Σκύλος με ένα νεφρό

17 Νοεμβρίου 2021
13
4
38
Καλησπέρα στην ομάδα!! Όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο, έχω μια λαμπραντορινα που ζεί με ένα νεφρό. Για την ακρίβεια με το 1/3 του ενός νεφρού. Το ανακαλύψαμε όταν ήταν περίπου 2 χρονών μετά απο μια ανησυχητική τιμή που βγήκε στις προεγχειριντικές εξετάσεις πριν τη στείρωση. Τώρα είμαστε σχεδόν 4 χρονών, καταφέραμε να την στειρώσουμε και να ρίξουμε τα επίπεδα της κρεατινίνης και του φωσφόρου. Το τελευταίο εξάμηνο βέβαια η κρεατινίνη είναι ανοδική. Τον Νοέμβριο ήταν 4,4 . Τρώει ειδική τροφή και παίρνει συμπλήρωμα διατροφής εφ'ορου ζωής. Το ερώτημα μου είναι, αν κάποιος απο εσάς είχε ή εχει σκύλο με το ίδιο πρόβλημα, τι μπορεί να τρώει πέρα απο την ξηρά τροφη; Της δίνω πολλά ωμά λαχανικά, αφού μου το έχει επιτρέψει ο γιατρός, όπως καρότα, μπρόκολο, αγγούρια, λάχανο κ.α και καθόλου πρωτείνη βέβαια. Αν έχετε κάποια γνώση περι του θέματος θα ήθελα τις απόψεις σας! Ελπίζω να μην σας κούρασα!!
Ευχαριστώ πολύ! :giggle:

17 Νοεμβρίου 2021
13
4
38
Οχι δίνουμε renal vet. Δεν το γνωριζω το azodyl αλλα με ενα προχειρο γκουγκλαρισμα είδα οτι είναι λίγο ακριβό και δεν υπάρχει στην Ελλαδα..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τι είναι αυτό, τροφή; Δεν πιστεύω πως η τροφή από μόνη της μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωσή σας, εγώ θα μιλούσα με τον κτηνίατρο για συμπληρώματα να ρίξουν τις τιμές.

17 Νοεμβρίου 2021
13
4
38
Οχι το renal vet είναι συμπλήρωμα διατροφής που θα παίρνει εφ' όρου ζωής (4 κάψουλες την ημέρα βγαίνει για τα κιλά της). Τροφή της παίρνουμε της Royal Canil τη renal ή της Hills την K/D.
Ναι ο κτηνίατρος μέχρι στιγμής δεν μας έχει προτείνει κάτι άλλο. Απλά την πηγαίνω κάθε μήνα για εξετάσεις αίματος. Σκεφτόμουν μήπως πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατρού βέβαια. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση :giggle:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr