ακριβος πρεπει να προσεξουμε οταν το κανουν αυτο δηλαδη?
Μαλλον εννοει να μην χτυπησει ο σκυλος...

Last edited by a moderator:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Όταν λές ότι η Java κυνηγούσε τις σκιές, εννοούσες για να περπατήσει κάπου δροσερά ή ότι έδειχνε ενδιαφέρον προς τις κινούμενες σκιές κι έπαιζε μαζί τους? Έχει διαφορά, και πιθανότατα σημαντική...

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
36
Ηράκλειο Κρήτης
Να περπατησει καπου δροσερα γιατι ειχε παει ηδη 10 η ωρα και ειχε πεσει αρκετη ζεστη δυστηχως.Ακομα και εγω κυνηγουσα τις σκιες σκεψου...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οκ, αυτό, εμένα, μου φαίνεται φυσιολογικό. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή όμως όταν κυνηγάει κινούμενες σκιές για να παίξει, γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι ψυχαναγκαστικό ή να οδηγήσει σε ψυχαναγκαστική συμπεριφορά. Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και μα τα laser. Όχι μόνο δεν επιδιώκουμε τέτοια παιχνίδια, αλλά τα αποθαρρύνουμε κι όλας, απ'ότι γνωρίζω κι απ'ότι έχω διαβάσει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο που έχω το σκυλάκο μου.

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
36
Ηράκλειο Κρήτης
Οχι οχι παλι καλα τετοια προβληματα δεν εχουμε και ακομη ακομη ουτε καν την ουρα δεν κυνηγαμε.
(Συγνωμη και για το οφ τοπικ :p)

Πισω στο νερο.Επειδη δεν εχω δει καποιο να απανταει ξερει κανεις τι παιζει με το στεγνωμα και αμα υπαρχει προβλημα να τα αφηνουμε να στεγνωνουν μονα τους?

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
και εγω τον Τζερυ οταν τον βρεχω τον αφινω να στεγνωνει μονος του εφοσον στεγνωνει και πολυ γρηγορα. δεν νομιζω να ειναι προβλημα μιας και αν βρισκοντουσαν στη φυση αυτο θα γινοταν. παντος καποτε ειχα ακουσει κατι για τα κοκαλα οπου μια φιλη της μανας μου ειχε εναν Γ.Π. που τρελενοταν για τη βροχη το νερο κλπ και παντα οταν εβρεχε εβγενε εξω αλλα μετα απο χρονια του προκαλεσε ζημια στα κοκαλα. (ισως να ηταν και απο γιρατια δεν ξερω μονο οτι μου ειχαν πει λεω) αλλα στα 13 του χρονια απεβιωσε :/

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Είναι καλό να βρέχουμε τα σκυλάκια μας, ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες, πρέπει όμως να προσέχουμε να μην κάθονται σε ρεύμα μετά και κρυώσουν!